What God should have put on the tree, if he didn't really want any trouble

Jag har bestämt mig för att leva ett liite mer nyttigt liv än vad jag brukar. Billy-pizzor till frukost tre dar i rad funkar inte riktigt. Därför köpte mutti och jag fil och müsli till frukost. Jag känner mig asbra. Och istället för chips ikväll, köpte vi grönsaker och dipp. Grööönsaker. Jag är så okeff som man kan bli. Morötter, paprika, gurka och selleri. Det här var första gången i mitt liv som jag åt selleri. Det var inte så gott. Lukten går inte bort från fingrarna. Och nu har jag fått in det i ögonen. Det kliar. :(


Säg typ stjärt istället

Är det bara jag som stör mig på folk som  h e l a  tiden skriver "iväg med älskling", "saknar älskling", "är med älskling", "ska träffa ÄLSKLING". Gosh. Och nej, jag är inte avundsjuk. Jag står helst utanför det där. Kärlek och sånt.. Inget för mig. Men sluta för guttes skull att använda ordet "älskling" så jäkla mycket. Det är inte ens ett fint ord, med tanke på att det finns två L i.

Och där har ni min åsikt. As if you asked for it.Vilket buttert inlägg det blev, även om jag menar vad jag skriver. Jag slänger in den här för att piffa upp lite:

En av mina favoriter.
"Randy knew that it would probably cost him his life, but he had always dreamt about smacking a panther with a sausage."

Eller inte.

Såg nyss vilka som har namnsdag idag. Kom igen... Botvid och Seved? Kaanske dags att uppdatera almanackan, Mr. Almanackuppfinnare. Skriv in de nyare namnen. Typ Timjan, Snake, Satan, Isbjörn och Barbapappa. Då vet man i alla fall att man lever på 2000talet.

Dessutom vill jag döpa mitt barn till Batman. Då kräver jag att hans namn finns i almanackan.

Tack å adjö.

Musik och godnatt

About you know - Timo Räisänen


rubrik, typ. who cares, liksom.

Tjabananas. Hänger ni här ofta eller? Tänkte fråga vad ni tycker om min header. Tjadå.

(äntligen) NY VECKANS FRÅGA!

Vad passar bäst till mjölk?


Resultat från förra Veckans Fråga "Hur ofta läser du min blogg?"

Jag måste säga att jag är mycket nöjd med resultatet. (även om jag vet att det är några som röstar fler gånger). Fortsätt så, kära läsare! Så borde jag nog kunna bli bättre på att uppdatera så småningom.

ååååå sofia är tillbaka. igen.

Tjenahallåhej, vet ni vad jag har gjort i två dagar?

Tittat på Dexter. Säsong 3 har snurrat 24/7... så sjukt jäkla skitbra. Herregud vad jag älskar den serien. Ni borde prova (Y)

Hur som helst så var Falun väldans mysigt. Även om vädret var lagom pissigt så har vi hittat på en massa saker. Spelat kort, tittat på Pirates of the Caribbean 2&3, paddlat kanot, picknickat, spelat yatzy, i princip bestämt projektarbete, ätit mackor (!!!!)*, shoppat, sett när fisken övningskört, ätit körsbär. Och andra vardagliga saker som, typ.. borsta tänder.

Tack för att jag fick hälsa på :D


* Jag äter typ aldrig mackor. Det här är en big thing för mig.

Hejdå Stockholm, tjolahopp Falun

Jag ska till Falun. City of the Falukorv. Rödstugornas hemland. Fiskens landställe :D. Den enda gången som jag varit i Falun var när jag skulle hämta Ida på ett läger när jag var liten. Tror jag. Annars har jag bara åkt neråt. Så detta ska bli ett litet äventyr :D

Vi ska paddla kanoooooot. Fett tufft? Jees bananas.

