NY VECKANS FRÅGA!

Vad tror du att du var i ditt tidigare liv?

RÖSTA, RÖSTA! :D


Resultat från förra Veckans Fråga "Har du någonsin varit kär?"

Tack, ni två som joinade mig på Nej.

Kommentarer
Postat av: J O H A N N A

jo för att jag har tänkt teckniskt! Dom ser mörka ut, och brunt är mörkt så det ser brunt ut.. HAHA! :)

2009-09-24 @ 15:02:36
URL: http://justjohannas.blogg.se/
Postat av: J O H A N N A

nej? jag tycker jag är jättesmart. :)

2009-09-24 @ 15:12:29
URL: http://justjohannas.blogg.se/
Postat av: Björkman

Ack, vad är väl en dag utan bloggsvar från Er? teatraliskt överdramatiskt sårad! Äh, ingen fara. :P Har man inte tid så har man inte, och nu har ju jag också vart väck ett bra tag.



Ja, undermedvetna ljudspår är inte alls en dum idé! Som ljudtekniker måste jag till och med säga att det är en utmärkt tanke, mycket intressant.. hmm, men vems röst ska man ta..?



Mm, tänkte det, den känslan känner vi till allt för väl.. Man kanske inte känner sig 100% förstådd eller nå't. Äsch, försvinner säkert när man hittar den där jäkla kärleken du vet :) (och du såg, du blev inte ensam i undersökningen på att svara nej!)

Haha, jaså all musik är depp för dig, låter roligt :P näe, men för mig är det sådant som liksom verkligen når in och berör det som gör ont i själen eller vad man ska säga. Som kan lyfta fram ångest och andra starka känslor. Broder Daniel t.ex. var ett av de starkaste rena deppbanden för mig när jag var typ 15. Sen Kent såklart, väldigt väldigt svårslaget. Men det kan ju lika gärna vara någon random kärleksballad som man förknippar med något som sårat en och så vips är det en depplåt. (Låååång utläggning!)



En sista notering igen om kärleksfrågan: jag har bara varit riktigt kär en gång, och det var inte förrän jag var 19 så.. deppa inte ihop totalt :) Time is on your side.

2009-09-27 @ 14:55:26
URL: http://borgar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0