Gratis

På vägen hem idag snurrade jag förbi biografen i Vällingby för att se om det fanns biljetter kvar till nya Beck-filmen (medlemmar fick gratis så länge det fanns biljetter kvar).Och se det fanns det! Fyra gratisbiljetter på en vecka är inte illa, minsann. Jag sparar ju jättemycket pengar! Sofia är nu en mycket glad och mycket nöjd Sofia.


(det här är förresten bilden jag tog innan Frida Kahlo-bilden, som jag la upp förut. FYI, liksom.)
(ser förresten överdrivet glad ut. vilket iofs passar in i det här inlägget)

Maskar i Hässelby...

... är inte speciellt smarta, har jag kommit fram till. Hur kommer det sig att när man ser en mask, så ligger de alltid i en vattenpöl? Borde de inte ha lärt sig av sina gammelgammelföräldrars misstag och sluta plaska i pölar? Maskar, ni kan inte simma. Ni kan inte gå på vatten. Ni kan inte andas under vatten. Ni är små. Ni drunknar. Get it? INTE PLASKA!

(inte för att någon egentligen bryr sig om en mask dör... utom möjligtvis maskens föräldrar)

Hässelbys maskbad med tre masklik i:


Mask 1 (tjockis)


Mask 2 och 3 (mindre tjockis och bebis)


Det är ju för tusan en hel maskfamilj. Är det möjligt att alla i familjen var lika dumma? Nej. Det är nåt lurt på gång. Det luktar MASSMORD!

JAG HAR HITTAT DEN!

Hahaha, jag har hittat min gamla favoritreklam från ICA! :D:D:D HerreGUD vad jag har letat efter den! Äääääntligen :D!

quot; value="true" />
"Här, ta lite oxpytt"
hahahahha

Status

Jag kan inte sluta tycka att det här är SJUKT coolt. Helt JÄTTE sjukt coolt. JAG? SOFIA? Av triljoner människor. Fem vann, och jag var en utav dom. Jag kommer fortsätta tjata om det här ett tag, känner jag...


Godnatt!

Jag lovar er roligare bloggning på sommarlovet sen. När jag är hemma, vill säga. Jag flyger ju faktiskt iväg till Gran Canaria i en vecka. Om nu askan är helt borta då. Bäst för den att den är... morr. Sedan var det tanken att jag skulle försvinna iväg till landet-utan-bra-internet i några veckor, men det kanske inte blir av. Johanna ska förhoppningsvis operera sitt knä, och då måste vi stanna hemma. Väldigt annorlunda för en sommar, faktiskt. Tråkigt om vi inte kommer ner alls.. men très bra om operationen blir av, förstås. Prioriteringar, ni vet (Y)


Random bild från Sofias "Bilder funna på mobilen"-mapp

Helt sjukt

I måndags fick jag reda på att jag blivit utlottad att vara den enda eleven på Blackeberg som får åka till en forskarskola i Karlskoga i sommar. Och, ta det lugnt, jag VET att tre miljarrrder människor tycker att det är sjukt überbajstråkigt, men vet ni vad. Det tycker inte jag. Att just JAG blev utlottad var dessutom rätt så otroligt. Jag har i princip aldrig vunnit ett lotteri förut. Jag vann högsta vinsten på ett lyckohjul en gång. Och vann en förpackning med tepåsar.

I måndags la även Kenza upp en tävling på sin blogg. Man kunde vinna ett par skor från hennes egna skokollektion om man skrev en fin liten historia om hur ens dag skulle se ut med de skorna på fötterna. Jag flummade ihop något helt sjukt. Pizza, chips, hobbitar, hår, en piedestal och godnattsagor. Handlade den om. I korta drag. Dagen efter fick jag en kommentar på min blogg:Jag blev väldigt chockad. Av alla sisådär 2000 så skulle jag ha vunnit. IGEN? Nja. Jag blev lite misstänksam... det är ett hjärta, en kommentar i min blogg istället för på min mail, det postades innan tävlingen var avslutad och det var en annan mailadress än den som står på hennes blogg. Och.. tyvärr hade jag rätt. Det var inte jag som hade vunnit. Nån jävel hade lurat mig. Tack så mycket. Men iaf. Jag KUNDE ha haft tur igen. Det kändes lite småsjukt.

Och idag när jag kom hem från skolan låg det ett litet brev till mig på bordet. Från sf.se. Då hade jag tydligen vunnit en tävling. Hahahahah. Vad ÄR det här!? Jag blev så paff. En vanlig tävling på deras hemsida där man ska svara på en skitsnabb, enkel fråga och skicka in. En sån där som man i princip glömmer bort att man deltagit i. Oddsen att man vinner är typ.. 1:10000000, med tanke på hur många som är inne på den där sidan. Men jag fick hur som helst två fribiljetter till filmen Clash of the Titans. Någon som sett? Är den bra?

Jag är fortfarande i chocktillstånd. Jag ska nog köpa en trisslott imorgon.

Nu ska Sofia skämma ut sig

... men man måste väl bjuda på sig själv ibland.

