rock it


Ey yo face.. be nice


... ja... strö salt i såren bara... dumma facebook...

En liten nostalgitripp

Hej, superawesome läsare!

Vet ni vad. Jag har övningskört. Det var längesen kan jag meddela. Jag och vati tog en tur igår. Först till Röda korset och lämnade saker, till Lövsta och slängde (andra) saker, Barkarby Oulet för att gå på bok/filmaffären, där jag för övrigt passade på att köpa Amélie från Montmartre för 59 riksdaler. Bra köp (Y). Amélie från Montmartre är en sån film som ALLA som har läst franska har sett, minst en gång. Jag såg den en gång i åttan, en gång i nian och en gång i ettan på gymnasiet. Jäkligt bra, faktiskt. Även om det tog ett tag för mig att inse det.

Men ja, jag gled visst ifrån ämnet. Övningskörning. Vi åkte runt litegrann och jag, med noll lokalsinne, hade ingen jäklans aning om var vi var. Till slut ser jag en skylt som det står "Viby" på... *Viby.. hm.. SOLLENTUNA!* Vi körde runt lite till tills vi kommer till ett radhusområde som jag känner igen. Röda gatan, gula gatan... blandade gatan. Det är där jag växte upp. Fina Malungsvägen 293 i det finaste området i Sollentuna med världens bästa grannar. Vårt lilla gråa hus som stod där bland alla de blåa, röda, turkosa och gula (vi bodde alltså på "blandade gatan"). De andra radhuslängorna hade bara röda hus (röda gatan) eller gula hus (gula gatan). Vi var bäst.

Och våra grannar var så trevliga! Tror att de tyckte om mig och Ida när vi sprang omkring där. Frågade efter gummisnoddar från brevbäraren, ritade fina teckningar och la i folks brevlådor... Vi brukade gå till en kille snett emot och låna videofilmer. De hade bara två, Nalle Puh och Robin Hood, och trots att vi själva hade Robin Hood så lånade vi alltid båda två. Jag har nu i efterhand funderat över vem det egentligen var som vi lånade av, så jag frågade m&p. Det visade sig att det var en kille som gick på gymnasiet, haha. Jag trodde att han var typ 30.

Men shitpomfritt vad allt var mindre än man kommer ihåg det. Den där überbranta backen som jag cyklade ner för när jag skulle lära mig cykla (vilket slutade i katastrof... inga fötter på tramporna = inte bra... variga sår överallt), var typ.. lika platt som Kiera Knightleys bröst. Och "Stora berget" där vi brukade leka... det var typ en sten. Haha, omg... det var mycket bättre när man var liten.


Want some påskgodis?

I got soulbut I'm not a soldier


och där sprack det... precis som för firrarna

Jahaja, nu sitter jag är igen. En rapport om läkemedels påverkan på miljön ska in inatt 23:59... och jag har skrivit typ två meningar. Fan alltså... det där "göra-saker-i-tid" höll inte så länge. Fast vad ska man vänta sig av mig liksom? Töhh.

Jag har i alla fall valt ämne, det är ett plus (Y). P--piller med sina syntetiska hormoner och grejer... skräpar ner naturen vettni, ger fiskpojkarna tjejdelar. Fiskhermafroditer. Visserligen bra med lite variation, men i det här fallet vet jag inte riktigt.

Hur som helst. Vad sägs om den nya headern?

ÅÅÅH JÄVLA TOMTAR!

Gaahhhh. Nu är jag arg.

Jag skulle registrera mig på lovefilm.se för att använda mig av mitt fina lilla presentkort som jag fick förut. OCH DET FUNKAR JU FÖR I HELVETE INTE. Jag råkade gå vidare i registreringen utan att skriva in presentkoden och då MÅSTE jag istället välja något himla filmpaket som kostar en massa pengar, vilket jag inte har lust med. När jag då ska avbryta registreringen för att börja om, så hävdar de där snubbarna på lovefilm att min mailadress och mitt personnummer redan är registrerade. Well, fuck you. Jag avbröt ju för tusan hakar?

