Happy Halloween


Sånt som får en att garva bara man tänker på det

Det är natt och en full kille ~20 sitter på en bänk. En berusad tjej ~18 år går vacklandes fram till honom.
Tjejen: Har du snus?
Killen: Nej, men jag har kebab!
Killen öppnar jackan och tar ut en kebab, öppnar den och börjar äta.

från tjuvlyssnat


"Har du nån färsk frukt? Näh, men jag har den här!"

MORR! MORRMORRMORR!!

Jag har till min förskräckelse INTE fått se någon reklam för TV400s skräckvecka i år. Det skrämmer mig. Jag snurrade därför in på deras hemsida för att ta en titt på tablån. Inte. En. Skräckfilm. På. Hela. Veckan. JAG ÄR ARG! ARG!!! Jag har LÄNGTAT så länge. Det är det bästa med hela höstlovet och så TAR DE BORT DEN!

FY FAAAAN!

:( Och Doris, jag såg din kommentar i förra inlägget... tyvärr. Tyvärrtyvärrtyvärr. TV400 bangade. Vi kanske får köra vår egen skräckisveckis.

JAG HAR JU FYLLT ÅR!

Det har jag helt glömt att berätta. Hehe. Jag fyllde 18 år den 22a oktober. YAO. Jag trodde inte det, men jag kände mig faktiskt lite äldre, lite mognare. Även om humorn fortfarande är på rätt... låg nivå. Meheheheh. Men det är bra, mycket bra.

Så, vad fick jag i present?
- Digitalkamera, Canon IXUS 150 (WUHO)
- "Galleri Gustafsson" (Det mesta av det bästa med Robert Gustafsson) (:D)

och så fick jag lite grejor från Lagerhaus (som typ är min favoritaffär):
- Spaghettimått (jag har ALLTID velat ha ett spaghettimått.)
- Grytunderlägg
- En fin burk
- En tygpåse
- Cupcake-plåster
- Orgsamotron (en huvudmassagare, INTE en sexleksak)

och, till sist, av fina mormor och morfar får jag:
- 3000 kr att köpa ett superawesome smycke av

TACK IGEN! :D

Inatt sover jag med ett leende på läpparna

För snart är det lov. Ni anar inte hur länge jag längtat. Jag har pluggat konstant i två veckor. Det.Har.Varit.Hemskt. Jag förtjänar tamigfan lov. Ett skönt jäkla lov.


Skriva skriva

Idag fick jag reda på temat till årets uppsatstävling. Jag blev lite småsur. "Världen i Sverige och Sverige i världen".

Men jag tror att jag kan göra något av det ändå. Som inte är en uppsats. Har redan kirrat en sida. Av tre.

sam is tard.

Nu ska jag plugga samhällskunskap hela kvällen. Superduperkul. Vi ses väl imorgon...

och skuggan förstörde bilden lite där... och nu måste jag säga att bilden är oredigerad...

Förlåt Björkman

Jag hade helt glömt bort att du vann den lilla tävlingen förut och därmed även ett eget inlägg... jag ska skriva det så fort jag har tid... jag har samhällsprov på torsdag.. :'( så kanske inte innan dess ;p

FRÅGESTUND!

Jo, nu är det som så att jag tycker det blev dags för en frågestund igen, nu när jag har så ovanligt många läsare. Fråga på :D!


Min syster är så söt


johannakorv

Oträd

Hur många här har såna där gångstenar utanför huset?


Såhär, fast utomhus.

Har ni problem med ogräs som växer emellan? Så det blir sådär fult? Well, i vårt fall är gräs ett smärre problem.

Såhär ser det ut hos oss. Det började lite oskyldigt med en massa gräs som ploppade upp. Sedan kom lite maskrosor. Lite större växter, lite klöver. Sedan växte busken ovanför ner på marken.

En morgon sa jag till m:
- Mutti, vi borde nog rensa bort lite ogräs. Träd bör inte växa på en stenaltan.

"Is it because I'm black?"

Fortsättning på förra inlägget.

Doris och Leo hoppade av tunnelbanan i Vällingby och jag fortsatte för mig själv mot Hässelby Strand. Vid Hässelby Gård går det på en snubbe.

- Hellooo
- Ehh, hello
- What's your name?
- Sofia... you?
- bajslbdlas... where are you going?
- Home.
- Aah, how?
- I'm taking the bus. And you?
- Walking
(ohshit, fan vad synd)
- Aha.

