Här kommer den skitroliga bilden!


HI HI HI. Ni kanske inte tycker den är rolig, men det tycker jag. Och sånt är livet när man läser min blogg. Jag är oftast ensam om att skratta åt såna här saker. Är det inte för härligt?

Mållgan (jag hatar dig för att du inte identifierar dig) (typ) ville att jag ska beskriva bilden, utan bild. Så, för de blinda som omöjligt kan se bilden (nu när jag lyckats få in den :D), kommer här en beskrivning:
En fin, brun liten kanin ser lite mysigt ledsen ut, för han vill också ha en fadder.
En fin, brun liten kanin ser bajsglad ut (en inklippt, leende människomun), för nu har han fått en. Bli djurfadder på djurensratt.se.

Här följer även en beskrivning på varför den är så rolig:
Det är en reklam som visas i min blogg, där den ena bilden visas först, och den andra ploppar upp en gnutta senare. MED VÄRSTA SMILET. Det är ju skitkul!

BRÖL

Jefvla bajs. Jag vill ladda upp en skitrolig bild, men det funkar inte. Det här förstörde min dag. Återigen: Bajs.

Bert Stjärt

Idag var Fisken så snäll och lånade ut Bert - Den Siste Oskulden till mig. Jag blev överlycklig :D Jag älskade Bert förut, när det gick på tv. Älskar rumpvickningen och strumporna.

Självklart så var filmen skitkul (och bra, förstås), och favoritcitaten kommer här...

"Hej hej hallå dagboken. Idag har jag inte mist oskulden för nionde gången den här veckan, och här ligger man och luktar svett i mammas gamla trosor. Allt är ett helvete. Tack och hej, orörda grej."

"Lill-Erik har blivit ovän med hela världen. Han har fått hormonförändringar. Han har finnar över hela kroppen och är som en blank och hal liten tvål. Hela världens lilla ovän."

"Till matteprovet förra veckan, pluggade jag varenda dag i tre veckor.
Hur gick det då?
1 rätt av 46 möjliga. Men det är viljan som räknas, säger farsan."

"Victoria har säkert gjort det. Men jag då? Förföraren och hångelkungen Bert Ljung, vad har jag gjort? Jag har kissat med snoppen. Gills det?"


Det var allt för mig idag. Sovardags. Stjärt! (Berts och Åkes hejdå-fras)

Zac Efron - The Barbie Girl

HAHAHA. Jag garvar ihjäl mig. På vissa ställen är det så jävla klockrent :D!
(fortsätt titta även när det går långsamt, slutet ÄR värt det... jag lovar)

Sofia funderar

Jag funderar på... hur världen skulle ha varit utan mig? Skulle någonting vara annorlunda? Finns det någonting som jag har gjort, som lämnat ett avtryck någonstans i världen? Någonting som lett till något stort... eller bara något litet? Har jag gjort någon skillnad... ?

Fjärilseffekten. Någonting litet blir till nåt jävligt stort som förändrar hela alltet. Skulle det bli så? En liten Sofia borta, och någon människa långt bort dör. Eller någon förändras fullkomligt.

Det är intressant, tycker jag. Att tänka på det viset. För det är då man börjar fundera på att alla småsaker man gör varje dag, faktiskt kan betyda någonting värdefullt. Ett leende mot en främling, en kommentar, en spark på en sten. Har en av mina handlingar tillslut räddat någons liv?

Alla människor i världen spelar roll. Alla har gjort någonting som påverkat andra och fortsatt så. Avtryck lämnas varje sekund, varje minut, varje dag.

Men fortfarande, undrar jag... vilka är mina avtryck?


Hopplösa(..?) elefanter och konstiga maskar.

"Elefanter är det enda djuret på jorden som inte kan hoppa."

Stackars elefant, säger jag då. Jag undrar om det är för att elefanten är för tung? Eller har den bara väldigt dålig koordinationsförmåga, så att den inte kan böja alla sina fyra knän samtidigt och sedan trampa ifrån, och alltså bara ramlar ihop i en liten hög när den försöker sig på ett hopp?
Eller är det möjligtvis så att det faktiskt har funnits hoppande elefanter? En gång i tiden för länge, länge sedan... Det måste ha skett en förjävlig olycka som fick elefanterna att ge upp hoppandet helt och hållet. De har ju till och med lyckats övertala hela mänskligheten att de är hopplösa (hehe). Men jag lovar att de träffas ibland, och har små hoppkalas... i smyg. Hemliga-hoppande-elefanter-sällskapet. Det är därför det blir jordbävningar ibland. Då är det elefanterna som vart i farten igen. 
...... ..  .. . .. ..... ..