Så nu måste jag antingen byta personnummer (typ omöjligt) eller betala får nåt jädra filmpaket.

FUCK. You.

och sofia har gjort det

Perkele och gud.

Jag är klar med ett arbete flera timmar innan deadline. Det har typ inte hänt på... lång tid. Det är minst sagt ovanligt i Sofias värld. En inledning till ett arbete om grätzelsolceller skulle in idag. Och jag är klar. Otroligt stolt över mig själv, faktiskt. Amazing. Visserligen satt jag kvar i skolan till fem, men det är en annan sak. Inget emot hur länge jag suttit förut. Någon som minns klockan-åtta-på-kvällen-skolplugg-inlägget? Så gör en äkta naturare.

Jag förstår inte hur jag kan lyckas med sånt. Jag har verkligen noll självdisciplin. Klarar inte av att sätta mig i några dagar innan för att skriva, utan jag absolut måste vänta till sista dagen. Varför? Vette fan. Jag har i alla fall hållit på så typ.. hela gymnasiet. Helt jättehopplöst. Jag stressar ihjäl mig sista dagen istället för att sätta mig en vecka innan, helt lugnt och stilla som en bhaktiyoga-utövandes jädra filbunke.

Ibland blir jag arg på mig själv.


Fast nu är jag ju glad, förstås.


Prisutdelning

I know. Jag är sen. Men Leo vann December sjutton med sitt fina bidrag:

När Sofia fyllde aderton skulle hon ut och vaska
Då var hon tvungen att med korta ben traska
Då skrek hon "PASKA!" och önskade att hon var hemma med
tårtan sin och daska


Grattis! Välj ett ämne till ett inlägg.Vad gäller gissa vad "toarullshållaren-som-inte-är-en-toarullshållare-utan-en-sån-där-hållare-för-papper-man-skriver-på" föreställer-tävlingen, så har ETT rätt svar kommit. Det är en känguru. I alla de åren som vi haft den där stående i vårt badrum (som toarullshållare) så har jag varit övertygad om att det varit en hund. Men där ser man. Hur som helst så angav vinnaren inget namn, även om jag misstänker att det är Doris som har fuskat. Så det blir väl inget pris, I guess.

people in the background
Army of dreamers - Broder Daniel

Fy stashbox, fy!

Nu är jag lite småsur. Jag har fixat med filmlistan för att göra en version 2.0. Blev klar för inte så längesen och tänkte därför ladda upp filen på Internet så att ni kan ladda ner den. Trycker in mig på sidan jag använde senast, stashbox, men så funkar det inte. Bajs. Skithög. Skiiiit. Något om att användare bara kan ladda upp bilder. Vad? Jag har ju laddat upp dokument föruuuuut.

:(

Det lär ta ett tag innan jag hittar någon annan sida som var lika superbra... om inte någon har ett förslag? Inte scribd... den sidan suger. Tack på förhand :D!


Min vän Ålen är i alla fall glad


ps. JAG har tagit bilden så därför får den inte kopieras. Bara om ni frågar snällt. Tihi. Puss era små sötkorvar!

Gästinlägg

Hejhej nu äre sofias kompis Emma (hon som kallas fisk) som skriver här en sväng, på modernt språk kallas det gästinlägg, tror jag, är inte så insatt.

Sofia har inte loggat ut från sin facebook (hihihiii) och därför tjuvkikade jag liite. Det sägs ju att reklamen på facebook är anpassad efter användaren. På Sofias facebook kommer då den här reklamen upp
och den där dragkedjan dras lite upp och ner.. Om nu reklam är personanpassad
VAD BETYDER DET HÄR DÅ SOFIA? vem är hon och vad har vi missat?
Det var allt från mig, ni kanske (om sofia nu tillåter mig att gästblogga igen) hör av mig andra gånger!
TJAO! Det här upprörde hela min familj


VEM stavar "framåt" med två M på en BIL? Stackarsstackars sobergsror.se...