Här kliver vi av tunnelbanan. Jag börjar småspringa mot bussen.

- Sorry, I gotta hurry.
- I can hurry with you!
- ...
- Can I be your friend?
- Ehm. Sure.
- Yeah! Can I get your number? Or facebook? We can meet later and get to know each other well.
- No way.
- Is it because I'm black!?
- No. It has nothing to do with it. (asgarv inombords)
- Then why not? You look nice.
(tack, men herregud, räddning tack)

Och vetnivad. Då kommer två gamla vänner traskandes - HEJPÅEEEER - liksom. Då gick han. Tack. Det hade inte förvånat mig om han hade följt med mig hem annars.

Min lördag

Som nämnt på fejsbokk var jag ute och utnyttjade mina nya förmåner som 18åring i lördags. Vi drog till superjätteinnestället (kind of. not.) Festen som var.. okej. Förresten så vill Doris tydligen se hur mycket jag kommer ihåg från kvällen (dvs allt för jag var inte full, bara lullig) och därför blir det mycket detaljer och därmed skrivet på ett tråkigt sätt. Typ. Kind of yao.

Som sagt. Festen. 50 kr inträde, 40 kr garderob. Pengar i bh:n. Köpte en xider (raspberry blossom.. asgod, faktiskt) för att sedan snurra vidare till en s.k. "fruktig drink" random gjord av bartendern. Vi stod ute typ hela kvällen förutom när vi gick in för att fylla på, gå på toa (vilket jag gjorde en gång) eller gå upp på dansgolvet i typ 3s. En jävel på kärlek var det och den andra kommer jag inte ihåg vad den heter. Jag träffade Angela! Också. Hon pillade mig i rumpan när jag dansade runt där, så jag satte mig vid henne en liten stund. Det var nog enda sättet att få henne sluta pilla. De körde med en sån där blinklampa som är sjukt irriterande och som gör att man typ inte fattar någonting.

Sen blev det hur som haver en till xider (som de andra drack upp när jag gick på toa, stjärtar) och två shots som jag fick från Victor (för att jag hade fyllt år, så det var très snällt). Den gröna var godare än den röda. Jag fick öl på mina leggings, kladd på mina armbågar och min skosula gick sönder litegrann. Mitt hår blev jättefult och ofräscht (vilket var anledningen till att jag klippte det igår :D!) och mitt hår luktade bajs blandat med rök. Jag vägrade cigarett tre gånger och snodde öl några få. Öl är äckligt, kan jag konstatera. Men kanske blir jag en öltjej när jag börjar på universitet, som min syster.

Vi snurrade därifrån vid halv två, men då blev Victor tvungen att stanna kvar för han hade tappat sin lapp. Smartass. När jag fick mina kläder såg jag att James hade ringt så jag ringde tillbaka, men det var nada svar. Det var förresten nu som jag även postade det senaste inlägget. När jag satt utanför. Vi vandrade till tunnelbanan tsm med några andra.. den ena hette Sofia och den andra fyllde år, så vi fick en liten sång. Det var en massa prat om snopp i pannan också. Harald gillade tydligen det.

På tuben stötte vi ihop med Jonas igen som hade varit på Dubstep vid Slussen för att sedan hoppa av vid vad jag tror var Fridhemsplan (och här handlar det om dåligt lokalsinne), för att vandra vidare till donken där jag äääntligen kunde få kissa. Var väldigtväldigt kissnödig. Så var det fest på handels men vi satte oss på Dovas istället.. där fick jag två kronor rabatt på en bacardi breezer. Det var snällt. Här råkade jag även snubbla i trappen, vilket Jonas tycker är väldigt roligt.

Sen åkte vi hem. Slut. Vad säger du Doris?

Godkväll

Extra roligt och knasigt är det här inlägget för jag är inte jättenykter. Men jag kan tänka klart ändå och är väl medveten om att jag postar det här.

aj

Jag fick sjukaste krampen i vaden förut. Jag låg och sov lite mysigt i soffan, och när jag vaknade sträckte jag lite på tårna och fy.perkele.vaddetgjordeont. Den värsta krampen jag haft. Det höll på hur länge som helst! Ostoppbart! Det gjorde kolossalt jätteskitont. Det känns fortfarande lite faktiskt.

:(

RSS 2.0