Ny veckans fråga yao.

Är du religiös?

Själv är jag ateist. Ska jag vara helt ärlig måste jag säga att religion är helt ologiskt och en gnutta löjligt. Förlåt alla troende där ute, men det är min åsikt. Jag tror på vetenskapen. Och juste.. jag tror inte på någon "annan högre makt" heller, som tydligen är det vanligaste svaret bland oss svenskar.


Resultat från förra Veckans Fråga "Vad passar bäst till mjölk?":

Jag är halvt nöjd med resultatet. Überbra att kladdkaka vann (vilket jag misstänker är vatis förtjänst, bra jobbat), men jag är väldigt besviken på att blodpudding inte fick en endaste liten röst. Blodpudding och mjölk is the shit. Och vem valde smör? Elin? (det var i alla fall Elin jag tänkte på när jag skrev alternativet).

Bilder från Prideparaden kommer lastat

(lite sent, men ni fattar grejen)


Där i mitten ser ni den spankande duon som gick framför oss. Tjejen hade alltså inga trosor under den där millimeterlånga kjolen. Snubben hade gubbmage och såg ut som en blandning mellan läraren Liket och Rikard Wolff. Typ. Och lite mer äckel på det. Han gick omkring och smetade henne på tuttarna, slog på rumpan och ibland hånglade de litegrann också. Mitt framför barnen. Alltid framför barnen. De gick före oss hela vägen. Vi såg väldigt många spankningar (plural, ni vet).




Ungdom mot rasism


Framme vid Gärdet. Fy fasen. Från fakking Tanto till fakking Gärdet. Mina fötter DOG.

Den bästa rubriken som finns

Godkväll bloggen min och allt som hör där till. Jag och Fisken har klurat ut vad vårt projektarbete ska handla om. MUNHYGIEN! Hur bra? Mycket. Dålig andedräkt, munskölj, tandkräm och bakterier. Kan bli très roligt, om vi gör det på rätt sätt. Vi kanske till och med gör ett eget munskölj? Who knooows. Det vore ballt.

Imorgon fyller vati år. Igår firade vi litegrann med middag inne i stan. Grekiskt is the shit :D! Efterrätten blev muffins från American Cookies i Gallerian. Så sjukt jäkla bajsgott. Har ni sett hur det ser ut? Asgoda. Ser de ut. Precis som american cupcakes. Med smet och allt. Imorgon firar vi vati litegrann igen. Med tårta :D Iofs så brukar han vilja ha gélétårta. Det kanske får bli munkar för mig istället... wiiii:D

Men nej ATTANS! Jag brukar alltid skriva ett litet rim och rita en fin liten bild när m/p fyller år. Det har jag helt missat i år. Hm. Jag löser det imorn! Sofia kirrar biffen. På något sätt.

Nu ska jag nog snurra härifrån. I god tid för en gångs skull. (typ). Imorn är det valdebatt i BROMMA gymnasium som gäller. Varför tvingar de oss att åka till vår ärkefiende Bromma? Valdebatten kan väl komma till oss.

KNAPPNYTT

Det är val den 19e september. Själv får jag inte rösta... jag är bara 17... men för att vara snäll mot alla mina små vänner som fyllt 18 så lägger jag upp den här. Den kanske kan hjälpa er att välja parti. Det här är iaf mina tankar om politik, typ. Haha. Den enda gången jag tycker om politik är i det här klippet. Så bra.


mumsmums

Priset för mest fjolliga skivomslag av svensk artist hittills går till:

Måns Zelmerlöööw! WUHO!


För, ärligt talat, hur många pojkar har en hoppbild på sitt skivomslag? Typ noll.

Mindre än ett år

Ni anar inte hur mycket jag längtar till att få flytta hemifrån. Mindre än ett år kvaaaar. Inte så att jag desperat vill komma bort från min finfina familj, utan jag vill bara ha nåt eget... helt enkelt. Och jag som älskar inredning och allt sånt där är astaggad på att fixa. Mutti har redan börjat titta på lägenheter i Uppsala för att se hur det ser ut, vad det kostar etc. Jag hittade en perfekt idag. Verkligen perfekt. För mig.

... Men den kostade en miljon. Bara liitegrann för mycket. Jag hoppashoppashoppas att det finns en att köpa nästa år... annars blir det studentbostad. Blääää.

Och juste, när jag bor där vill jag cykla omkring på en sån här:

Men de kostar 7000. Begagnad.

Men fuck you tiden

På naturkunskapen idag pratade vi om universums uppkomst och lite sånt. Vi kom in på att universum bara växer och växer och att det utanför inte finns ett piss. Ingenting. Ingen tid, inget rum. Jag förstår det inte nu och kommer förmodligen aldrig att göra. Så jag släppte det. Men sen började han prata om tid. Att ju lägre gravitation, desto snabbare går tiden. Hm, okej? Det var tydligen några forskare för x antal år sedan som hade tagit två exakt likadana klockor, satt dem på samma tid och sedan placerat den ena på marken och den andra högst upp på ett berg. Efter några månader tittade de på klockorna igen och såg att bergsklockan gått snabbare.

Wtf?

Smarta Elin frågade då om det skulle bli samma sak om man istället använde sig av en digital klocka (för det är trots allt logiskt att någonting som snurrar, snurrar snabbare när det är mindre gravitation, men en digital klocka är ju lite annorlunda...) Han sa "ja".

