Dagens bloggisbild:


Suddig Sofia med Frida Kahlo-ögonbryn och sin 2008-graduation hat.

Au revoir, playahead

Jag har faktiskt haft kvar min användare på playahead... men inte använt den. Profilen finns kvar, och nu är den sparad för evigt på min kära dator bland alla mina kära bilder. Ta er en titt.

(Det står att jag är 18 år bara för att jag var ett år yngre än vad man skulle vara när jag skapade användaren.. hehehe.. busigt)

Enligt min undersökning lider var 42a människa av fårfetischism. Tyvärr kan jag inte svara på hur många som har fårfetischism men inte lider av det.

Pollen (som det så underbart kallas), gjorde jag för sisådär 3 år sen... den har hängt kvar sen dess. Fint minne att bära med sig sen.

Bokrea, igen (Y)

Var på ännu en bokrea idag... på Coop. Jag och vati åkte dit för att köpa fika (myyycket fika), och när vi ändå var där så passade jag på att övningsköra lite på deras parkering och runt i industriområdet. Man måste ju hålla igång det lite i alla fall. Jag har inte velat köra nu under vintern, det är så.. halt. Läskigt. Hehe. Så nu när snön börjat smälta bort (WUUHOOOOO!!), tog vi oss tid till att fräscha upp mitt minne litegrann.

Och juste, bokrea var det:
Dexter - Dunkla drömmar av Jeff Lindsay
- Om jag älskar TV-serien så konfettigt mycket så måste boken vara pörfekt för mig.

Tillsammans (andra boken) av Denis Rudberg
- Jag såg först nu att det stod "andra boken"... hm, oups. Aja, man kanske förstår ändå.

Liseys berättelse av Stephen King
- Verkar sådär lagom mystisk... "som en sorts skattjakt" står det. Låter trevligt, mycket trevligt (Y) Röd är den också, boken.. jättefint!

Livstid av Dean Koontz
- När jag läste på baksidan kom jag att tänka på filmen Knowing med Nicolas Cage... då kanske ni förstår lite vad det är för bok. Nästan. Handlar om förutsägelser.. ingen om världens undergång, dock.

Invasion av Dean Koontz
- Den här boken är antingen bra eller så suger den HÅRT. Fick lite "Instängd"-vibbar när jag läste baksidan.. halvt.. men jag ger den en chans. Den verkar bättre än Instängd (som är så otroligt jäkla skitdålig)... lite som en rysare fast i bokformat. Très intressant. Ett plus för att det är storpocket... jag älskar storpocket.


DEXTER!

NOOOOO!

Jag glömde dagens bloggbild! :O

Jag kan skylla på öhh.. abstinensbesvär.


Bloggbild, lördag:

Min Frida-kalender som jag var så glad över att jag hade. År 2006. "7 posters på årets snyggingar"... dvs. Darin, Adam Brody, Chad Michael Murray, Ashton Kutcher, Orlando Bloom och Chris Evans. Och nån mer, som tydligen har fallit bort.


Jag förstår inte grejen med Ashton Kutcher... han är ju inte snygg?(Tack för påminnelsen, Doris)

Jag måste fråga...

... är det långt att gå från Stadshuset till Slussen?

För det har jag gjort en gång, i nian. Hittade en bild på datorn där jag markerat vägen:

Så... är det långt? ... Fisk?

BSNV

Kategorin "Få reda på lite mer om mig!" har bytt namn till "Sofia-info"


(BSNV = Bara Så Ni Vet)

Bokrea (Y)

Jag har köpt:

• Jack Uppskäraren - Kriminalfall och legend
- Ska bli väldans intressant att läsa. Tycker om kriminalare... och Jack the Ripper är ju till och med ett ouppklarat fall. Asballt, eller vad man nu får säga. Funderade på om jag skulle köpa mig Hannibal Rising också.. men så blev det inte..

Av Jonas Gardell:
• En komikers uppväxt
• Ett ufo gör entré
• Jenny
- Jag vet, alla tycker att böckerna är helt åt helskotta konstiga, men jag har av någon anledning fastnat lite för dem. En komikers uppväxt och Ett ufo gör entré har lästs i skolan, och det tog väl ett tag innan jag lärde mig att uppskatta dem... Nu kommer Jenny också :D!

Av Per Nilsson:
• Du & Du & Du
- Lästes också i skolan under högstadiet. Ganska speciell.. lite konstig.. men fortfarande mycket bra. I alla fall vad jag kommer ihåg. Ska se om den fortfarande lever upp till det ;D

• Kill Bill vol.2
- Har man vol.1 måste man ha vol.2. Helt sjuka filmer, men bra. Quentin Tarantinos är ju lite... speciella. Och grova. Och.. blodiga. Men det blir lite speciellt... ungefär som Tim Burtons filmer... Edward Scissorhands :D!

Dagens bloggbild

Ny kategori! Snart.. kanske. Vi får se hur det blir. Jag har i vilket fall kommit på att jag ska ta en bild med mobilkameran om dagen och sedan lägga upp den här. Det kan bli precis vad som helst.

Gårdagens:

Fisk och Fia på mattelektionen. Ser ni tavlan där bakom? Massor av sin och pi och hela faderullan. Hipp hurra (Y)

Dagens bloggisbild kommer när jag tagit den.

