Är det möjligt!?

Jag har lyckats få tag på ÄNNU en perfekt vindruvsklase. Inte riktigt lika fin i formen, men druvorna är minst lika godeligoda. 10 kr denna gång. COOOOOOPPPP.



(Fyndade även falukorv, potatiskroketter och ananas för 10 kr styck... och apelsin för 5 kr/kg. Jag. är. awesome.)

måste nog amputera

Under mitt dagliga stresspringande till bussen imorse halkade jag på dödsis. Sån som bara ligger och gömmer sig under ett lager snö. Sån som får en att tänka att "Nejmen det HÄR är inte halt. Jag springer som en gud över det HÄR lilla".



Senare var jag nära att slicka på såret. Jag trodde att det var sylt från min bulle.


(Slår btw vad om att det tar ett tag för er att förstå hur jag håller handen på det där fotot. Det gjorde det i alla fall för mig.)

sitter och syr som en annan gumma

Ikväll blir FEEKAAAHHEHEHHE. En massa folk kommer hit och förar lite med mig NAAAT, vi drar till Cia istället. Och sedan drar vi vidare till 04-släpp på Norrlands. Jag köpte en klänning i veckan som jag tänkte trä på mig så vackert, men den sitter som en kvast. Axelbanden är som vanligt gigantiska så jag blev helt enkelt tvungen att sätta mig och sy. Det var ett tag sedan. Tur att man äger en symaskin ändå. Som jag önskade mig i present när jag var typ 12. Av någon anledning. Men smart var det i alla fall.

Nu har jag precis diskat berget i köket och nu måste jag plocka in kläder i garderoben. Jag fattar bara inte hur de hela tiden hamnar i min fåtölj. Mysterium. Lite bra städmusik: Ju mer dom spottar - Kapten Röd




Fredagsmyser

Ligger i soffan och kollar Minuten. Två kostymkompisar som kör, rätt kul. En tog av sig byxorna och körde i kallingar. Också kul. Fast nu har de misslyckats två gånger i rad och den ena är skitarg.

Efter detta glider jag vidare till ett avsnitt House och sedan blir det Big Brother kl 22. Sedan blir det ett kort filmmaraton med temat Oscar. Får se vilka det blir.

Och jag kör vidare på inga chips. Inte ätit på ungefär två veckor nu. Blir jordgubbar istället.



Nu satte snubben den sista bollen med en sekund kvar. Sköning.

dagens shoppinguppdatering

Idag har jag gått på stan med Annabanana. Började med att lämna tillbaka en tröja på Weekday. Åh. Jag hatar att jag är så velig. Jag köpte tröjan för lite mer än en vecka sedan. Igår gick jag tillbaka för att byta till en annan storlek. När jag sedan står och provar tröjan hemma så kommer jag fram till att den inte är värd 500 kr och så blev jag tvungen att gå tillbaka igen. De två första gångerna var det samma tjej och jag var en gnutta rädd för att det skulle vara hon igen. Men det var lugnt, det var en snubbe. Gick som smort!

Jag köpte även en liten gummigrej som man har i ögonfransböjaren (ni killar vet säkert vad jag menar), en ärmlös skjorta och en tröja. På rea. Woppiwopp.

Och så gick vi till ICA. Där köpte jag tre fiskgratänger, två paket jordgubbar, en hink raggmunkssmet, två paket rökt skinka och naturgodis.

Visst är detta intressant?


som jag sa: woppiwopp!

you don't wanna get to know my drastiska åtgärder

Under hela förra terminen hade jag mitt skåp ALLRA längst bort i korridoren. Det var sjukt jobbigt. Var liksom tvungen att ta en tidigare buss för att hinna gå fram och tillbaka. Så, inför den här terminen bokade jag ett nytt skåp som ligger mitt i centrum och som har mycket trevligare inredning (hela TVÅ bänkar). Men så ser jag att någon jäkel har snott mitt skåp som jag bokat. Och eftersom jag alltid velat skriva en "Den som inte tar bort luddet ska dö"-lapp så tog jag tillfället i akt.



Jag fick tillbaka skåpet på eftermiddagen.