Wtfwtf?

Helt omöjligt. Jag har varit paff sedan dess.

Jag förstår verkligen nada.

Fångarna på Fortet - JA!

Det är Fångarna på Fortet om en kvart. Jag längtar. Har gjort det enda sen jag såg att det skulle börja igen. Eller rättare sagt sen jag såg att det var Gunde Svan som skulle vara programledare. Det programmet var ett av mina favoriter när jag var liten. Det här blir värsta nostalgitrippen! Lilla dvärgen är kvar och allting. Jag är glad :D!


och Gunde är ju gullig. jag tycker om hans dialekt.

Film är bra

Jag funtar på att lägga till en ny kategori. Jag har aldrig förut haft en tanke på att jag skulle kunna ha en "Film"-kategori, förrän jag såg att Elsa hade det på sin blogg (forskarskola-elsa). Det verkar ju väldans smart, måste jag säga. Speciellt när jag kollar på sjukt mycket film. Jag har faktiskt rotat fram alla mina biobiljetter (ja, jag har börjat spara på dem... sen i mars) och:

I mars gick jag på:
Alice i Underlandet två gånger
Avatar en gång

April:
Ingen

Maj:
Clash of the Titans
Beck - Levande begravd
Shutter Island

Juni:
Streetdance 3D
Kommissare Späck
Prince of Persia

Juli:
Eclipse
Sex and the City 2
Killers
Inception

Alltså, i princip, tre gånger i månaden sen i mars. 15 filmer totalt. Rätt bra jobbat, måste jag säga. Och grejen är... att sex gånger av dem var gratis för mig. Antingen har jag gått på bio med mina syskon och alltså fått betalt av m&p eller så har jag vunnit biljetter i en tävling eller så har jag gått med skolan. Jag älskar det.

Om jag då bara ser till att skriva ett litet inlägg när jag ser en film, blir det betydligt bättre uppdatering på den här bloggen. Det vore väl alltid trevligt, så säg?


Filmen jag vill se mest nu: I rymden finns inga känslor. Jag tror att det är en film för mig. Definitivt. Jag hoppashoppashoppas att den lever upp till mina förväntningar.


You make me smile

På en vecka har jag fått två nya prenumeranter. Ni är varmt välkomna!


Jag bjuder alltid på en bulle till nya läsare. Tjock on!

tro

Idag spenderade jag cirka tio minuter (och jag VET att det inte går att "spendera" tid... bara pengar...) på att fundera över min tro. Inte bara på Gud utan på lite allt möjligt. Jag kom fram till följande:

Om någonting inte är logiskt eller om jag aldrig upplevt/sett det själv, tror jag inte på det. Exempel:

- Gud
- Helvetet
- Kärlek
- Spöken
- Jordens undergång 2012

Aliens däremot... det är någonting jag tror stenhårt på. Jag tycker att det är totalt väldigt jätteologiskt att det inte skulle finnas intelligent liv någon annanstans än på vår planet i heeela universum (som är sjukt stort, för er som inte visste). Impossible. (på franska, inte engelska). Jag har tyvärr ingen aning om hur dessa varelser skulle se ut, men jag tror att vår bild av en alien är fel.


(har lagt ungefär fem minuter på att hitta en bild som skulle kunna passa till det här inlägget, men misslyckades. därför får inlägget ett sånt här pafft slut.)

Idag har Jon namnsdag

Och det firar vi med att slänga upp den här:


Vid foten av fjället med... bambambaram... JON!


Jag har även en remix på den, men den kanske kommer upp nån annan gång. Om ni ber snällt. (den är rätt fräck)

Bara så ni vet...

... så kommer jag att radera novellen jag la upp förut... "På min burk står det glädje". Det kan vara så att jag behöver den till något senare, och då bör den inte ligga uppe här... öhm.. ja. I alla fall. Om någon nu av någon anledning vill läsa den innan jag tar bort den, hittar ni den här.

Den försvinner imorgon eller så. Ja, bara så ni vet..


Hejdå

frågetecken

Varför i hela friden luktar det herrparfym om mina händer? Det gör mig i och för sig ingenting, med tanke på att det är den godaste parfymen jag vet, men vad gör den på mina fingrar?

Pride and Prejudice

Jag har kommit fram till att jag är smått kär i filmen "Stolthet och fördom". Den är så mysig. Jag brukar inte vara väldigt mycket för gammaldags filmer, men den här är ju halvt underbar.

Jag hade börjat läsa boken "Stolthet och fördom och zombier", som alltså är Stolthet och fördom-boken blandat med lite zombier. Jag tyckte det lät asgrymt. Ett mycket bättre sätt att lära sig storyn på än att läsa originalboken (som verkade mycket tråkigare). Man fick nästan lite Tarantino-vibbar då och då. Fabulöst.

Men så såg jag den riktiga filmen när den gick på TV förut, och nu känns zombie-boken inte alls lika bra som den gjorde innan. Jag är lite besviken, faktiskt. På vad vet jag inte riktigt, men besviken är jag. Det är tillochmed så att jag knappt orkar läsa klart den. Mycket, mycket konstigt.

Jag vill se den igen!


Jag älskar Mr Darcy (höger... alltså).

RSS 2.0