Cry-Baby

Jag såg filmen Cry-Baby häromdagen. En film med Johnny Depp från -89, men som utspelar sig på 50-talet då rockabillyn var inne.

En väldigt bra sammanfattning av filmen:
Filmen handlar om den lite halvkriminella rockabillyn Wade Walker (kallas Cry-Baby för att han alltid gråter EN endaste tår när han väl gråter) och hans små rockabillykompisar och hur de inte tycker om medelklassfolk och vice versa. Cry-Baby blir dock kär i en medelklassare (Allison) och det blir fightfightFIGHT! Allisons s.k. vänner bränner upp Cry-Babys sprillans nya motorcykel och han blir asarg.

Betyg: 2,75/5
Filmen i sig var egentligen inte så bra. Skådespelet var halvdant, handlingen okej. Det som lyfte den var musiken (den klassas som musikal på wikipedia) och ett JÄTTESTORT plus (och även anledningen till att jag köpte filmen) är att Cry-Baby spelas av Johnny Depp. Då var han 26 bast och supermegasnygg. Fast hans skådespelartalanger hade tyvärr inte kommit riktigt än... Blev dessutom lite besviken över att det inte var han som sjöng på riktigt, utan någon annan random snubbe.. :( Men ja, betyget höjdes med 0,25 för att det var Depp ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0