Jag och Elin spelade en gång i tiden in tre improviserade videos. Bara sådär. Utan förberedelser. Jag tror inte att det är någon som har sett dom... Men herregud vad roligt jag har haft åt de där filmerna... Det var tider det. Jag vet inte hur gamla vi var.. gick vi i femman kanske? Hur som helst så kan man tydligt se att det där var min snyggaste period i livet.Ni kanske får de sista två delarna också... kanske..

OBS! Ni får INTEINTEINTE titta på de här filmerna när jag är i närheten. OKEJ?


(hoppas förresten att det var okej för dig Elin, annars är det bara att säga till ;D)

"Du kan ju hitta på nåt ur tomma intet"

Det är något väldigt fint. Något... konstigt. Annorlunda. Vadå? Je ne sais pas. Det betyder Jag vet inte, på franska. En francais. Med en fin liten fjong på c. Vet ni? Vad det är. Det står i mitt rum. I ett hörn. Rätt stort, grönt, blått och rosa. Men bara rätt så. Rätt så grönt. Rätt så blått. Rätt så rosa. För egentligen så är det gult.

Det är lite... mjukt. Men bara lite. För egentligen är det hårt. Hårt som ett bord. För det kan vara lite mjukt. Om det ligger en duk på. Eller som svinto. Hårt, men ändå lite gulligt mjukt på nåt vis.

Och så hänger det någonting på det. Nåt runt. Randigt. Med en skärm. Ingen lampa! Nejnej. Det är en keps. Med en propeller på. Som snurrar fint. Och konstigt.

Vad hänger det på då? Kom vi fram till det?

Nä. Och det hade jag inte tänkt avslöja heller.

Godkväll

Jag får inte ihop något inlägg. Har suttit här och försökt tänka ut nåt intressant, spännande eller roligt som hänt mig idag... nada. Så, för att ni inte ska klaga på att jag inte uppdaterar, så har ni ett fint inlägg här. Och nu får ni en fin bild.


Get busy living, or get busy dying

Jag såg nyss Nyckeln till frihet, eller Shawshank Redemption om man så vill, på tv4 film. Det måste vara en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Den bästa av filmer någonsin enligt imdb. Jag är inge vidare på recensioner av något slag, men den var grym. På min filmlista får den en självklar femma.


Se den.


Godnatt

Relax, take it eeeaaasyyy

Vet ni vad jag har gjort den här helgen?

Tittat på tv. Jag har tittat sååå mycket på tv. Samtidigt som jag gjort sååå mycket annat. (typ). Jag har sett Vi i femman, tv-shop & tvins, Are you smarter than a fifth grader, Fairly odd parents, Miljonlotteriet lyckohjulet, Vem vet mest, Så ska det låta, How I met your mother, Scrubs, Vänner, 2½ män, Postkodlotteriet, Ishockey, American idol och Rain man.

Myyycket tv. Är bra. Rain man är en väldigt bra film. Ni vet väl vem Rain man är? Den riktiga Rain man alltså.. inte Dustin Hoffman. Utan Kim Peek:


(jag är inte säker på att den här bilden gör honom rättvisa.. som man kanske säger)

Hur som helst så är det en snubbe med ett helt sjukt minne. Mr Wikipedia säger: "Hans minne var enormt, han kunde redogöra för över 12 000 böcker, han kunde de flesta städer på jorden, vilken veckodag ett speciellt datum hade och så vidare. Samtidigt kunde han exempelvis heller inte klä på sig själv."

Tyvärr så dog han förra året... sorgligt...

Farmville

Jag sitter och lyssnar på musik. Samtidigt som jag är inne på farmville. Jag har stängt av musiken på farmville. Jag har stängt av ljudet på farmville. För att höra min fina musik (I don't like Mondays - The boomtown rats). Och så är det två jäkla duvor som hupprar hela tiden. Huprrr, huprrr.

Bajs på er

Fotfetisch... (not)

Kan ni gissa vad som har hänt med min fot?


men... FÖRLÅT DÅ!

För att jag suger på att blogga. Bajs på er, Fisk och Linus. Klaga inte! Jag har suttit här hemma och blött näsblod i tre dygn och det enda ni tänker på är att jag ska blogga. TACK SÅ MYCKET!


Nä. Nu drev jag. Jag är inte arg. Jag blir faktiskt bara glad att det är någon som bryr sig om jag inte bloggar. Men jag har faktiskt blött näsblod. För andra gången i mitt liv. Helt utan anledning. Jag håller nog på att dö inifrån.

Vad har jag haft för mig sen sist? Tackar som frågar! Jag har skrivit nationellt prov i svenska B. En debattartikel om äktenskap och skilsmässor.... Vi får se hur det gick. Kan ha blivit så att jag inte helt och hållet höll mig till texttypen. Och så har vi fått tillbaka fysikprovet. Kursprovet. Provet med stort P. Hela mitt betyg i fysik A-kursen berodde på det provet.

AND I

swede = kålrot... alltså


RSS 2.0