Lång dag, eller vad?

Hej,

Idag har varit typ världens lääängsta dag. Jag började skolan klockan åtta imorse. skulle gått upp klockan 6, men drog mig i sängen till halv sju. Segar mig fram till spegeln å sminkar mig, upp till frukostbordet å slänger i mig nån äcklig macka, sen åker jag iväg med m&p till Hässelby Str. Jag sitter där på tunnelbanan och dör typ, menmen.. kommer till skolan å går uppför de där sketna trapporna som är typ en kilometer långa. Å herregud, tisdagar är så jobbiga, vi har nästan bara tråklektioner hela jävla daaaaan. Mentor - slöjd - franska - so - engelska. Tråk, tråk, TRÅK! Och som om de inte va nog me lektioner så har jag ju den där IGSCE halv 4 sen också, så när man tycker att man slutat så måste man tralla ner dit å sitta där en timme till. Iofs så gör jag ju det av min egna fria vilja, haha, men ändåå.. hemskt jobbigt.

Sedan trodde jag hade jag hade träning, av någon anledning. Jag brukar ju träna på torsdagar, men någon tisdag nånstans här skulle vi ha samträning med den yngre gruppen för att öva till våruppvisningen. Jag bara tog för givet att det var idag så jag gick ner till Brommaplan, köpte min lilla risifrutti, snodde en sked på pressbyrån och gick upp å satte mig i omklädningsrummet. Men då ingen i min grupp är där blir jag lite fundersam och tar fram mina informationspapper och då är det ju inte förrän NÄSTA tisdag det är. Så då har jag varit kvar i Bromma i en halvtimme extra (igen) helt i onödan, känns ju JIPPI. Mööhhh, jag försökte trösta mig med att det inte var så mycket att göra när jag kom hem sen, måste plugga till soförhöret på torsdag och skriva svenska romanskiten. Fast jag gjorde inte riktigt allt, men det får duga, skriver klart det på the lektion :D.

Iaf så bytte jag min nya väska på vägen, den gick sönder :(. Fast de va ingen fara, fick en helt ny, fin, hel. WOHO! Men NU ska jag iaf sova, efter att jag skrivit det här inlägget och "The Dagens".
Sååå, gouunatt puss<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0