...

Jag ORKAR inte skriva, tar paus ett tag... Så därför måste jag lägga in en liten serie ^^



BYEBYE LOVERS <3

IPREN - HAHAHA!


Vääällingby

Tjenare bacon!

Idag har jag spenderat typ hela min dag i Vällingby. Nu när det är sommarlov så har ju mitt busskort gått ut så jag rotade fram någon gammal bussremsa i min plånbok och nöjde mig med den. Men när jag skulle gå på bussen vid Riddersvik så sa han att den inte gällde längre. Alla såna remsor gick visst ut i mars nångång... men så snäll som chauffören var så fick jag åka med i alla fall ^^

När jag kom dit så hade jag redan bestämt mig för att inte köpa någonting, då jag inte har några pengar att betala med. Jag förstår seriöst inte vart alla mina pengar tar vägen? I alla fall så hade jag bara tänkt kolla runt lite på massa affärer, för att se lite vad som finns å sådär.. och ifall jag kunde hitta något som jag ville köpa senare, när barnbidraget kommit. Så jag gick först in på Gina (min favoritaffär bara för att de har ett stort utbud av kläder och för att det är billigt) och letade upp lite kläder jag kollat på på internet. Men, ja.. ingenting ser ju likadant ut i verkligheten som på bild, och allt satt inte som man hoppats tyvärr.. Men några plagg finns fortfarande kvar på min "att köpa-lista" i alla fall :)

Efter det så gick jag runt inne i k:fem-huset, in på Sisters, Make up store, Mango, MQ, Topshop.. jao lite allt möjligt. På Sisters var det faktiskt REA, vilket det iofs var på många affärer, och då hittade jag en jättefin tröja där, som jag såklart provade... och den satt bra! Det var halva priset så den kostade 250 istället för 500, det är väl ett bra köp? Tyckte jag iaf, så jag köpte den ^^ Efter det och en ny bussremsa hade jag bara 20:- kvar på kontot... WUW!

Mango har extremt fina klänningar! Provade tre stycken å alla var übersöta. Visserligen kostade alla 700 spänn, men ååh vad jag vill ha den vita... :D


Jahapp, nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, vill inte sova. Kanske läser lite?
Aja, puss&gonatt <3

Dagens vits - 15 juni

Advokaten:
- Doktorn, innan ni gjorde obduktionen, letade ni efter någon puls?
Obducenten:
- Nej.
Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?
Obducenten:
- Nej.
Advokaten:
- Kollade ni om patienten andades?
Obducenten:
- Nej.
Advokaten:
- Så ni menar att patienten kunde ha levt då ni påbörjade obduktionen?
Obducenten:
- Nej.
Advokaten:
- Hur kan ni vara så säker på det?
Obducenten:
- För att hans hjärna fanns i en glasburk som stod på mitt skrivbord.
Advokaten:
- Men kunde patienten fortfarande varit vid liv?
Obducenten:
- Det är möjligt att han kunde leva och arbeta som advokat någonstans, ja.

Ägd? Höhö.


Chris Pine is drop-dead gorgeous

Jag kollade nyss på filmen "Just my luck" med mutti, å då va den här snyggingen med! Han hade fin mage också...


Jag vill till Linköping.. NU!

Jag kanske har nämnt det tidigare, men jag får ju en avslutningspresent av m&p! För totalt 3000 åkte Ida till gbg förra året, när hon slutade nian. Så nu får jag lika mycket :) Jag bestämde att åka till Linköping med mamma, resa&hotell kostar 1000 kr. Det betyder att jag har 2000 kvar att shoppa för! Underbart&fantastiskt.. ellerhur!? Vi åker den 27 juni och stannar en natt, för att lägga så lite pengar på boende som möjligt, hihi.