Men nu undrar jag: Hur fasen hoppar en mask?
Jag måste säga att jag har minsann aldrig sett en hoppande daggmask förut. Den som då har kunnat dra slutsatsen att en mask kan hoppa, måste såklart sett det med egna ögon.... Jag vill att den personen hör av sig till mig snarast. Helst med bevis i form av video. Skriv en kommentar bara. Tack på förhand!Här är i alla fall min bild av en hoppande mask.
(det är alltså inte en darrande mask, utan strecken är faktiskt fartsträck... den studsar framåt i full fart, liksom..)

Sofia sitter säkert

När jag tog bussen imorse (i förmiddags) till skolan, så hamnade jag på en såndär rolig buss. Ni vet... en såndär spejsad, lång buss med gardiner och mysig stämning :D? I alla fall så fanns det bilbälten på varenda stol... så jag blev ju tvungen att knäppa fast mig... för jag har aldrig haft bilbälte på en buss förut.

Det blev en ny upplevelse. Det var lite spännande (HAHAHA, spännande, fastspänd .. eh, ja), lite mystiskt sådär... på ett pirrigt sätt. Det var kul. Tills vi kom fram och jag inte fick loss det jävla bältet. Då fick jag lite panik. Jag satt så gömd där bakom stolarna, så om jag inte kommit loss, hade jag fått sitta kvar där hela dagen och så kör han iväg till garaget och parkerar den där över natten. Jahapp. Då sitter jag där. Helt hjälplös (dessutom hopplös med tanke på att jag inte kan röra mig och därmed inte heller hoppa). Det skulle sluta med att jag bodde på den jävla bussen. "Hej, vart bor du nånstans" "Linje 541, sätet näst längst bak". Inte trevligt.

Bilbälte! (Y)

NY VECKANS FRÅGA!

Vad tror du att du var i ditt tidigare liv?

RÖSTA, RÖSTA! :D


Resultat från förra Veckans Fråga "Har du någonsin varit kär?"

Tack, ni två som joinade mig på Nej.

10 saker ni kanske redan visste om mig (och borde lagt märke till)

1. Jag blir jävligt lätt röd i ansiktet, även om jag i princip aldrig brukar tycka att någonting är pinsamt (varför ska man skämmas för sig själv, liksom?), och jag hatar det.
2. Jag absolut suger på bollsporter, speciellt fotboll (men även basket, innebandy, rugby, softball och handboll)
3. Jag pluggar ofta in mer än vad som är nödvändigt inför prov för att inte riskera att missa något viktigt.
4. Jag är väldigt lättroad och är rätt så (väldigt) fnissig av mig.
5. Jag är skitsämst på att argumentera muntligt (jag föredrar att uttrycka mig skriftligt)
6. Jag är en ganska asocial person, särskilt på morgonen.
7. Jag säger många och väldigt konstiga saker, vilket ofta beror på punkt nr. 6 (jag kommer inte på något bättre att prata om), men ibland på att jag bara säger det jag tänker på, utan att tänka klart.
8. Jag har skittorr humor (men bäst, såklart) och älskar därför tidningsserierna Wulffmorgenthaler och Carpe Diem
9. Jag är skiträdd för mörker och hatar att gå hem själv på natten, vill gärna ha med mig några starka pojkar.
10. Jag är ingen festpingla, och är inte heller särskilt förtjust i att dansa.

BONUS
11.
Jag är inte en maskros


Det finns inga likheter mellan en maskros och en Sofia. Bara så att ni vet.


.... eller?
Det finns en del tecken som visar på att Sofia faktiskt ÄR en maskros:
• Båda skiner som solen
• Båda är rufsiga i toppen
• Båda är som ogräs - De är överallt och är allmänt jobbiga. De gör inget annat än att sprida sig (och här syftar jag på glädje, inget annat).
• MEN, de är fortfarande väldigt roliga då de är lätta att blåsa, samt att få de känna sig dumma och värdelösa
• Maskrosen blir någon gång i sitt liv gråhårig
• Båda kan lätt bli fysiskt nertrampade av de som är större för att de är så små

Men där finns också något som skiljer dem åt:
• Det finns massor av maskrosor, men bara en Sofia