Tåget går 15:45. Jag och vati åker om sisådär 10 minuter för att hinna med lite grejor på vägen till Centralen. Och så lägger man till lite extra tid så att man inte riskerar att missa tåget (p.g.a. förvirring bland perrongerna). Jag lovar att vi kommer vara jätte-i-tid, men så kommer tåget typ jätte-för-sent. Så blir det när en Nyberg åker tåg.

Hur som helst så hinner jag inte göra så mycket mer nu. Måste packa det sista lilla innan jag stänger av le computer (franska), vilket betyder att jag inte hinner svara på din kommentar, Mr. Björkman. Det får bli när jag kommer hem på söndagkväll ;D Om jag inte gör det från någon dator där uppe i skogen förstås. Höhö.

Iiiii alla fall. Det var allt för mig för denna gång. TTFN :DD

(ta ta for now)


En Sofia som smörjer in benen med solkräm vid poolen på Gran Canaria.

Att jobba på kyrkogård är HÅRT.

För att fixa häckar måste man först kanthugga (asjobbigt) (... även om det inte är jag som gör det), sen rensa ogräs (jobbigt, buskarna bara rivs), sen hämta jord och så lägga dit jord. Typ tio gånger. Tio skottkärror med jord för rumpan ni ser på bilden. Mycket slit. Men man hinner väl med lite vila också, kanske.

Häck som borde jobbas med.


Sofias ben som (för tillfället) inte jobbar.


Utan solar istället :D

Lite musik innan man ska sova är alltid mysigt

The '59 sound - The Gaslight AnthemLittle lion man - Mumford & Sons

OJOJOJ!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRETTON PRENUMERANTER!


wiiiiiiiiiii
(föreställ er att ni snurrar på en stol i hög fart, då känns det mycket bättre att säga "wiiiii")

Disney is ze shitttt

Aloha pojkar och flickor.

Punkt.

Vet ni vad? Jag tycker att den här snubben är sjukt megacool. Bara så ni vet.Hoho, nejmen det är såhär va: Jag har startat ett litet samarbete med Disney XD som innebär att jag nån gång i veckan kommer lägga upp nåt sånt här. En liten video, en länk, en logotyp. Det här ger  t r a f i k ö k n i n g  mina vänner. Trafikökning. Något som min blogg är i behov av. Jag ger det ett försök helt enkelt, så får vi se om det gör någon skillnad. Så ni inte tror att jag helt plötsligt blivit galen, eller något.

Så, alltså.
Länk: DISNEY XD på youtube, YAO

Och logga:

fiiin :D

Butt plugs in his pet!

Hahaha, jag är typ kär i den där killen. Så jävla skön. Mer sånt här åt folket!


Dansen is the shit. Eller, allting is the shit.

Dumt

Har ni sett Telias nya reklam?

Jaha. Då skulle jag bli skitsur. Jag vill fanimej inte ha någon jäkla chokladsås på min glass.

Ehm, öh.. ja.

Jahaja. Då var man tillbaka efter ytterligare (som bara stavas med ETT g) några dagars paus. Vad ska man blogga om? Tja.. jag kan säga att jag har planer på att köpa en ny mobil. Sony Ericsson Xperia x10 mini pro (onödigt långt namn), om någon vet vilken det är. Den verkar lite tuff. Även om ett sånt där slajdtangentbord känns lite (och jag citerar fisk) "hej-jag-är-50-bast-och-jobbar-på-kontor-och-är-såååååå-viktig". Jag har alltid varit lite emot slajdtangenter, men det är fortfarande bättre än touch. Sånt är sjukt irriterande.

Och så kan jag kanske säga att jag har blivit lite smårik igen. Inte för att jag jobbat, utan för mitt lilla ärr. 

Jag tror inte ens att det syns. Det syns mest i dagsljus. IRL. Men, hur som helst, så berättade jag förut att jag fick 6400 (som fick bli en ny TV till lilla mig), och nu har jag fått 3180 pengar till. Bara sådär. För att jag har såndär skolförsäkring. Hur bra är inte det? Kanske blir det nåt trevligt av det också.

RSS 2.0