HAHAHA

"Hur gick dääää?"


Charlie bit me

Det här klippet har 88,5 miljoner tittare på youtube... och jag förstår varför. Älskar Harrys ansiktsuttryck och ljud, Charlies skratt... hahah, den är bäst hela vägen igenom :D:D:D!


Idag är jag en död Sofia...

Jag är nästan-sjuk. Det är inte roligt... skratta inte, för då får ni smaka på Jyrgen (Sofias onda sida tittar fram). Det är hemskt att vara nästan-sjuk. Man måste dra sig till skolan för att man inte är tillräckligt död för att stanna hemma, och när man är där så är det rena pinan. Mörda mig den som kan, för jag orkar inte gå till skolan imorn också. Faktiskt, så kan ni plantera (och nej, då menar jag inte plantera ett litet frö som ska växa upp och bli grande, det tar för lång tid) en bomb under min säng. Trevligt sätt att dö på. Kanske inte så härligt för de andra när de upptäcker mig. Sprängd i bitar, blod överallt. Mysigt till hundra procent... Lite Sofia i hörnet, lite Sofia under sängen, lite Sofia i garderoben. Man får se det från den ljusa sidan... de kommer att ha tjugo gånger så många minnen av mig. För jag vill bli ihågkommen.

"Om du skulle dö imorgon, vad skulle du göra?" Jag skulle göra nåt som gjorde att alla kom ihåg mig. Typ... strippa med en orangutang i rosa tanga dansandes kring benen, i kungens badrum tidigt på morgonen. Då blir han lite extra chockad, fortfarande lite pömsig, ni vet.

.... vad skulle ni göra?

Haha, passande...

Läste nyss dagens Tjuvlyssnattjuvlyssnat.se. Med tanke på mitt förra inlägg så tänkte jag att det passade rätt bra, haha. Lägger in den, om någon lyckats missa den:

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Om jag kunde drömma...

... så skulle jag vara huvudpersonen i Twilight-böckerna. Def! Precis som alla andra så har jag kärat ner mig i Edward Cullen... typiskt. När man läser boken så känns ens egna liv så... meningslöst. Något liknande händer ju aldrig i det riktiga livet... det där mer sugiga livet. Möhö.
Edward Cullen spelas av Robert Pattinson (kanske inte världens finaste bild det där.. men ni förstår nog...), och visst ser han bra ut i filmen, även om det är något med hans utseenede som jag inte riktigt tycker om, men i boken är han sjukt mycket snyggare. Muaha. En Pattinson till grund med Sofias egna små detaljer. Sorgligt nog så är det bara en bok, plus att vampyrer inte finns på riktigt.. så chansen att jag skulle träffa på någon sån är minimal. Men jag ska inte beklaga mig över det här alltför länge... för jag är ju en väldigt realistisk person (inte) och borde därför inte tänka mer på det här. Det är inte värt det (suck...).

Nejmen härägued så patetiskt inlägg. Vara kär i en boksnubbe? Njet kosmobot, inte då. Sånt är kind of förbjudet. Men ajaj... om ändå, om ändå... OM jag fick drömma...

Tjohooo!

Idag snurrade jag in en stund till Vällingby för att köpa kjolen som finns i tidigare inlägg. Mycket bra, mycket bra. Köpte även en topp, som jag inte orkar lägga in bild på... för så lat är jag.
Så.. vad har jag hittat på för nåt skoj idag då? Moahahaaa...
Började med sovmorgon till fem över tio (som jag alltid missbrukar - går jämt och lägger mig vid halv två och sover lika långt tid som jag brukar, istället för att gå och lägga mig i normal tid och få lite extra sömn... så typiskt mig). Matte först och franska efter det. Vi började titta på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Har sett den förut i alla fall.. sjukt konstig är den. En tjej som springer omkring och letar efter Bordoteau, eller vad han heter, för att ge honom en låda med saker i som hon hittat i hennes badrum. Sen är det en mystisk man som rullar runt och letar efter slängda foton vid fotoautomater och klistrar in dem i en bok. Huvudpersonen är rätt weird... kastar macka gör hon... och tänker på hur många människor i världen som får orgasm just nu.

Lunch med kebabgryta, sedan svenska med kebab-Ullis. Försenad som vanligt, förvirrad som vanligt, ful som vanligt. Allt var som vanligt. Trevligt, trevligt.... Vi fick lyssna på när hon gick igenom tråkgrejor om noveller innan vi fick smita iväg till datasalen och ha lite kul (och nej, inte kul som i barnförbjudet). Sista lektionen var biologi, som vi fick skippa om vi var klara med vårt arbete (vilket vi i princip var, turligt nog :D), så jag slutade tidelitidigt!
Och sen var jag som sagt i Vällingby en stund... sen följde jag med vati och storhandlade på Coop, vilket är roligare än att handla på typ Willys... där har man en egen liten biiip-automat och så får man sätta klisterlappar på grönsakerna... höhö... har ju sagt att jag är lättroad.
Sen kom jag hem, plockade in maten, satte mig här, ugglade med harpan (min nya drog, sorgligt nog) och nu är det mat. Så hejdå era krovmedbrödisar... see ya lejter!

