jag har tränat

...

... say whaaat?

ohyes.

Och nu ska jag duscha innan jag cyklar iväg till Willys för lite handling. Funderar dock på att inte handla nån mat alls på typ en månad. Är övertygad om att jag skulle klara mig på det jag har. Har sjuuukt mycket inproppat i frysen. Chicken nuggets, potatisbullar, pommes frites, potatiskroketter, fiskpinnar, annan konstig fisk, nyttiga grönsaker och shit. Och glass, såklart. Och så är kylen full med konserver och blodpudding.

NÅGON gång ska jag anta den utmaningen. När jag känner för't. Skulle spara en slant tror jag allt.


Från igår, när jag hade smutsigt hår. Oftast när ni ser mig med en mössa på huvudet så är det för att jag inte har tvättat håret som man ska. Alla är väl lite lata ibland. Btw så har jag märkt att mina ögonfransar har blivit kortare. Måste bero på att jag så osmart nog böjde dem med ögonfransböjaren när jag redan tagit på mascara. Cutcut byebye. :(.

Jag är nog ungefär lika glad som Knatten skulle vara om Darin dog.

Vaknade av ett sms från Måna imorse. "Tentan uppe :D". Ooohgreat. Nu ska jag alltså få reda på om jag måste lära mig organkemin IGEN (vilket skulle förstöra den här dagen) (eller snarare typ hela månaden). Men jag klarade mig. Jag blev godkänd och jag är supermeganöjd. Har ingen aning om med hur stor (eller förmodligen liten) marginal, but I did it. Aaaaah, ibland är livet najs. Detta ska nog firas med lite Snerikes ikväll, eller vad säger ni?

Som grädden på moset såg jag nyss att jag fått en kommentar av en viss Ester på ett gammalt inlägg. Åh, den gjorde mig ännu gladare. Min första fan-kommentar, haha. SnutteGULL på dig!

(1:45)

a whiter shade of pale

Jag tror nog att jag är blekfisigast i världen. Och det värsta med det är att finnar syns tydligare. Deterrfiiint.



till och med på en bild med typ två pixlar

Favoritinlägg i repris

Postades 26 april 2009.

Rullar på golvet och skrattar rumpan av mig



Igår fick jag höra något som var så otroligt sjukt roligt. Jag garvade så jag grät.

För några dagar sedan hade hela familjen förutom jag suttit och pratat om såna som åker cykel och moppe utan hjälm. Då hade Sara (lillasyster, 11 år) berättat om hur busig hon varit när hon gick i trean. Hon hade suttit på Idas cykel utan hjälm, samtidigt som Ida ledde den. Det vinglade rätt så mycket och tillsist hade Sara blivit så rädd att hon bett att få hoppa av cykeln och så hade hon sagt (seriöst):

- Jag vågar inte, jag vet ju inte... jag kan ju få större rövhål eller nåt.
- Va? Större rövhål?
- Ja... om jag ramlar av sadeln och ner på hjulet som snurrar.




...... HAHAHAHHAHAHAAAHAHAHAHHAHAAAH.

fan, jag måste skratta lite till...


...... HAAAAAAAAAHAHHAHAHAHHAHAH!

skräckkväll med updates

Okej. Vi låtsas som att det är fredag igen och kör på ett nytt filmmara. Det blir The Descent, The Hills Have Eyes och Rec. Folk påstår att alla är bajsläskiga, så.. bring it.

Kommer med kontinuerliga updates under kvällen ;)




UPDATE: Jahaaa, The Descent är Instängd. Samma film. Tyckte jag kände igen början. Såg den för jättelängesen och minns den som dålig, men jag kollar vidare.

UPDATE: The Descent var lika dålig som jag minns den och inte speciellt läskig. Enstaka "hoppa-till"-scener, men det var typ allt. Figurerna var äckliga. Nu kör jag vidare på Rec.

UPDATE: Alltså. Kaosfilm. Handkameran och de blinkande ljusen ger mig epilepsi.

UPDATE: Nej. Det här var en dålig film. Den var långtråkig trots att den bara var 1:18 lång (det är bara dåliga filmer som är så korta). De börjar ge en godkänd förklaring till den där smittan som har spritt sig i huset, men så ba.. nej. Då tar filmen slut så man fattar ingenting. Jag antar att handkameragrejen ska höja skräckfaktorn, men jag tycker bara att det var irriterande skakigt. Och så var det ingen som kunde hålla käften. Alla sprang runt och skrek som idioter hela tiden. Nej. Rec är bara en dålig virusfilm som failar som skräckis. Nu ger jag ett sista försök och sätter på The Hills Have Eyes, så får vi se.

UPDATE: Jag fastnade visst i ett spel på facebook. Nu ska jag bara gå på toa och sen sätter jag igång filmen. Prutt!

UPDATE: Nu var den slut. Och nej, jag finner inte den här typen av film läskig. Muterade saker som äter människor är för orealistiskt för att jag ska bli rädd. Dessutom har jag nyligen sett alla fyra Wrong Turn-filmerna som handlar om exakt samma sak. Man blir väl lite... avtrubbad efter ett tag. Men det var en helt okej film ändå. Bäst av alla jag sett ikväll.