Jag har redan börjat fundera lite på vad för saker jag behöver och sånt som jag vill ha.. några saker som står på min lista är:
* Nagellack
* Klänning
* Shorts
* Zip-hood
* Väska
* T-shirts


Har kollat runt lite på olika affärer på internet nu, Gina Tricot har ju många rätt fina saker ^^. Men jag har tänkt att jag inte ska köpa så mycket märkeskläder, för man får mycket mer för pengarna om man handlar på typ.. Gina eller H&M, right? :D När jag kommer hem sen så lägger jag säkert in lite bilder på det som det blev till slut.

SKOLAVSLUTNING var det ju i onsdags! Herregud vad skönt att äntligen gå ut grundskolan. Jag skulle iofs väldigt gärna gå ett år till i den här skolan, för det är nu i nian som alla har kommit lite närmre varandra och mer blivit som en riktig klass.. då känns det så synd att man ska lämna den just nu.. De man kommer sakna mest nästan är ju lärarna! Vi har haft de bästa lärarna i alla ämnen typ. Lowrey, Ryberg, Presland, Gehlin.. det är så synd att man aldrig mer kommer att få en lektion av dom. Det är ju bl.a. dom som har gjort skolan och lektionerna roliga över huvud taget. Man blir tårögd av att tänka på det ens en gång.. :( Men i alla fall, i höst blir det ny skola, nya människor, nya lärare.. Blackan har jag hört har väldigt bra lärare där med.. så man överlever väl hoppas jag..

Nu till själva skolavslutningen! Det bästa med avslutningarna i engelska skolan är ju att man får ha de blåa dräkterna och hattarna, coolt ju ^^ Haha, och efter att alla priser i olika ämnen delats ut så kommer det bästa.. uppslängingen av hattarnaaaa! När jag skulle kasta min så hamna den väldigt långt bak.. så jag snodde någons som kom flygande, höhö. Mamma filmade när vi slängde upp dom.. fast eftersom jag inte är världsbäst på datorer så vet jag inte hur jag lägger in en video från egen kamera, in på min bloggis. Så ni får väl nöja er med de här fotona istället! :D


:D


SOOOMMAAAARLOOOOOOV!


Potter Puppet Pals - The Mysterious Ticking Noise

Hahaha, satt och kollade lite på youtube i hopp om att hitta något skoj. Och vad hittar man då om inte den här gamla godingen? :D Kommer ihåg att jag å några i min klass försökte gör den i skolan, hahha, ÄLGIGAST!



Checka in fler "Potter Puppet Pals" på youtube, BÄST.

Tipsrunda i Stockholm!?

Hejåhallå i stugan den blå!

Sista dagen innan skolavslutningen brukar alla normala skolor få städa ur skåpen och sen dra hem. Men NEJJ, vi i Engelska skolan ska såklart in till stan efteråt, för att umgås lite tillsammans med alla andra mysiga nior (ännu en yearlevel day). Man hade hört att det handlade om någon av tipsrunda, alltså att vi skulle gå en massa. Vem orkar det? Inte jag.

Så efter den väldigt mumsiga (not) skolmaten så samlades vi på skolgården och delades in i grupper. Med de här grupperna åkte man sen till olika ställen i stan, min grupp drog till T-Centralen med Mr Gehlin och Dominguez. När vi var framme vid stationen så tvingade de oss att gå i hundra år för att slutligen komma fram till Stadshuset. Där skulle vi alltså göra en aktivitet av något slag, så Gehlin tog fram en mp3 och en frivillig från gruppen fick komma fram. Den här personen skulle sen nynna på låten som Gehlin spelade och sen skulle resten av gruppen säga låttitel och artist. Det var väldigt lätt faktiskt. Han spelade några låtar, och jag fick nynna en! Haha, de kunde gissa på en gång att det var "I don't feel like dancing" med Scissor Sisters. Efter den trevliga lilla 'aktiviteten' så fick vi en ledtråd som skulle leda oss till nästa plats&nästa aktivitet. Efter lite funderarstund så kom vi fram till att det var Mose Backe, vid Slussen. Självklart så var det ingen som ville gå hela den långa vägen, men vi blev ju tvungna för att vissa i gruppen inte hade busskort. Mycket trevligt. Så efter en lååång promenad i blåsigt väder genom Gamla Stans sketet trånga gator så var vi framme vid Mose Backe. Det tog oss 40 minuter, HAHA suckers vi är. Där står Ms Oscarsson och Ms Per och väntar på oss, och när vi berättar att vi gått hela vägen så berättar dom att varje grupp skulle ha fått en bussremsa för att kunna åka med tunnelbanan, iiiinte skulle man behöva gå, hahaha. Så, ja. TACK GEHLIN&DOMINGUEZ, ni har gett mig träningsvärk säkert.

