Dagens vits - 29 Maj

- Vad händer om man lägger en viagra i tanken på en folkvagn?
- Det blir en pick-up.


HA HA HA. Mer blir det inte just nu, skriver om klassresan nån annan gång säkert.
Sovdags, good night lovers <3

Klassresa imorn juuhhh!

Hej hopp snopp!

Sitter här och kollar på när mina syskon provar mina ex-kläder, väldigt trevligt. Just nu drogs ett par sidenpyjamasbyxor med Nalle Puh på upp, haha, gamla godingar jöhh ^^. I alla fall så har jag gjort en ansats till att packa min väska tills imorn. KLASSRESA JUUE! Jag får ta med mig en väska, men frågan är om den kommer räcka. Ganska illa med tanke på att vi bara ska vara borta i några dagar, men jag kan inte bestämma mig för vilka klädesplagg jag ska ta med.. så det blir att klämma ihop väskan sen :D

Nu sitter jag här och lyssnar på God damn you're beautiful - Chester See :)



Ha en trevlig kväll ^^

Zac Efron is drop-dead gorgeous

Bara för att han är en av dom som sitter på min vägg ^^

image35

En söndag ur Sofias liv

Hej gay,

Idag började jag dagen med frukost som bestod av mjölk med blåbär (mums, höhö). Sen fortsatte jag ut till vardagsrummet där Ida&Fredrik låg å kolla på Independece Day, så jag slog mig ner jag mä. Will Smith är ju asrolig ju, haha, i alla fall i den filmen.. någon som sett? Den handlar om aliens som invaderar hela världen med sina jätteskepp och ska förstöra hela planeten typ... ? Den är väldigt bra i alla fall.. 4 tummar av 5 :). Sen så hade jag egentligen planer på att skriva en engelskatext om Charles Taylor (vårt arbete om Enemies of Democracy), men jag bestämde mig för att skjuta på det igen, som jag gjort de senaste veckorna.. Så istället för plugg så rensade jag ur min garderooob! WUHO till mig. På min säng ligger nu en drös med kläder som mina kära syskon kommer att få brottas om sen.

Då vi ska på klassresa till Blidö på tisdag var jag tvungen att få lite kläder tvättade och så duktig som jag är slängde jag in två maskiner med tvätt helt själver! Ännu ett WUHO till mig. Efter det var jag i alla fall tvungen att skriva min nedrans engelska och slog mig ner framför datorn.. men till min räddning kommer mutti och säger att det är fika (WUHO) med hembakta blåbärsmuffins och digestivekex ^^. Efter fikat var jag så trött att jag somna i soffan i nån timme medan resten av familjen gick ut på promenad i det fina vädret. När jag vaknade tralla jag motvilligt ner till mitt rum och började skriva, så nu är hela min text om hans "Early Life" klar i alla fall! :D The rest of the day off.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. får väl sitta här å uggla tills det blir middag, menmen .. Goodbye puckos <3

Shoppingrunda

Trots att jag inte har så mycket pengar (under hundralappen kvar nu .. och jag fick mitt barnbidrag i onsdas) så var det lite saker jag behövde köpa. Efter en dag i Vällingby så kom jag hem med två par skor och ett rouge (L'Oreals mineralsmink). Dessutom lämnade jag (faktiskt!) tillbaka den där t-shirten jag köpte förut.

PICTURE YAO:


Skor från Wedins, 249:-

Snart ska jag tjocka schnitzlar (uttalas inte snitslar eller snitschlar) & pommes,
hejdå på er ^^

GODA NYHETER!

MIN MOBIL har inte kommit tillbaka, nej. Men däremot, så har pappsen ringt försäkringsbolaget och jag kommer få en ny mobil! Jag måste betala självrisk på 1200kr iofs, men sen skickas en prima mobil i brevlådan. Smart va? ^^ Och 1200 är ju mycket bättre än att köpa en ny mobil som kostar runt 2300 kanske, RIGHT? :D HIHIHIHII, så då blev jag glader. Dock har ju alla telefonnummer försvunnit nu, så om ni har lust så kan ni ju alltid skriva dom till mig på msn eller nåt.. :)

Nu ska jag förhoppningsvis kolla på skräckfilm, men då min syster inte vill kolla på skräckis, och dessutom inte vet om hon ens vill kolla på film, så kommer det antagligen dröja lite innan jag slits från den här datorn i alla fall. Men, än så länge, GOODBYE.

Sports Day - HAHAHA

Tjenatjena mittbenaa :D

Idag hare varit sports day då, vi va på Kristinebergs IP och hade friidrott. Som kanske tidigare nämnt så har jag fått en chans att höja mitt betyg i idrott, så jag skulle vara funktionär hela dan. Hjälpa till med olika grener o.s.v. Så jag var tvungen att komma dit halv 9 (istället för kvart i 11, då typ alla andra nior skulle vara där) för att hjälpa till me alla åttors grenar. WUHO. Jag fick börja på 100m med att ta tid på de som sprang.. lite uttråkande.. så jag bestämde mig för att byta och ställde mig vid starten istället, så jag fick organisera tre små led istället (MKT roligare, hahh not). Där stod jag typ.. nån timme, sen fick jag byta till kulstötning! Wuuuu, det är ju typ den grenen jag behärskar mest om man nu ska välja något. Så jag fick visa hur man skulle göra och sen skulle jag mäta och springa runt å hämta kulor hela tin, merdejobbigt. Fick lite assistans i slutet av en annan funktionär, men ajajaj vad min rygg dog sen. Haha, men ryggmuskler får man väl ändå?