Fick ett svar tillbaka "Bla bla bla här har du ditt skåp grinolle (tjugofem utropstecken)" och en sur gubbe. Hen (HEN!) trodde nog att jag var arg på riktigt.

det typ blåser ute


hurthurt

Har tränat. Ligger nu och gör situps i soffan tillsammans med Big Brother.


Björnstammen levererar en drös nytt

Ohyes. Jag var lovad att få plattan ner i lådan på releasedagen, men Uppsala är väl för lågprioriterat hos posten. För nöja mig med att lyssna på spotify istället. Gör ni det också... så jäkla nice. Klickklick.


Är man sugen så är man

Jag blev jättesugen på godis. Det enda jag hittade hemma var hallon/lakritsskallar... och jag gillar inte lakrits. Vad ska man göra liksom?


åh en sån härlig dag

Idag är jag trött, tråkig och lättirriterad. Jag gick upp 07:15. Det var ett tag sedan. Är glad att jag jag bara gick 8-10, annars hade jag dött. Stackarna som måste labba 10-17. Mypmyp.

När jag skulle hem var bussen försenad. Den skulle gå 17 över. När det kommer en buss gör jag en ansats till att gå på "HEJ! Här är det ingen avstigning. Det står Stadsbussarna på skylten. Tyvärr." Happ. "Men bussen som skulle gå 17 över då?" "Han ligger i tid." Kollar på klockan... 21 över. Han låg INTE i fas. Några minuter senare rullar den in, men istället för att åka därifrån på en gång står han och väntar i tio minuter och låtsas vara den bussen som skulle gå efter. Fint.

Borde också nämna att det gick på ett litet irriterande barn senare som VÄGRADE SLUTA SJUNGA. Och så kom två fyllon som VÄGRADE SLUTA PRATA. Högt. Allihop. Åh jag ville bara ta självmord. När jag äntligen kommer hem är det enda som ligger i brevlådan en räkning.

Blääää. Skjut mig.


Vad jag gjorde i fredags

Vet ni vad jag precis kom att tänka på?

Att jag i princip aldrig skriver om vad jag håller på med här i Uppsala. Min "Mitt liv som Uppsalastudent"-kategori är ganska tom. Måste bli ändring på det. Vi börjar med detsamma.

I fredags firade vi att tentan var över genom att ta näsborrebilder, ropa "KURBITS", dricka vin och hänga på Värmlands. För första gången på evigheter hade jag klackar på fötterna vilket var kanske sådär smart. Det var halt som bajs så det blev mer ett hasande fram på gatorna. Tur att Cia var där och höll i mig. När vi stod utanför Värmlands efter att det stängt träffade vi en trevlig prick som hette Måns. Vi frågade om han bodde i Domkyrkan som alla andra i Pelle Svanslös. Det gjorde han. Jag, My och Malin gick och satte oss på Donken och åt cheese. Jag och My kom fram till att vi måste ha en cheeseburgarätartävling någon gång. Det är något som jag alltid undrat: Hur många cheeseburgare kan jag trycka i mig?

Vi sätter oss ett gäng på Stora Torget någon gång i vår och hoppas på sponsring.


en näsborrebild

lite nya filmer hit och dit



Några av de där som jag känner att jag bara måste ha.

Edward Scissorhands, The Terminal och Inception är med tre av mina favoritskådespelare. Johnny Depp, Tom Hanks och Leo DiCaprio. Som ni säkert vet så spelar även Joseph Gordon-Levitt i Inception. Börjar digga snubben mer och mer.

Och Eurotrip är en sån där film som bara alla måste se. Den äger fett. De av mina vänner som inte sett den kan kommentera inlägget så fixar jag en filmkväll. Très important. I och för sig tycker jag att alla de där filmerna måste ses, men vi får väl ta den viktigaste först.

fin tv-kväll

Börjar klockan 19 med Vem vet mest. Sen blir det lite mat mellan 19:30 och 20, för sen börjar Top Model Sverige och så rullar det vidare med två avsnitt Project Runway. När det andra avsnittet börjar pausar jag på TV11 och Big Brother.

Awesome.


fint väder är det idag också

bebe

Min familj kom hit och hälsade på idag :D Det var längesen. Jag fick choklad- och geléhjärtan och tulpaner. Hohoho. Och så köpte de toalettpapper till mig. De är för sneeeela :))

Åh NU. Blir det Big Brother.

Hejåhååå!


RSS 2.0