.

Fy bubblan för snö...

Vår, vår, vår


NY VECKANS FRÅGA (det var på tiden...)

Vilken skräckfilm är bäst?
 
Svarsalternativen är bara de filmer jag har sett. Rösta, rösta!


Resultaten från förra Veckans Fråga "Vilken TV-serie är din favorit?"

One Tree Hill is the shiet :D! Men stackars fula Betty...

Blogglusten for åt helvete... förlåt...

Jag har haft ont i huvudet i tre veckor i rad nu, p.g.a. allt pluggeri. Prov, inlämningar, små skitläxor.. you name it. Hemskt är det... att inte kunna slappna av någon gång. Det är så typiskt mig, jag oroar mig alltid för skolan och allt vad det innebär. Förstår inte varför jag inte bara kan låta det vara. Jag gör ju inte bättre ifrån mig på något sätt... snarare tvärtom.
I alla fall... vad jag vill säga med det här är att det påverkar min fina lilla blogglust pretty mucho. Jag är för trött för att skriva, har inte tid, har något bättre för mig, har inget att skriva om (även om det alltid finns något) etc.etc. Men nu skickar jag iväg ett inlägg i alla fall, så får vi se om jag har mina få besökare kvar eller ej...

Bara så att ni vet så kommer det här inlägget att bli sjukt långt. Så för er som bara är intresserade av vissa delar, ger jag er en innehållsförteckning:
- I första stycket använder Sofia ett nytt ord, berättar om vad hon gjorde i onsdags, och ger en lista på faktorer för en dålig skräckfilm.
- I andra stycket blev det en väldigt kort resumé av torsdagen.
- I tredje stycket skriver jag om fredagen, Harmlös Humor och filmkväll.
- I fjärde stycket står väldigt litegrann om lördagen. 
- I femte stycket står det om pluggeri.

Så.. nu är det bara att välja och vraka.. vad vill du läsa om :D?

STYCKE ETT:
Så, vad har jag haft för mig på sistone? Tja.. jag orkar inte tralla tillbaka allt för långt bak i tiden, så jag kan väl berätta om min helg, I guess.
Det har blivit kind of a långhelg :D! Inte riktigt, men nästan... vi hade studiedag på torsdan, vilket innebar fredag på onsdan och måndag på fredan och en euforisk (nytt ord! har bestämt mig för att börja använda det) Sofia när hon insåg att det var fredag och snart helg. Hängde ni med? Nähä... som om jag bryr mig... (moahaha...) Okej, dagarna i tur och ordning nu då...
På onsdagen blev det bio med klassen (eftersom att vi var lediga dagen efter, wuwho!). Fredag den 13:e var det sagt, hehe. Jag hade förberett mig på en dålig film så jag blev inte besviken i alla fall. Som ni kanske vet så finns det gamla Fredag den 13:e-filmer från typ 80-talet eller så, måååånga delar... ett tiotal. Sjukt dåliga är dem i alla fall. De följer helt och hållet mallen för en dålig skräckfilm, alltså var den väldigt förutsägbar. Som enligt mig är:

- En smart brud, hennes pojkvän (sliskig skitstövel), hennes storebror (gullig), en dum brud (blond med stora tuttar), en rolig snubbe och någon random som man glömmer bort direkt (en pojkvän till dum brud finns ofta också).
- De som dör är: Pojkvän, dum brud, en rolig snubbe och någon random.
- Någon dör inom de första 15 minuterna.
- Lite porr är inblandad
- En eller flera "hoppa-till"-scener finns alltid, även om det inte alltid har någonting med storyn att göra över huvud taget (tack Bjorkman för påminnelsen).
- Det är mörkt genom hela filmen, plus att det regnar i slutet när de två överlevande ska springa ifrån psykot.
- Psykot vaknar till liv i slutet, när han egentligen borde vara död.


Och så vidare... kan inte komma på fler nu, men om ni vill komplettera min lilla lista, så är ni varmt välkomna.

STYCKE TVÅ:
På torsdagen åkte jag iväg och bowlade med några från klassen, och jag var långt ifrån lika proffsig som sist. Jag tror jag kom näst sist, av åtta. Dåligt Sofia, dåligt... jag är lite besviken. Menmen, det var roligt i alla fall. Efteråt blev det fika på Donken och sedan hem.