I alla fall, efter det så va det lunchtime! Jag åt min kycklingsallad och en risifrutti ^^, fast det blev inte så länge för sen klockan 12 skulle niornas friidrott börja (YIPPIE, jag hade varit där i 3 ½ timme). Då traskade jag med Tina bort till höjdhoppet för å stå där resten av dagen. Ingen av oss är direkta hoppexperter, så vi tralla å fråga några nior som satt där om de kunde visa hur man gör. Då visade dom att man skulle stampa av med benet NÄRMAST RIBBAN. Så vi ba "okej, då säger vi väl de..", hahahha, typ alla gjorde ju som vi sa att det va , tror jag, även fast de va helt feeeel! Man ska stampa av med det andra benet, annars är det omöjligt tydligen, hahhahha. KLANTS! Fast det var när typ hela vår klass som kom i slutet å sa det till oss som vi haja till. Trots vårt lilla misstag så va de flera som hoppa över 1.50 .. så vi gjorde ett bra jobb tycker jag ^^.

Direkt när jag kom hem va det duschen som gällde. Att stå vid kulstötningen va inte kul alls. Man blev brun i hela ansiktet typ.. så jag kände mig inte überfräsch. Så nu är jag finurfinur och måste städa mitt rum innan mutti får adhd-anfall. HEEEJDÅÅÅÅÅ <3<3

Taskig ekonomi?

Fittifaen vilken sämst ekonomi jag har. Jag är totalt värdelös. Ikväll såg jag på tavlan inne i köket, där det står hur mycket jag är skyldig m&p å vice versa. Jag är skyldig 643 KR! Merdemerdemerde.. vart kom dom ifrån liksom? Dessutom har jag köpt lite nya grejer idag, och så måste jag köpa två par skor och ett nytt rouge också. Det sistnämnda kan vänta ett tag iofs, men ändå. JAG VILL HA PENGAR! Jag hade ju tankar på sommarjobb men misslyckades och jag får 300 kr varje gång jag städar huset. Men jag kan ju inte städa en gång per vecka för de.. de har ju inte ens mina päron råd med. Så det finns typ ingenting jag kan göra. Ska nog lämna tillbaka tröjan jag köpte idag, å så ska jag sälja några gamla väskor så jag får nån hundralapp kanske, sen ska jag rota igenom garderoben för att se om man kan sälja något där kanske..

Fasen också.


Updates

Min mobil är fortfarande borta, avstängd - jag kommer inte att få tillbaka den

Mina naglar har gått från fula till superfint lila

Min mage är mättad med digestivekex och mjölk

Är förberedd inför morgondagens friidrott, jag ska vara ledare för en station

Jag har köpt en t-shirt, en tröja och trosor, finfint

No presentation och IGSCE prov avklarade, första gick bra , andra.. ingen kommentar

Min näsa är inte täppt till tusen längre, skönskönt

Min legitimation har kommit, inte lika illa som jag trott

FRANSK CHOKLADKAKA

Jag satt och kollade igenom lite gamla papper och fann ett recept som vi fått av Björk på svenskan. Den är übergod ^^

Fransk chokladkaka

1. 4 ägg och 2dl socker blandas väl.

2. Smält 150 g smör tillsammans med 150 g blockchoklad (70% kakao). Blanda sedan med ägg&socker från steg 1.

3. Blanda i 1,5 dl vetemjöl.

4. Baka i ugnen i 175 gr. i 15-20 minuter. Kakan ska vara kladdig i mitten.

Topping

5. Smält 100-150 g mörk choklad tillsammans med smör.

6. Bred på tårtan et voilà!


Smaklig måltid <3

Jahapp.


Någon har stängt av min mobil.
I just lost my last hope.


EFTERLYSNING!

MIN NEDRANS JÄVLA MOBILTELEFON ÄR BORTA! NÅN SOM SETT?

