En fråga får ett svaaaarJag är 18 år gammal, fyller 19 i oktober :)

Kan någon agera poolia?

ProjekprojektprojektARBETEEEE!

Det är så det låter här just nu i alla fall. Vad gör ni?

Btw, någon som vet en bra översättning på "dorsal tongue" eller "tongue dorsum" förutom "längst in på tungan"?

HJÄÄÄÄLP MEEEEEEJJ!


annars dödar jag er med mina laserögon

1, 2, 3, DASK

Godkväll mina små islänningar!

Här sitter jag och lyssnar på Sadomasochism med Rihanna. Fråga: Gillar ni sånt?

Det påminner mig lite om det daskande paret som vandrade framför oss på Prideparaden. Kommer ni ihåg? Jag har tyvärr ingen bild på själva daskningen, men jag har en på efterdask:


Ser ni snubben till höger? Det är daskaren, rödskinkingen är daskingen. Han såg ut som... mums. Så jeeekla freeescha människor. Hon visade muttan för ungefär 10000 barn den dagen. Skadad för livet, nån?

Nejmen? Sofia på dejt?

Jag ska på dejt på onsdag. Det var då väldans länge sedan man var på dejt. Förra året kanske? Typ. Jag är inte den dejtiga typen direkt. Jag håller mig för mig själv, drar och fikar med någon ibland, men dejt kan det inte kallas då kanske. Men nu, nu jäklar. Nu är det DEJT!

Jag och Emma ska träffas på Café sirap kl 09:00 på onsdag! Hur najs? Apnajs! Amerikanska blåbärspannkakor med sirap. Hur gott? APGOTT! Sitter här och får lite orgasm i förskott. Vad som oroar mig är att jag går upp jätteskittidigt, trots att det inte är nödvändigt, för att äta frukost. FRUKOST av alla måltider. Det är så inte likt mig. Jag är den som lägger max 5 min på frukost på morgonen. Knäppt.


Vi blev dock lite osäkra på om de verkligen serverade pannkakor även så tidigt på morgonen när vi läste deras meny, så det blev till att maila:


Hej!

Vi är två tjejer som är STÖRT sugna på blåbärspannkakan. Råkar det vara så att den går att få serverad till frukost även om den inte finns med på menyn för frukost? :D

Tack för svar!

Med vänlig hälsning
Sofia


Nu är det bara att vänta... mums.

Nytt favoritmys

Send me on my way - Rusted RoofDiggar musikvideon också, hahaha

Sånt man gör istället för att plugga matte

Helt osminkad med sånt där fint fett hår och med mjukisbyxor på bena, bestämde jag mig plötsligt för att jag hade alltför tråkigt med min matematik. Vad gör jag? Sjunger ofc, en låt som gör alla till klada hestar. Att min sång kanske förstör charmen med låten är en annan sak.

Vi är alla lite (väldigt) töntiga ibland


Ödet är ingen väg

Äntligen - plugget är igång. Och jag kommer inte ihåg någonting. Matte E, vaede? typ. Jag mår seriöst dåligt.

Så därför pratar vi om någonting annat istället.

Tror ni på ödet? När två personer träffas på någon random plats p.g.a. någon random orsak och så blir de kära och lever lyckliga i alla sina dar och så ba.. "det var ödet". Man ba.. "nej".

Ödet finns inte. Det är bara en rad slumpmässiga händelser, inget mer. Det finns ingenting som är förutbestämt. Det mesta som sker i mitt liv, sker p.g.a. vad jag tänker och vad jag vill och inte för att någon/något/typingen suttit och bestämt det åt mig. Det finns folk som slutar tro på att saker och ting kan ske bara för att "ödet" en gång i tiden gått emot det. De ger liksom upp. Hur stor är chansen att det någonsin händer då liksom? Vava? Eller typ.. "nej, det lämnar jag åt ödet.. om det är meningen att det ska hända, så gör det det." Nä. Typ inte. Det är DU som får det att hända. Det känns som att ödet är något man kan skylla på om man inte orkar ta tummen ur röven och kirra biffen själv. Eller så är det något man använder i efterskott för att sprida lite magi över det hela.

Det är förstås bara min åsikt. Jag har flera vänner som tror på ödet, och det får ni väldans gärna göra. Man får tro på vad man vill, av vilken orsak man vill så länge man tillåter andra att tro på annat.


Ett plus i taket: Eric Saade vann

Allt snurrar? Bra.

Grymt mycket stress i plugget nu. Engelskaprov imorn, matte fucking E-prov på tisdag, inledningen på forskningsrapporten (på engelska) in på fredag, 90 %-inlämning på projektarbetet in på onsdag nästa vecka. Jag har inte gjort nåt av det. Alls. Liksom, vad tänker jag med?