Rolig lapp

På en dörr i skolan:

Hahaha. Hur tusan ska dom där inne veta om man står därute och inte knackar? Fetaost-ballt om de har en supersmart radar-dator därinne :D!

*pip pip pip* Bertil "Gurkan" Hispig står 3 cm från dörren och är i desperat behov av att komma in. Välj ett alternativ:
Alternativ 1: Öppna dörr (rekommenderas ej)
Alternativ 2: Spela upp "Var i tid, var i tid, var i tid"-låten
Alternativ 3: Strunta i elev p.g.a. dålig andedräkt. Ge honom eventuellt ett tuggummi genom nyckelhålet.
Alternativ 4: Öppna och stäng snabbt. För att retas. Öppna sedan igen för att knäppa Gurkan på näsan."Var i tid, var i tid, var i tid"-låten:
Var i tid, var i tid, var i tid. Var i tid, var i tid, var i tid. När du vaknar för sent det kan vara ett problem, åk nu snabbt, kom i tid, du får inte komma sent. Var i tiid, var i tiid, ska Kennet va gla, var då i tid!

(Melodi: Radioreklamen för Bafucin. "Bafucin, bafucin, bafucin. Bafucin, bafucin, bafucin. När halsen gör ont det kan vara en bacill, ta det lugnt, det finns hjälp, det kan vara en bacill. Bafuciin, bafuciin, när halsen är öm ta bafucin!")

Musik: Okänd reklamgörare
Text: Sofia

Världens kolaste (hoho) tatueringar

Sitter och spelar spel, *tuttifjong*, "Elin vill dela bilder". Jahapp, så trevligt (Y)

Får:

... HAHAHAHHAHHAA! fy fan vad skön den där snubben äär!


Hittar även:Och:Hahaha, vilka sköna människor det finns.

Rolig reklam

Jag var på moderna museet igår :D! Det är faktiskt lite kul att vara där... finns många fina konstverk med fina tankar bakom. Hur som helst så stod vi vid en busshållplats på vägen hem (fick stå där i 20 minuter för att bussdrullen inte kom, sen började vi gå), och så fanns det en fin reklamskylt om H&Ms mode:

"Varför inte äta stek ikväll?"

Hahahahhaa.

ASGarv

JAG HAR GARVAT SKITEN UR DEN HÄR VIDEON!!

Det är seriöst det roligaste jag sett på... ganska länge. Jag såg om från 0:30 fem gånger och garvade lika mycket varje gång. HERREGUD vad mina systrar är knäpp.

Alltså... 0:30 som sagt. "SCHKÅLL! Vi tar oss en snaps till". När hon byter plats och låtsas vara Sara... det finns inga ord som kan beskriva det här bättre än "hahahahahaha".

Min brön

Nu kom jag att tänka mina formbröd! Mackor, alltså. Formfranska... smörgås.

DET ÄR NYTT RECEPT! De är myyycket större och innehåller mer... luft (gör stor skillnad i smaken). Detta gjorde mig bara en gnutta irriterad när jag insåg att det bara får plats hälften så många mackor på en plåt, vilket innebär hälften så många varma mackor. Och jo, jag vet att de även är större, men det blir liksom inte.... samma grej. Man ska äta fyra mackor, men nu kanske man bara äter tre innan man blir mätt och då blir det fel i systemet.

Fast de är iofs lite godare. Pluspoäng för det.Problemet på bild:

Ser ni? Nio stycken. Pyttefå nio stycken! Förut fick man plats med tolv! Okej, inte riktigt hälften.. men ni förstår.. skandal.


Men! Som sagt - något godare. Ser ni det orangea på påsen? Där står det "NU - MYCKET STÖRRE, MYCKET GODARE", eller något i den stilen. Låter bra, bra, bra. Till hälften, dårå.

Skolans golv nr. 1

Ser ni något speciellt med det här golvet?


Inte? Titta lite närmre...


Ser ni fortfarande inte?


DET ÄR JU FÖR TUSAN EN FISK!

KOSEX!

Nej. Det här inlägget kommer inte att handla om det man kan tro. Det handlar om matte. Naturnörderi.

KOSEX = cos x = cosinus för vinkeln x

Om man säger cos x snabbt (vilket Kennet gör många gånger per mattelektion, 4-5 dagar i veckan), så låter det som "kosex". Det går inte att inte tänka på det. Det gör lektionen en gnutta roligare.

För att spinna vidare på ämnet Trigonometri, så kan jag berätta lite om en bil jag såg härom lördan (som man säger i Madicken). Det stod Sinus på den :D!

"En liten parantes"
För icke-naturare: Sinus är ungefär som cosinus, bara lite jobbigare då dess lösningar har ett klurigare sätt att räknas ut på. Och cos x är roligare att säga än sin x.
"En liten slutparantes"


Bevis:

Coolt va :D?
(Jag vet att det egentligen står "Sirius", men "Sinus" är såå mycket cooligare. Även om Sirius Black är rätt tuff. Detta kanske säger rätt mycket om min naturnördfaktor.)


Om man känner att man vill ha roligt med sinus:

RSS 2.0