Blogglusten for åt helvete... förlåt...

Jag har haft ont i huvudet i tre veckor i rad nu, p.g.a. allt pluggeri. Prov, inlämningar, små skitläxor.. you name it. Hemskt är det... att inte kunna slappna av någon gång. Det är så typiskt mig, jag oroar mig alltid för skolan och allt vad det innebär. Förstår inte varför jag inte bara kan låta det vara. Jag gör ju inte bättre ifrån mig på något sätt... snarare tvärtom.
I alla fall... vad jag vill säga med det här är att det påverkar min fina lilla blogglust pretty mucho. Jag är för trött för att skriva, har inte tid, har något bättre för mig, har inget att skriva om (även om det alltid finns något) etc.etc. Men nu skickar jag iväg ett inlägg i alla fall, så får vi se om jag har mina få besökare kvar eller ej...

Bara så att ni vet så kommer det här inlägget att bli sjukt långt. Så för er som bara är intresserade av vissa delar, ger jag er en innehållsförteckning:
- I första stycket använder Sofia ett nytt ord, berättar om vad hon gjorde i onsdags, och ger en lista på faktorer för en dålig skräckfilm.
- I andra stycket blev det en väldigt kort resumé av torsdagen.
- I tredje stycket skriver jag om fredagen, Harmlös Humor och filmkväll.
- I fjärde stycket står väldigt litegrann om lördagen. 
- I femte stycket står det om pluggeri.

Så.. nu är det bara att välja och vraka.. vad vill du läsa om :D?

STYCKE ETT:
Så, vad har jag haft för mig på sistone? Tja.. jag orkar inte tralla tillbaka allt för långt bak i tiden, så jag kan väl berätta om min helg, I guess.
Det har blivit kind of a långhelg :D! Inte riktigt, men nästan... vi hade studiedag på torsdan, vilket innebar fredag på onsdan och måndag på fredan och en euforisk (nytt ord! har bestämt mig för att börja använda det) Sofia när hon insåg att det var fredag och snart helg. Hängde ni med? Nähä... som om jag bryr mig... (moahaha...) Okej, dagarna i tur och ordning nu då...
På onsdagen blev det bio med klassen (eftersom att vi var lediga dagen efter, wuwho!). Fredag den 13:e var det sagt, hehe. Jag hade förberett mig på en dålig film så jag blev inte besviken i alla fall. Som ni kanske vet så finns det gamla Fredag den 13:e-filmer från typ 80-talet eller så, måååånga delar... ett tiotal. Sjukt dåliga är dem i alla fall. De följer helt och hållet mallen för en dålig skräckfilm, alltså var den väldigt förutsägbar. Som enligt mig är:

- En smart brud, hennes pojkvän (sliskig skitstövel), hennes storebror (gullig), en dum brud (blond med stora tuttar), en rolig snubbe och någon random som man glömmer bort direkt (en pojkvän till dum brud finns ofta också).
- De som dör är: Pojkvän, dum brud, en rolig snubbe och någon random.
- Någon dör inom de första 15 minuterna.
- Lite porr är inblandad
- En eller flera "hoppa-till"-scener finns alltid, även om det inte alltid har någonting med storyn att göra över huvud taget (tack Bjorkman för påminnelsen).
- Det är mörkt genom hela filmen, plus att det regnar i slutet när de två överlevande ska springa ifrån psykot.
- Psykot vaknar till liv i slutet, när han egentligen borde vara död.


Och så vidare... kan inte komma på fler nu, men om ni vill komplettera min lilla lista, så är ni varmt välkomna.

STYCKE TVÅ:
På torsdagen åkte jag iväg och bowlade med några från klassen, och jag var långt ifrån lika proffsig som sist. Jag tror jag kom näst sist, av åtta. Dåligt Sofia, dåligt... jag är lite besviken. Menmen, det var roligt i alla fall. Efteråt blev det fika på Donken och sedan hem.

STYCKE TRE:
På fredagen var det dags för Harmlös Humor i skolan. Några elever i 3:an som ordnat. Jag kände bara igen en av komikerna - Hasse Brontén, så jag förväntade mig en rolig kväll :D Vårt lilla sällskap (Emma, Doris, Fredrik, Elin, Thomas) satte oss längst fram i mitten (höhö), bara för att det skulle bli extra kul. De tracka Doris (a.k.a. Johan) för hans tandställning och hans nyfikenhet kring andra människors gylfar med tillbehör.
Efteråt så kände vi för att ha lite mer kul och drog därför hem till mig (as always... but I like it :D). Thomas och Emma drog hem till sig, men istället kom Bella, James och Pascal för att ha en mysig filmkvällllll! Första filmen blev Scream och otroligt nog var det ingen förutom jag som sett den... blev lite chockad. Andra filmen blev Independence Day, som var mycket längre än vad jag kom ihåg... Hälften somnade efter en halvtimme, resten somnade efter en timme till. Man vaknade lite till och från, var lite förvirrad, somnade om. Kvart i tre var filmen slut.. oups. Sista Vällingby-bussen gick kvart över två, men det ordnade sig... Det finns ju alltid spökbussen 119.

STYCKE FYRA:
På lördagen gjorde jag inte ett piss. Fixade med vårt biologiarbete (en debattartikel som handlar om vem som ska få veta hur ens gener ser ut, ganska intressant tycker jag...), som jag hade lovat att jag skulle göra, och sedan ugglade jag bara framför datorn. Robinson drog igång på kvällen sedan, tänkte att jag skulle vara vänlig att ge det en ny chans, så jag glodde på det istället för Babben & Co. som det var tänkt från början. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker än... jag återkommer.

STYCKE FEM:
Idag, söndag, är det tänkt att jag ska skriva mitt historiaarbete (om Amerikanska inbördeskriget... där man också måste blanda in alla ismer - socialism, konservatism, liberalism.... inte lika intressant, kanske) och så måste jag städa mitt rum, städhelg.. ni vet. Men jag börjar tvivla på om något av dem kommer att bli av. Städa rummet tar för lång tid för att jag ska orka med det (men om jag inte gör det kommer m&p bli lite småsura) och historian fattar jag inte så mycket av... det är inte direkt mitt favoritämne, är inte särskilt insatt (men om jag inte gör det kommer Historiagunnar att bli lite småsur, även jag.. på mig själv). Så vi får se hur mycket jag verkligen gjort när dagen är slut. 

Kära jistanes (hur sjutton stavas det?) vad långt inlägget blev. Jag tror att jag ska förenkla det lite för er... lägger in en innehållsförteckning i början... Trevligt om ni skulle läsa hela, även om det inte är särskilt roligt. Menmen, nu måste jag snurra vidare... men det kommer antagligen dyka upp ett inlägg till här snart. Adios så länge!

Kommentarer
Postat av: doris

jag gillar att du (nästan) förutsåg att den smarta bruden skulle överleva så fort hon kom upp i bild.

2009-03-23 @ 18:27:14
Postat av: doris

"nyfikenhet kring gylfar" suck :(

2009-03-23 @ 18:32:28
Postat av: Sofia

Jadu.. jag har sett många skräckfilmer :D Man lär sig tillslut... hö hö.



Ang. kommentar två: Det är fullt förståeligt, faktiskt.

2009-03-23 @ 19:25:01
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: doris

fullt förståligt?! :O vad är det du snackar om unga dam.

2009-03-24 @ 21:29:20
Postat av: Sofia

Ja.. alla förstår att pojkar i din ålder har lite nyfikenhet som lurar i brallan. Vad skulle gud annars roa sig med?

2009-03-24 @ 21:58:52
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0