FYSIK

FYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIK
FYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIK


Förlåt

För att det är kass uppdatering nu. Jag hade panik igår över mitt jäkla slutprov i fysik som är på torsdag, och när jag blir stressad försvinner all min fina lilla inspiration bara sådär. Poff. Så visst kan jag skriva, men det skulle bli så totalt onödiga inlägg så det inte är värt det. Helt enkelt. Ni får musik sålänge:

Visa - Magnus Uggla
Jag älskar slutet, haha. 

(i början är det INTE Uggla som sjunger. om det skulle vara oklart.)

Kafka is back

Jag såg Gregor häromdan:


NOSTALGI-MUSIK

Här får ni min lista! NJUT NJUT NJUT!

Jag ÄLSKAR Magnus Uggla. Vindarna viskar mitt namn, MMMbop, Electric Banana Band, Black Ingvars... HERREGUD VAD MYSIGT. Att musiken idag inte är som den var då...

SOFIAS NOSTALGI

Nostalgi

Sitter just nu och sätter ihop en lista med massor av nostalgi-musik :D:D:D:D:D:D

Läbbigt värre

Jag hittade en video på youtube från tävlingen jag var på i lördags. Spola fram till cirkus 1:13. Det såg läskigare ut IRL (som man så fint säger på dataspråk).


Gå och dö


GRATTIS BJÖRKMAN, DU VANN!

Svaret på bildtävlingen var: Botten på en ballerinakaka, WUHO!Jag inkräktar på denna blogg,
med några vunna rader
De finns ej på min egen logg,
en dikt för Sofias fasader

Imorrn drar jag till sommarstugan,
väskan den är packad
Den vintertrötta sommarflugan,
med flugsmällan blir smackad

Vi kryper ut ur vinterns grop,
värmen står och knackar
Min dikt är över, allihop!
Jag bockar och jag tackar!


TILL BJÖRKMANS BLOGGIS!

Ny kategori

"Lite författarfasoner"

Får se hur mycket som hamnar där. Nu blir det pöms i säng. Jag ska försöka få mutti att klippa mitt hår imorgon... börjar bli långt och fult. Och så måste jag plugga fysik inför slutprovet på torsdag (vilket jag antagligen inte kommer göra, för sån där planering funkar aldrig). Jag åt förresten Tom&Jerry-kex idag för första gången på hundra år. Jag fick en fin liten röd plastfigur också... jättefin! Godnatt.

Nej juste! Rekommenderar att följa Millennium-serien som går på TV nu. Den första filmen är så sjukt bra. Älskar Lisbet Salander.


Tjockis :D
(ser ni vem som är jag := <-- söt tandgubbe)

"En naturalistisk skildring av en mordplats"

Det vita bordet är det första som fångar ögat när man kliver in i rummet. Rummet fyllt av hat, fördärv, en människa. Död människa, i delar. Som ett mänskligt pussel ligger den döda på bordet. Foten kopplad till benet, benet till höften, höften till magen. En rostig ståltråd är länken. Vid en närmare granskning ser man hur vacker den dödas hud är. Slät, ren, kritvit – nästan blå. Vid varje kroppsstump tittar köttet fram, och i mitten av det – skelettet. Det kött som borde vara lika rött som det blod som bör fylla det, är ljust rosa. Den här mördaren är ett geni – inget kladdigt blod. Var finns det någonstans?

En titt nedåt. Jag står i det. En 5 cm djup sjö av blod. Hela golvet täckt av blod. Rött, kallt, klibbigt, vedervärdigt blod. Tillsammans med den mörkt grå stenväggen, ljuset från de starka lysrören och den styckade kroppen på det vita bordet, skapar det en annorlunda stämning. Inte bara kuslig, utan mer konstnärlig. Färgerna, ljuset, motivet. Som en tavla. Den här mördaren är en konstnär.

Allt detta blod kommer inte från det ensamma liket jag har framför mig på bordet. Fler offer måste finnas. Mina ögon dras mot de stora, svarta sopsäckarna i hörnet. Det är inte sopor. De är fyllda av mänskliga kadaver. I delar. Dessa delar är inte lika släta, rena, vita som de på det vita bordet. Här krälar larver över de styckade kropparna. Igenom huvudenas håligheter, under den grånande huden. Maskar istället för blod i dess vener. Ett huvud stirrar på mig med stora, svarta ögon. En larv glider in i kanten av ögonhålan. Poff. Ögonvitan rinner sakta nerför det avhuggna huvudets kind. En kal kind. Där finns inte längre något kött, istället ser man direkt inpå skelettet. Köttet har ramlat av, fallit ner, djupare ner i säcken. Och nu kom stanken. Stanken som får en att slänga sig bakåt, hålla för näsan. Som får magen att vränga. Skynda ut, fort.

TÄVLING: Vad är det här?Samma pris som alltid, yao :D!
(Johanna får inte vinna igen. Inte mutti heller. Heh.)

Borta hela dagen, för jag har skruvar i magen

GODMORGON!

Jag vaknade klockan tio imorse. KLOCKAN TIO! Jag har inte vaknat så tidigt på en helg på typ... 2 år. Helt sjukt. Heeeelt sjukt.

Men i alla fall. Jag måste snurra iväg och äta frukost och allt vad det är innan det blir dags att åka iväg. Tävling ute på Tyresö hela dagen långkalsong (Y) HEJAHEJA!


(så som Sofia ser ut när hon hejar. med en blå ballong i handen.)

"Gymnastik gör ont"

Kass uppdatering, men det var tvunget att bli så. Det gick illa för Johannakorven idag, smått sofiakalabalik, åka runt, middag framskjuten till klockan nio. Imorgon är det tävling. Vi får sitta och heja på Sarakorv istället.

Nutteplutte (det är ärtor där under) (lägg märke till den rödblå färgen på benet, såg lite roligt ut.. efter ett tag)


Fast hon var knäpp ändå, såklart. Efter ett tag.


Nu pyser jag nog till sängs snart. Kanske en film... eller Pushing Daisies. Godnatt, julgransfötter.

GRATTIS JOHANNA, DU VANN!

Johanna gissade rätt på den senaste bildtävlingen, svaret var "ett par glasögon bakom ett element". Kongratulationer :D
"Jag är en liten korv"

TILL JOHANNAS BLOGGIS!ååå

hemma! Efter 40 min letandes efter kläder, 15 kö till provrum, 15 min I provrum, 60 min kö till kassa. (nalle) Puh. Perkele vad varmt det blev efter ett tag. Jag fick dessvärre ingen såndär fin liten goodybag.. de hann ta slut. Men jag fick en choklad (Y) "Lindt Excellence - Blueberry Intense"  ooouuuu, coola grejer.

Nu pyser jag till sängs. Godnatt, korvar små.

RSS 2.0