10 saker ni kanske redan visste om mig (men inte lagt märke till)

1. Jag tycker inte om att sitta i solen, speciellt inte på bussar och tunnelbanor (men lyckas ändå hamna just på solfläcken i alla fall)
2. Jag ses mycket hellre som onormal än normal
3. Jag tycker inte om jeans (jag har tights så ofta jag kan)
4. Och inte heller stora, klumpiga skor (exempelvis idrottsskor, där har jag mina värdelösa, trasiga, gamla.. ni vet?)
5. Jag är ofta väldigt varm (jag bär aldrig tjocktjockiströjor)
6. Men tycker ändå inte om att gå omkring i bara t-shirt/linne
7. Jag dricker alltid ett glas mjölk och ett glas vatten till lunch, för att mjölk ger äcklig eftersmak
8. Jag hatar, hatar, hatar att komma försent och vara ledig från skolan. Jag har 0 timmar, 0 minuter frånvaro på två år.
9. Jag tycker inte om mina tänder (eller mitt tand-leende). Jag håller ofta för munnen när jag skrattar (vilket iofs kan vara svårt eftersom jag skrattar 24/7) .. (töntigt det där... "24/7"...)
10. Jag har inget emot att vara för mig själv. Jag behöver det för att klara mig.

BONUS
11. Jag tycker inte om att vara med på kort, för jag blir ALDRIG (och då menar jag aldrig) bra på dem. Helt värdelöst. Därför brukar jag köra på en konstig min (för att spegla min insida)... den funkar. Ibland. Eller inte... Jag blir lika ful i alla fall, minsann.

... förstår ni vad jag menar nu? Med 11:an... ? Och 9:an?

Företagsekonomi är fräsigt

Japp. Här sitter jag som ett fån och studerar företagsekonomi. Skittråkigt är det, faktiskt. Anledningen till att jag ens valde det som individuellt val var för att det verkade smart. Hrmpf. Mindre smart nu kanske... för det är übertråkigt... och jag är inte speciellt bra på det. Blä. Men som allting annat så kommer det väl bli bra i framtiden sen. Alltså smart, trots allt.

Vi har prov imorn, så jag sitter och gör en massa löjliga frågor i boken. En fråga handlar om Helena och Louise som vill starta ett eget företag. En liten klädboutique för fest- och partykläder, ska det bli. Då står det såhär:
"De vet att många tjejer vill ha något nytt och fräsigt på sig när de går ut på fest."

Ehm... fräsigt?
Ursäkta mig, men säger man verkligen fräsigt?
Eller, okej... jag säger fräsigt, men vafan. Man säger inte fräsigt i ett så seriöst sammanhang. Och jag skulle nog inte nämna ordet 'fräsig' och 'fest' i samma mening. Det går liksom inte riktigt ihop. Om festen inte är en 50-årsfest med en massa fräsiga tanter och gubbar i rutiga kläder, förstås.


Det var allt.


Fräsigt, fräsigt, fräsigt....

SMS-grejsimojs

HEJHEJHEJHEJ!
• Bläddra fram till inkorgen.
• Bläddra, bläddra, bläddra i fem sekunder.
• Det sms:et blir svaret på frågan.
• Gör om tills du svarat på alla.

.... det KAN bli skitroligt :D Här är min:


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Datorn är redan hämtad ändå

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Ska den vara kvar i förpackningen?

3. Vilket sms blev du mest berörd av?
Man dör inte av att fastna i tunnelbanedörrar

4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej Sofia!

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Pappa ville veta och jag var inte helt hundra

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hahaha, ja jag kan komma lite tidigare

7. Vad vill du höra mest av allt?
Bra, jag vill inte va elak, men erik duger nog inte mycket till

8. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Det var stavningsprogrammet

9. Din romantiska replik?
Haha jag sjunger bättre än han som precis sjöng

10. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Jag hinner med bussen :D

Kortis

När jag stod här...

... luktade det nyklippt gräs. Det var lite mysigt :)

Hm...

Nu står det 13 mot 1. Det här är inte bra... det måste vara något fel på mig.

Hmpf

Jag blir seriöst deprimerad. Hittills är det nio stycken som har svarat på veckans fråga "Har du någonsin varit kär?". Åtta av dem har svarat JA. En ensam har svarat NEJ. Och då måste jag väl tillägga att den ensamma lilla personen är jag.

RSS 2.0