It's snowing, man!

Och inte är det sån där slasksnö heller, utan fin, fluffig, lätt vintersnö. Väldigt vackert. Blir lite tårögd :')
Fast fy satan vad jag inte tycker om det när jag går på bussen på morgonen. Urrrrrk! Håret blir blött = allt babyhår ställer sig rätt upp när det torkat = fult. Dessutom så blir man kall om fossingarna. Sen i skolan, då jag tycker om att vara utan skor, så blir det mycket blötare överallt. Speciellt vid skåpen och i de första trappstegen i trapporna (fast sånt får jag väl lov att stå ut med. Jag gör det ju på egen risk).
Men fortfarande... väldigt fint :') Tänker tillbaka lite på tiderna då man gjorde snögubbar som liten, snöänglar, pulka..... ÅH! JAG VILL ÅKA PULKA!


Just det. Själva tanken med min lilla rubrik är att den är >>töjjjp<< samma som dagens låt. Någon aning om vilken det skulle kunna vara :D?

bambambaram....




.....




....blubb blubb blubb blopp!.....




.....




Nu har ni väl kommit på det, vaaaaa :D?





JAPPPPPP! IT'S RAINING MEEEEEN! (låten som ALLTID spelas på gay/transbarer i filmer, det är helt sant) (just det! det är ju gevalia-reklamen också... "när du får oväntat besök"....)
HÄR KOMMER DEN:D



(fast tänk er transor som sjunger istället. med stora fjäderdräkter och ögonskugga upp till hårfastet och knallrosa naglar som går ända ner till fötterna och, och, och... och LÅTSASTUTTAR!)


jag spårade ut lite, tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0