Så jävla klantig jag är. Jag är i omklädningsrummet i Brommahallarna och står vid handfaten i duschrummet. Jag ska visa en bild på min balklänning för Emma så jag tar fram mobilen från min väska. Sen när jag visat bilden, lägger jag mobilen på kanten på handfatet. Sen sätter jag upp håret och GÅR DÄRIFRÅN. Stupid or what?
Jag märker såklart ingenting förrän en timme senare, efter matten.. så då springer jag runt och letar efter Artigas för å fråga om han kanske sett den? Det har han iinte.. så då går jag upp till Thompson som ska ner till Brommahallarna snart och frågar om han kan fråga vaktmästarn där om han fått in någon. Det lovar han att göra så jag blir en GNUTTA lugnare, men vafan..
I alla fall så får jag tillåtelse att gå ifrån svenskalektionen för att kuta ner till Brommahallarna och se om min kära ägodel möjligtvis ligger kvar... och gör den det? Nej. Självklart inte. Så jag måste ringa vaktmästaren och fråga om han sett den, och nej.. även han har inte sett den. VART ÄR DEN?
Så jag får besviken gå upp till den sketna skolan igen för att sitta och dö på en svenskalektion i en halvtimme. Skittråkig genomgång så jag bestämmer mig för att göra en såndär loppa man jämt gjorde som liten ^^. Jajaja, min mobil. När skoldagen var slut upptäckte Presland mig när jag satt å sura i ett hörn så han lät mig låna hans mobil för att ringa till min egna. Visserligen skulle inte den som tagit den höra ringsignalen.. den är på ljudlös och utan vibrator, men i alla fall. Signalerna går fram (mobilen är på! bra tecken) men ingen svarar. Men om man snor en mobil tar man ju självklart ut sim-kortet, annars är man ju dumihuvet (?). Så jag hoppas fortfarande på att någon vänlig själ tagit hand om min kära mobil och tänker lämna den till polisen eller ringa upp mig. Men det är ju aldrig säkert, man kan ju bara hoppas på det bästa.. :(

Inte långt kvar

Hejåhallå i stugan!

Vet ni vad, jag satt nyss och tänkte på att det är så himla mycket i skolan (som jag alltid gör) när jag fick syn på min balklänning som hänger på garderoben. Då kom jag på att det inte är alls långt kvar tills nian är över! Om jag räknat rätt så är det bara ÅTTA skoldagar kvar! Först så är det Sports Day, sen klassresa i tre dar, nationaldagen 6 juni och de sista två dagarna brukar va såna där House days och Class days. Helt fantastiskt underbart! Det enda problemet nu är att jag har ett noprov på skolavslutningen (som tidigare nämnt i Dagens Ris), så jag måste plugga in i det sista, medan alla andra får ta't lugnt typ hela sista veckan. Menmen, det överlever jag iaf, för nu är jag så positiv om allt annat.

Tiden har bara flugit iväg. Det känns som att det inte var längsen som man satt runt julbordet med famljen och mormor&morfar och åt julskinka, även fast det va typ 5 månader sen. Man förvånas över hur snabbt tiden går... Det är ju förfasen SOMMARLOV snart! Efter det börjar man typ ett helt nytt liv på gymnasiet, med en massa nya människor och så vidare. Fast innan DESS så ska man ju ligga och njuta av solen i två månader också! Då jag misslyckades i mitt försök att skaffa ett sommarjobb genom kommunen så blir det lat hela sommarn ^^

HÄRLIGA TIDER.

Sofia dissar förlusten av Punkt.se

PUNKT.SE HAR FÖRSVUNNIT!
Jaa, de har tagit bort den jävla tidningen! Bara för att de hade gått i back med typ 200 miljoner kronor förra året, så lägger de ner hela alltet. Jovisst, det är nedrans mycket pengar, men ändå. Tänk på alla människor som sitter på tunnelbanan och vill läsa tidningen, och så kanske de är för små eller har för mycket saker i knät så de inte kan hålla&bläddra i de gigantiska tidningarna Metro och City. Punkt.se var ju så liten och smidig, lite göllig sådär. Själv läste jag iofs inte själva tidningen, men jag läste SERIERNA. HAHAHA, vissa va så jävla kuuuul, min humor ^^. Men nu finns ju inte dom längre, så nu måste jag läsa serierna i City istället, å de är inte alltid lika roliga.. :(
Menmen, i alla fall så dissar jag att de lagt ner punkt.se och därmed sketbra serier.

Wulffmorgenthaler:

image33

Hahhaha, skönast? xD

Sjuuuk!?

Hallou balooo!
Jag är typ sjuk! Jag har inte varit förkyld på typ ett år :O. Men det måste bara bero på den där jävla spring fair vi hade i lördas. Man satt ju ute i iskallt sverige-väder i hundra år och sålde popcorn till massa tjocka pensionärer. Och osmart som jag va så hade jag ju bara tagit på mig några tights å lite så, så jag höll på å frysa ihjäääl. Det pajjade mitt perfekta immunförsvar! Så nu sitter jag här, täppt i både näsa och öron. Japp, jag blir alltid täppt in the ears när jag blir förkyld.. så jag hör inte ett skvatt av vad människor säger åt mig. Förlåt om jag säger "va?" för många gånger! Haha. Jag hade ont i halsen igår också, och med tanke på att det nästan är första gången som jag är sjuk på nedrans länge så måste man ju beklaga sig lite över det. Faktiskt. Så det här blir ett ganska tråkigt inlägg, egentligen inte värt å läsa :D. Men WUHO, du har ändå lyckats komma till slutet av denna intressanta text, congrats.

Ska knarka naproxen, hejdå lilltå.

RSS 2.0