YEEEAAH BABY!

Jag och Måna snurrade ner till Stockholm i fredags och checkade LMFAO på Gröna Lund. Jag blev smått orolig när vi på spårvagnen dit var omringade av 12-åringar med "LMFAO" skrivet med svart tusch i pannan. Kändes sådär. De skrek liksom redan på vägen dit. Fem timmar innan det börjat.

Kön var väl typ hundrafemti meter lång. Kändes också sådär. Men vi hade fett med skills. De öppnade en annan ingång vid slutet av kön så vi vandrade bara dit och hamnade i en tiometers istället. Så. Najs. I väntan på wiggle satt vi och åt glass under värmelampor. Vi tänkte alkohola lite för att stå ut med alla små fjortisar, men det var 20-årsgräns. Det sög. Så vi blev nu istället omringade av en massa halvfulla övertjugoåringar som envisades med att sätta sig typ en linjal ifrån oss för att sedan sitta och tjuvlyssna på vårt samtal om ingenting. Varför? Liksom.

Konserten var awesome. Älskar hans hår, kläder och wiggleattityd. De dansade runt med plastpalmer och zebror på scen för att sedan klä av sig kläderna och wiggla som bara den till I'm sexy and I know it. Tänkte filma men då dog mobilen... ledsen hest.

Men jag tog så JÄVLA BRA BILDER!NOT, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0