bli tjenis med chicken

Idag åt jag kyckling till middag. Stinas med vitlökssmak... Den var sådär. Örter är myyyycket goare. Om ni nu står i valet och kvalet någon gång. Tittade på Project Runway samtidigt. När snubben sa "There hasn't been a connection with anybody" hade de översatt det till "Jag har inte blivit tjenis med någon", haha.


Hungry much? YEAH. Nämen det var typ bara ben. Faktiskt.


Jag fick ett wish bone :D! ALDRIG fått förut. Blev jätteglad.

en snabb sak om våffelsmet

Den klarar sig INTE i kylen i fyra dagar.


Jag kände att mitt hår var för långt

and so I cut it.


med kökssaxen. men bara litelite

GREEEYS

Jag har börjat titta på Grey's Anatomy. Eller ja, BÖRJAT är väl fel ordval. Jag är redan på säsong 6. Går snabbt när det är kul, vettni.

Jag gillare. Det är inte den bästa serien jag har sett, men den är definitivt sevärd. Alla är så jäkla snygga hela tiden så man blir lite avundsjuk på att man själv inte är läkare. Måste dock påpeka att jag INTE är en av alla biomedicinare som går biomedicin för att de failade intagningen på läkarlinjen. Det. Är. VIKTIGT. Det är därför läkare ser ner lite på biomedicinare. Och det är även därför vi biomeds ser ner på läkare. Drygisar. Eller så är det bara jag som är dryg nu.

Äsch. Ni får en bild på McSteamy istället:

MMS-konversation med pap

Jag skickade den här bilden till pappa:


Jag fick de här tillbaks:


Jag gillar min familj.

liten tomte tittar ut

Nä nu har jag pluggat som en dansk idag. Seminarium 8-10, labbrapportskrivning 10:30-12, duggaplugg 14-20 (OMG!? Upptäckte nu att jag suttit i sex fakking timmar. Vad händer? I och för sig går tiden snabbt när plugget är på datorn... men ändå. SÅ inte okej).

Så nu ska jag ta det lugnt. Var tänkt att jag skulle gå iväg till Majs och fika med några stycken, men eftersom jag fortfarande inte har ätit middag så blir det dålig timing. Och jag dör lite för jag vill. verkligen. inte. HA mer wok. Jag har ätit den till lunch och middag i några dagar nu för att jag inte orkat laga annat... man tröttnar.

Tro mig.

Man tröttnar.

Får göra typ köttbullar. ÅH! Med stuvade makaroner. Guuuusågott. Blir bra det. Blir bra.


Längesen ni såg mig. Tittut.

Lördagsmys

Hade tänkt gå ut ikväll men fick ändra mina planer när jag inte kunde hitta plånboken. Tror nog att den kan ligga i skåpet i skolan, så helt borta är den nog inte i alla fall.

Så det blir mys istället. Jag har lagat riktig mat för första gången på länge :D Wok. Första gången i mitt liv som jag gör riktig wok. Så gott som det nu går i en vanlig stekpanna. Tog lite kyckling, Findus thaiwokgrönsaker, Santa Marias Chicken Thai Wok kryddblandning och Santa Marias Wok Noodles ("ready to wok" WOOPWOOP). Bara steka, puttra i vatten och äta. Gjorde som kartongen sa till mig. Det blev gottigottgott!


Jag som brukar säga att det aldrig händer något i Uppsala

Igår var en lång skoldag. Vi började 8 med föreläsning och slutade med seminarium till 16. OM jag hade sprungit så hade jag hunnit till bussen som gick 16:02, men jag kände att näh, jag chillar lite. Dumt val.

När bussen kom fram till Centralstationen sa chauffören åt oss att stiga av om vi inte ville sitta och vänta i evigheter. Eh, jaha? Då går väl jag av då, liksom. Börjar traska, ser en massa poliser, polisbilar. Avspärrningstejp. Veteeff är det som har hänt? Frågar random snubbe som står och tittar på "Det är en man med kniv inne i Stadshuset". Jaha, kuuul. Traskar vidare. Hör en polis prata med sin poliskompis i radion "Ja, busstrafiken står helt stilla på Kungsgatan och Vaksalagatan nu". Ännu mer kul. Min buss går precis den vägen vilket innebar att jag fick gå. hela. vägen. hem. I REGNET. I EN TRÖJA SOM SUGER ÅT SIG VATTEN OCH SOM LUKTAR ÄCKLIGT NÄR DEN SUGER ÅT SIG VATTEN.

Det sög.

(haha)

Påsk hos Nybergs

Vi är inte de som firar påsk genom att äta en massa ägg. Faktum är att vi faktiskt glömde bort ägg helt och hållet i år. Istället letar vi ägg. Vi har som tradition att ha en lite mer speciellt äggjakt. Mamma och pappa brukar sitta någon dag innan påskafton och fundera ut något smart. Ett år när var nere på landstället (som är helt omgivet av en himla massa skog) gav de oss en kompass och en papperslapp med lite grader hit och dit och ett visst antal fotsteg. Så vi vandrade runt, hittade en ny lapp på varje ställe vi kom till och till sist till äggen. Det var roligt.

I år däremot så använde de sig inte lappar utan (l)appar, haha. Det var hitta.se, rumble, wordfeud och draw something. Såhär såg det ut:


Rätt svar: Brasilien


"Hitta ordet (det är långt)"
Rätt svar: Historia


"Bilda ett ord"


Nu hade de skapat varsin användare åt oss på datorn (lapptoppen, hoho) som vi skulle logga in på. På skrivbordet fann vi detta:

Vi har ett skåp som är smockfullt med papperkassar så jag gick dit, grävde runt lite och fann mitt ägg.


WOOPWOOP!

I ägget låg en fet överraskning:

Jag valde 200 spänn i månaden... det blir ju faktiskt dubbelt så mycket. Mina föräldrar är knäppa. Nussipuss på er! Och så var det en trisslott som jag vann 25 riksdaler på. FLYYYYT!

gelgelgel

Stressar som tusan med labbrapporten. Jag trodde att vår gel var übersketabra, men nu kom jag fram till att två av banden är lite fucked up. Tror jag. Hatar när man måste felanalysera.

Borde kanske ta lunchpaus. Jaaaaa. Ja. Nu tar jag en varma koppen.

fishej!


vår gel :D

vad jag gör under ett lov

Blivit lite dåligt med bloggande på senare tid. Livet är väl för spännande.

Not.

Är i Stockholm nu över påsk och jag hittar inte på särskilt mycket under dagarna. Standard:

- Vaknar vid 12
- Äter frukost
- Spelar Zoo Tycoon med Ida
- Äter lunch
- Hänger med familjen
- Äter middag
- Tittar på film med familjen
- Tittar på Grey's Anatomy för mig själv

Helt. Sjukt. Spännande.

Idag körde vi lite annorlunda dock. Vi drog ut på en 45 minuters-promenad. Var tvungen att testa mina nya powerwalkskor for real. Köpte mig ett par Reebok Easytone på rea förut. WOOPWOOP.

Nu måste jag skriva labbrapport. Roligt. Lika roligt som det här inlägget ungefär.


Ser ni vad det här är förresten?

RSS 2.0