Hela den här långa vägen gick vi, från svarta pluppen till röda! (tänk på att vi inte gick stora vägen eller fågelvägen)

Det visade sig att det enda man skulle göra på den stationen var att ta ett kort på Sthlm och sen skulle vi vidare till nästa. Onödigt eller vad? Odenplan var nästa stopp och när vi kom upp från perrongen stod Mr Nilsson med hans nyrakade skalle där. Då skulle vi gå på tipsrunda runt på det lilla 'torget' vi stod på å svara på frågor om Vasastan. De va snabbt gjort och sen fick vi dra hem.

Snacka om värdelös dag?

Genomsnittlig längd för tio arters erigerade penisar

Puckelval: 3 meter
Elefant: 1,7 meter
Tjur: 90 cm
Hingst: 75 cm
Noshörning: 60 cm
Svin: 45-50 cm
Människa: 15 cm
Gorilla: 5 cm
Katt: 2 cm
Mygga: 0,2 mm

Förresten.. "erigerade penisar" betyder alltså STÅND, för de människor som inte förstår det.


Balen 5/6-08

Jag&Maria anlände till balen i hennes grannes röda porsche (wouw, haha). När man kom så skulle man parkera mitt på den lilla parkeringen utanför ingången, där alla som redan kommit stod runt omkring. Så när man klev ur bilen så var allas ögon riktade mot en, en gnutta pinsamt men, haha, skitsamma. Balen hölls i skolans aula (varför?) som tydligen skulle vara uppiffad så pass att man inte skulle känna igen den. Visst, de hade ju gjort det fint med heliumballonger och typ.. silkespapper, men ändå.
Det tog ett tag innan man fick gå inomhus över huvud taget. Först var man tvungen att stå ute på parkeringen och mingla i typ en timme. Trevligt till en början, men sen dog typ fötterna och ryggen för att man inte fick sitta ner. Därue bjöds det på cider (säkert äppeldricka med ciderkaraktär) med jordgubbar i. Jag dricker ju då inte kolsyra, men jag hade gärna velat ha en jordgubbe.. Iaf, så gick jag å några i min klass och fotade oss hos fotografen som fanns där, HELT GRATIS för en gångs skull. Mkt trevligt. SEEEEN fick man tralla in och sätta sig i aulan, klassvis och pojke/flicka förstås. Innan själva maten kom så var det underhållning från lärarnas sida. Mr Sandström, Thomspon, en elev och GEHLIN spela&sjöng. Haha, Gehlin va cooolast xD. Tillslut va de dags för tjockandet när Oscarssons slavar kom in med förrätten. Menyn såg ut såhäär:

Förrätt: Scampi med färska grönsaker och nån vit sås

Varmrätt: Mozarellafylld kyckling med potatis och sparrissås

Efterrätt: Chokladkaka med vispgrädde och jordgubbar


Det bästa på hela kvällen måste ha varit när Presland, Ryberg, Kelly, Lindberg och Artigas (utklädda till indian, cowboy, polis, byggarbetare och .. gay? Han hade iaf läderkläder med vita kalsonger utanpå) dansade till YMCA. HAHAHHA, Artigas va lugnt bäst. Alla elever stog typ på stolarna å dansade med, xD.

