Att äta som ett barn

Folk har klagat på att jag äter som ett barn. Att jag knappt äter nååågonting som alla andra normala människor äter. Så jag har funderat. Oooch funderat. Och kommit fram till att jag inte tycker om:

- Oliver
- Matpaj
- Coca-cola
- Godis med körsbärssmak
- Ost
- Chokladglass och chokladpudding
- Varma drycker
- Cheesecake
- Skaldjur
- Oboy
- Asmörkt bröd
- Kaviar
- Bearnaisesås
- Bönor

Sen kommer jag inte på mer. Men jag måste då säga att det var väl ändå inte SÅ farligt, VAHH? Och så vill jag lägga till att det faktiskt finns saker som jag lärt mig tycka om med åren, bl.a. korv med bröd och banan. Faktiskt.


Men blä för ost liksom.

ÖVERRASKNIIIING

Igår åkte jag hem till Måna för en "vi ska äta en massa pizza, titta film och prata skit"-kväll. När jag kom fram sa hon att hon glömt köpa pizzabottnar och jag ba NOOOO. Men så hörde jag Big booty bitches och ut ur hennes vardagsrum hoppade mina fina vänner fram, DANCING THE BOOTY DANCE. Wäääuuuuu. Jag blev så glad. 

(jag fyllde år i måndags)

Så drog de in mig i köket där de hade dukat upp en massa fint och mys. I present fick jag ett penisljus och penisminttabletter. Såsåfint. PLUS att vi drack ur penissugrör.


Köttfärsbiffar (med en liten penis som Sara täljde ur en potatis)


Söta sugrör


Wiiiieeee

Jag har aldrig fått en överraskningsfest förut. Åh.

sofia x2

Det har ringt människor till mig som undrat "Har du varit på vårt solarium idag?", "Har du handlat på ICA idag?" och "Har du använt ditt bankomatkort nånstans i Uppsala idag?"

På solariet hade jag tappat min plånbok.
På ICA hade jag glömt ICA-kortet i maskinen.
Nånstans i Uppsala hade jag lämnat mitt bankkort. 

Fast nja. I Uppsala finns det tydligen två Sofia Nyberg (en som uppenbarligen är sjukt slarvig av sig) (... jag syftar faktiskt inte på mig) och på någon vänster lyckas de alltid ringa till mig först. 

Någon gång borde jag gå dit och hämta det ändå och sen ringa upp henne själv och kräva hittelön. Ohyea.


me and my twinilicious

Sånt jag aldrig förstod i Magnus Uggla-låtar

När jag var liten lyssnade vi alltid på Magnus Uggla i min familj. Jag kunde texten till de flesta låtarna men jag kommer ihåg att det var några saker som jag så att säga aldrig riktigt.. fattade. 


1. "Hotta brudar": Vad är "hotta" liksom? Säger han fel? Han menar väl ÅTTA? Åtta brudar från Djursholm är mer logiskt.

2. "Kung för en dag": Varför är siffran 25 så bra och varför tusan kallar han sig kung i något som kallas bar? Vad är "pepparshots"?

3."4 sekunder": Jaa.. asså... 4 sekunder är ju inte så lång tid. Går rätt snabbt att räkna. Man hinner inte leka mycket på 4 sekunder... det håller jag med om. (och vad är en "blöt slät"? låter slemmigt)

4. "Staffans matematik": "Om hon så tar dig på bar gärning, neka, den var aldrig inne" så trodde jag att han pratade om en boll i typ baseboll. "DEN VAR UTE!" liksom.


Jag avslöjade dock aldrig för någon att jag inte fattade. Jag sjöng järnet och låtsades som att jag förstod tills jag efter ett par år gjorde det. Då var jag ganska nöjd att jag på ett rätt sneaky sätt glidit igenom hela "jag är liten och korkad-fasen". (eller så fattade alla att det inte finns sexåringar som vet vad blöta slätar är för något) 

Såna där superviktiga saker som man antecknar på fyllan och sen glömmer bortMat

Var ute och vandrade och fann en svamp. Tänkte instinktivt "omg, det där mat för typ en hel vecka", men så kom jag fram till att jag äter som en mindre häst och ändrade mig till "eller i alla fall ett mellanmål". 


RSS 2.0