STYCKE TRE:
På fredagen var det dags för Harmlös Humor i skolan. Några elever i 3:an som ordnat. Jag kände bara igen en av komikerna - Hasse Brontén, så jag förväntade mig en rolig kväll :D Vårt lilla sällskap (Emma, Doris, Fredrik, Elin, Thomas) satte oss längst fram i mitten (höhö), bara för att det skulle bli extra kul. De tracka Doris (a.k.a. Johan) för hans tandställning och hans nyfikenhet kring andra människors gylfar med tillbehör.
Efteråt så kände vi för att ha lite mer kul och drog därför hem till mig (as always... but I like it :D). Thomas och Emma drog hem till sig, men istället kom Bella, James och Pascal för att ha en mysig filmkvällllll! Första filmen blev Scream och otroligt nog var det ingen förutom jag som sett den... blev lite chockad. Andra filmen blev Independence Day, som var mycket längre än vad jag kom ihåg... Hälften somnade efter en halvtimme, resten somnade efter en timme till. Man vaknade lite till och från, var lite förvirrad, somnade om. Kvart i tre var filmen slut.. oups. Sista Vällingby-bussen gick kvart över två, men det ordnade sig... Det finns ju alltid spökbussen 119.

STYCKE FYRA:
På lördagen gjorde jag inte ett piss. Fixade med vårt biologiarbete (en debattartikel som handlar om vem som ska få veta hur ens gener ser ut, ganska intressant tycker jag...), som jag hade lovat att jag skulle göra, och sedan ugglade jag bara framför datorn. Robinson drog igång på kvällen sedan, tänkte att jag skulle vara vänlig att ge det en ny chans, så jag glodde på det istället för Babben & Co. som det var tänkt från början. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker än... jag återkommer.

STYCKE FEM:
Idag, söndag, är det tänkt att jag ska skriva mitt historiaarbete (om Amerikanska inbördeskriget... där man också måste blanda in alla ismer - socialism, konservatism, liberalism.... inte lika intressant, kanske) och så måste jag städa mitt rum, städhelg.. ni vet. Men jag börjar tvivla på om något av dem kommer att bli av. Städa rummet tar för lång tid för att jag ska orka med det (men om jag inte gör det kommer m&p bli lite småsura) och historian fattar jag inte så mycket av... det är inte direkt mitt favoritämne, är inte särskilt insatt (men om jag inte gör det kommer Historiagunnar att bli lite småsur, även jag.. på mig själv). Så vi får se hur mycket jag verkligen gjort när dagen är slut. 

Kära jistanes (hur sjutton stavas det?) vad långt inlägget blev. Jag tror att jag ska förenkla det lite för er... lägger in en innehållsförteckning i början... Trevligt om ni skulle läsa hela, även om det inte är särskilt roligt. Menmen, nu måste jag snurra vidare... men det kommer antagligen dyka upp ett inlägg till här snart. Adios så länge!

Hemsk helg på g...

Fy sjutton... vi har ett tjockt kemiprov på måndag, följt av ett tjockt musikprov redan på tisdan. Vilka grymma provplanerarmänniskor vi har på skolan. Jag kommer allvarligt talat att dö. Jag har inte börjat plugga till något av dem än... vilket betyder att jag måste plugga hela helgen... heeela. Även om jag gjort alla frågor på kapitel 9, så har jag mer än dubbelt så mycket kvar. Jippejjjjj.... och fattar nada av tryck. Fyfasen, vilket tråkigt inlägg det här blev... men det är i alla fall något. Har inte bloggat ordentligt på merdelänge, för att jag inte orkat... har haft ont i huvet hela veckan, antagligen för att jag varit så stressad, men jag vet inte riktigt... I alla fall så kan jag väl slänga in en av mina favoritreklamer:


Den är bara så himla skön.

CHEESUS!

Sofia älskar den här reklamen :D!


Ännu en

Nudistpolka - Cornelis Vreeswijk


En i min klass hade den här låten på uppvärmningen på idrotten. Jag har allvarligt talat letat efter den, och nu äntligen... Kanske var det en cover men struntsamma. Jag höll på att garva ihjäl mig, det var bara så... konstigt. Men jag älskar den :D


Dagens låt - SJUK

Jag vill ha röv


Svampbob hängde med men det är låten man vill åt! (och nej, det här är inte sån musik jag lyssnar på vanligtvis, snarare en mobillåt.. en som man har bara för att den är rolig, inte för att den är bra på det braiga viset.... vissa verkar tro att jag har hur kass musiksmak som helst bara för att jag lägger upp såna här låtar, men det är bara SKOJJJJJJ!)


Dagens låt

The take over, the breaks over - Fall Out Boy


RSS 2.0