Vi satt där ett tag, tänkte att det kanske var någon ordvits som vi inte förstod, någonting som vi inte fattade. Men nej. Det står helt enkelt fel. Så illa.

"Du är ful"

God dag. Typ. Blev tvungen att gå upp tidigt idag (dvs på förmiddagen) för att göra test för projektarbetet med fisk. Listerine provar vi denna gång och jag måste säga att jag är grymt besviken. Hade mycket högre förväntningar. Fy skäms. Så vi sitter här på mitt rum hela dagen. Heeela daaagen lååång och gör inte ett bajs. Vi luktar på andedräkterna varje timme. Och det är typ det. Väldigt... intressant. Vette tusan hur det blir med detta projekt om jag ska vara ärlig.

Men.. jaha. Jag vet att ni tycker att jag bloggar dåligt. Jag hade bestämt mig för att inte säga något om det, inte säga förlåt... inte nämna det över huvud taget. Fast ni kanske vet hur det brukar gå för mig när jag bestämmer mig för saker. Inte så väldigt bra.

Ett till blogginlägg på g iaf. Woopwoop.


Vem kan gissa vad det här är? Ett inlägg till den som har rätt. INGEN I FAMILJEN FÅR VA MEEEE!


EDIT: Hehe, jag kan säga att det inte är en toapappershållare iaf. Men! Det jag menade var vad det är för djur som den föreställer :p Klura på det ni...

Nyårsafton

Firades hemma hos Doris. Han och Markus hade lagat mat och hela köret, wallenbergare med klyftpotatis och choklad-vaddetnuhette till efterätt. Asgott. Det blev lite diskussioner kring hur efterrätten skulle serveras. Jag lovade att ha en omröstning på min blogg, så, alltså:

Vad är finast?

ETT:


TVÅ:


Mer om nyårsfirandet kan läggas upp imorgon, nu ska jag fokusera på annat :) Godnatt era små gubbstruttar!

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gått på kryckor, druckit mig full och tittat på månen i teleskop

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag har aldrig nyårslöften. 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Näpp, inte i år heller 

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Gran Canaria, så Spanien alltså

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Fullkomlig lycka, som alltid

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Vem minns datum bara sådär? 

8. Vad var din största framgång 2010? ÖG på sista frågan på läxförhöret i samhällskunskap, hahaha

9. Största misstaget?
Att läsa engelska c 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Stukat foten… och så var jag borta från skolan en dag i våras

11. Bästa köpet?
Mina glasögon

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder antar jag 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jadå 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Dansmusik – Den svenska björnstammen
Det snurrar i min skalle - Familjen
Waka waka - Shakira

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare 

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat, haha, pinsamt… 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Ätit chips och godis och kakor och o.s.v. 

18. Hur ska du tillbringa julen?

Redan tillbringad med familjen och lite släkt på juldagen och annandagen 

19. Blev du kär under 2010?

Haha, nej. 

20. Favorittidning?

Monkis nya tidning. Den är så jäkla cool. 

21. Favoritprogram på TV?

Big Bang Theory, Parlamentet 

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej. Det är väl bra? 

23. Bästa boken du läste i år?

Jag har varit jättedålig på att läsa böcker i år. ’Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter’ av Jonas Gardell var bra, har jag för mig. Vampire Diaries också.  

24. Största musikaliska upptäckten?

Familjen, Den svenska björnstammen, Hoffmaestro och Håkan Hellström (...)

25. Något du önskade dig och fick?

TV-serie-boxar, filmer, converse, klocka 

26. Något du önskade dig men inte fick?

Njaa… fick i princip allt

27. Årets bästa film?

Inception, I rymden finns inga känslor, Shutter Island

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Gick och la mig tidigt för högskoleprovets skull 

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lycka, som alltid 

30. Vad fick dig att må bra?

Musik, människor och film


RSS 2.0