JAG LYCKADES HITTA EN BILD PÅ DOM! HAHAHAH.

Lindberg, Artigas, Kelly, Ryberg, Presland

Efter den ljuva trerättersmiddan, med underhållning, (höhö) så gick alla omkring och sög i sig helium så man lät som smurfarna :D Fast sen va det dags för vals (såklart), men de va typ ingen människa som dansade seriöst.. jag hoppa bara runt med några stycken.. det är ju inte så att man kommer ihåg stegen direkt, haha. Efter två valslåtar så drog dj:n igång, de va han från min syrras klass!, och alla lärare gick typ hem. Alla dansa till.. halv 12 eller nåt, sen drog de till en efterfest i Nälsta, de va inte särskilt många människor kvar.. så de va inte lika kul... Men palla dra till Nälsta när det är bal? Sista grejen i hela nian liksom..

Aja.. jag tycker iaf att det var ganska lyckad kväll. Det va ju kul tills dess att alla drog .. Jag däremot va tvungen att vänta till klockan ett då vati skulle komma å hämta mig, så jaa... WUHO.


Emma, Lisa, Sara, Erica, Sofia, Angela, Maria, Teona

Tjuvlyssnat.se

Vid skolmatsalen, Småland


Tjej 1 ~14: Alltså shit, såg du vilka biffar?
Tjej 2 ~14: Nej det var köttbullar i matsalen idag.
Tjej 1: Men biffarna alltså!
Tjej 2: Det var fortfarande köttbullar idag, fatta!
Tjej 1: Nej jag menar de killarna som gick förbi! Biffar!
Tjej 2: Jag har aldrig förstått mig på dig...


Johnny Depp is drop-dead gorgeous

För att... han är het?



Förberedelser

Just nu sitter jag med en såndär skumgummigrej mellan tårna för att måla mina kära naglar. Ingen färg, utan naturligt beige bara. Efter det ska jag måla ännu ett lager på mina fingernaglar, samma färg dårå :)
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. man vill ju inte börja med allt för tidigt för då kanske allting blir förstört sen när man väl ska åka. Och man vill inte heller börja för sent.. då blire inge kul. Såå.. jaa.. jag vet inte riktigt hur jag ska göra, får göra allt i långsam takt och börja tidigt, blir bra?
Under tiden nagellacket torkar läser jag i min bok som kom med posten från Adlibris igår. De är böckerna om Georgia Nicholson, überbra verkligen. Det är åttonde boken nu, "Campingfiasko i tårtträsket", RIKTIG humor där alltså! 10 av 10, LÄS DOM! Jag har hört att de ska filmatiseras snart, ÄRE SANT? Haha, guu va kul, måste jag bara se. När man läser böcker så föreställer man sig ju alltid hur personerna ser ut i verkligheten, och då får man ju se om filmen stämmer överens med ens tankar. Lite intressant, right? :)

Ska återgå till målandet, hejdå <3

Dagens vits - 4 juni

Kalle, 12 år, kom släpande med en tillplattad död groda kopplad i ett snöre och gick in på horhuset i den lilla byn.
Han sa till bordellmamman: "Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte härifrån förrän jag har fått det jag vill ha!"
Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund, men sa sedan: "OK då, välj ut en av mina flickor."
Han frågade: "Har någon av dom någon sjukdom?"
Bordellmamman svarade naturligtvis "Nej", men pojken påpekade: "Det snackar om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!"
Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom hade pengar, så fick han som han ville. Han gick in till lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade: "Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?" Han svarade, om än lite motvilligt: "Jo, ikväll när jag kommer hem så ska mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så jag kommer att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem igen så kommer han att spänna på morsan, och imorgon knullar hon som vanligt med brevbäraren. Och det är DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!

RSS 2.0