Jag använder bara: HJÄRNAN!

NOOOOOOOOT

Fuck me. Lalallalala. Okej, nu lyssnar jag på musik i alla fall. Det är coolish. Annars då? Nja, Lisafisa gick nyss hem. Vad har vi gjort? Typ.. tittat på Bert. Fyfasen vilken flummig serie det var, hahaha. Anders Jacobsson och Sören Olsson är så bäst, de gjorde min barndom lite halvt.

Jag måste by the way städa mitt rum. Ett tre kilometer tjockt lager damm var det här. Stjärt!


Sofia tuggar på en gul tuttifrutti-godis när hon var på Rigoletto med Harry i somras

This is it

Hej. Vet ni hur mycket en isbjörn väger?

Tillräckligt för att bryta isen. Godkväll folket, jag heter Sofia.

Jag är en ung kvinna (som inte är så förtjust i ordet "kvinna" och när jag tänker efter så är jag inte särskilt förtjust i något sånt ord... tjej, flicka, pojke, kille, man. What's up with that?), jag är 18 år gammal, blir 19 i oktober. Det betyder att jag är 18 bast när jag börjar på universitet. Bara 18, jag är fan plutt. Kommer inte in på alla krogar, får inte gå på systemet... liten. Ändå ska jag bo alldeles för mig själv, förhoppningsvis med en söt katt så småningom, men vi får se hur det blir med det. Fram till dess bor jag hemma med mutti, vati, Sara, Johanna. Ida har ju flyttat ut från vår del av huset nu... hon bor i lägenheten vi byggde längst ner, som alltså är en HELT EGEN LÄGENHET, inget annat. Ni som klagar.

Hur som helst. Vad gör jag om dagarna? Bloggar gör jag inte, rätt uppenbart. Gick igenom historiken på bloggen och såg att jag postat typ sex inlägg under hela februari. B e s v i k e n  jag är. Fyskäms. Men jag har gjort annat. Jaha, som typ vad? Jamen vadå.. jag har pluggat (nästan), jag har sovit, tittat på tv, ÖVNINGSKÖRT.

Jag har blivit über på övningsköreriet nu. Får till det lilla zzzummet när jag startar och allting, även om jag hoppar till lite ibland. Men hur många gånger har jag kört med växellåda? Max sju. Det tycker jag är strongt jobbat. Jag måste bara kirra körkortet innan jag flyttar efter sommaren så är allt som det ska va, då är jag nöjd.

Annars har jag börjat träna också, vettni. Jag ska bli fin till sommaren, vettni. Kort på sats, nya träningskläder (ja pappa och harry, jag har lagt undan de gamla byxorna.. med ett stort hål... mellan benen), en fin grön vattenflaska.. primish. När jag var på Vällingby Parken i fredags fick jag till och med juice!

- Hejhallå, jag skulle få en såndär väska idag?
- Juste, öh.. du vill inte ha lite juice istället? Vi har så jävla mycket juice.
- Öh, vadå.. är det gratis?
- Jaja ta för fan

Ser rätt god ut, faktiskt. Deenajs. Jag älskar gratis saker. Och jo, jag fick en väska också.. ni som undrar.

Slut på inlägget för den här gången. Fyllt med meningslöst babbel, men det är det enda sättet för mig att skriva på för tillfället... jag har ingen annan inspiration än mig själv. Godnatt peeps.


Sofia tuggar på en penisgodis på tåget hem från Falun (i somras)

Vad är meningen med livet?

Den frågan finns det en jäklans massa svar på. Vissa säger att målet är att uppleva så mycket som möjligt, resa jorden runt, bli rik eller skaffa fjorton barn. Andra måste ha nått toppen av karriären eller gifta sig med nån smackidanksnygg brud innan de dör. Men nja, jag vet inte riktigt. Det är väl inte riktigt jag, kanske.

Min mening med livet?

Kortfattat: När jag sitter i min gungstol när jag är 105 bast vill jag vara nöjd med det jag gjort och den jag varit.
Långfattat: Jag vill känna att jag tagit både chanser och risker, bara gjort vad jag vill, när jag vill. Jag har någon gång känt mig extremt lycklig, varit fri, självständig och bara kört på. Jag har alltid varit mig själv, aldrig konstlat till det för någon annans skull för sånt är bara dumt.

Plus: att bli ihågkommen


för den jag är, haha

Sofia tävlar och tycker egentligen inte att ni ska vara med..

.. men att tipsa er om den ökar mina vinstchanser. Sååå tralalallalaa, var med och tävla om en tandblekning!

Länk till tävlingsbloggen


En fin bild kanske kan öka chanserna ännu mer?

RSS 2.0