04

Igår var det fezt, 04-släpp på Norrlands. Aldrig varit på deras klubb förut men det var fett med asnajs. Vi stannade ända till fyra, vaknade vid ett, såg detta:



whaaaat happened last night?

filmkväll

Lägenheten är superstädad och superren och allt som är super, så nu kan jag fredagsmysa utan ångest. Det blir en mysig liten filmkväll med mig, min filt, en skål med chips och daim. Jag börjar med Aristocats för att sedan glida vidare till Resident Evil 2 - Apocalypse och sedan The Hot Chick. Om jag inte ändrar mig någonstans på vägen. Men isåfall uppdaterar jag er om det. Såklart.

Myyysfiiiiis.


Det är som folk alltid sagt - vi är så sjukt lika

Gillar att det i feeden på min instagram först dyker upp den här assnygga bilden på min syster:




Och sedan glider vidare till den här på mig:


Första dagen-fotot

Haha, jag fick ett mail från någon människa på universitet för några dagar sedan. Hon hade bifogat ett "klassfoto" med alla de foton som de tog på oss den allra första dagen. Älska att skolor alltid ska envisas med att fotografera en första dagen. Alltid.

Här är mitt:


Haha, asså. Ja. Innan bilden togs lyckades jag släcka ljuset i hela rummet och så precis när jag vände mig om mot kameran igen så ba.. KLICK. Very nice!

langar lite mattips

Igår lagade jag riktig mat för första gången på en vecka. Baconrullade kycklingfiléer fyllda med philadelphiaost och soltorkade tomater. Det är megalätt, går snabbt (om man inte räknar tiden de är inne i ugnen) och är asgott.


Du behöver: kycklingfiléer, soltorkade tomater, philadelphiaost (jag har den med vitlök&örter), bacon och lite salt&peppar.

1. Hacka de soltorkade tomaterna.


2. Häll ner de hackade tomaterna i philadelphiaosten och blanda så det blir fint.


3. Slajsa filéerna som du gör när du skär upp en baguette, typ (eller en njure.. ni fattar) och smeta in all röra.

4. Linda bacon runt dem och salta&peppra lite (bacon är redan ganska salt).


6. Släng in i ugnen på 175 grader i sisådär en halvtimme, ni får hålla lite koll.

7. Det ska se ut ungefär som på bilden när det är klart. Och så ska det lukta gott.


Servera med ris, slemmet från ugnsformen och typ.. minitomater :D

Walk Off the Earth

Ikväll myser jag till denna. Måna visade den förut och waow, jag diggar den. Hon var typ galet tänd på killen till högers hand, haha. Vi andra kom överens om att han såg pårökt ut. Han i mitten ser.. ja.. litelite retarded ut kanske. Eller nej.. typ manodepressiv. Sitter där och tittar ner eller bort mot horisonten med insiktsfull blick och ser lite ledsen ut, och så ba KABOOM när han börjar sjunga. Über.




Den här är också ganska najs. Pianistens headbanging är helt awesome.



Ni borde checka in dem på youtube.

EDIT: Han den långhåriga snubben är nog den enda i hela värden som får mellanstadie-dansstegen att se någorlunda coola ut.

surt

Oj. Okej. Nu har jag fått i mig alldeles för mycket syrliga saker. Måste nog lugna ner magen med lite neutral mat. Typ mackor. Aaaahhh, varm macka med ost och skinka. Ska nog kirra på stört.

vitaminbomb

Idag mår jag icke bra. Mitt huvud gör ont, min kropp gör ont. Jag tog tempen och insåg att jag hade 38 graders feber vilket jag inte haft sen jag hade svininfluensan för två år sen (jag var alltså ett av de s.k. "lindrigare fallen", kan man kanske säga). Jag brukar i princip aldrig bli sjuk, men när jag blir det får jag kanske 37,5 som max. Så jag känner mig rätt död, alltså.

Det som gör det extra sugigt är att vi för första gången har en kurs som jag faktiskt tycker om - anatomiiiii. Det är askul. Och så går jag och blir sjuk. Just. Nu. Awesome timing. Fast det är iofs en massa obligatoriska moment hela nästa vecka så jag kommer att vara tvungen att snurra dit i alla fall. In your face bakterier. Eller virus. Whatever, vi har inte kommit till den kursen än.

Nu ska jag hur som helst trycka i mig en jäkla vitaminbomb, en ipren, en sjuhelsikes massa vatten och esberitox så får vi se vad som händer. Plupp plupp.


Ananas, jordgubbar, kiwi, aprikos, vindruvor och blodapelsin. Jag ska SÅ ta död på den här sjukdomen.

let's cut to commercial

Ni såg kanske min hög med tre veckors reklam?

Här har ni min hög med fem månaders reklam:


Visst är den fin?

Kanske kan man fråga sig varför jag inte har slängt allt i pappersinsamlingen i sophuset. Det är ju trots allt bara 30 meter från min dörr. Men ja.. det finns väl mycket man kan fråga sig här i världen.

skratta å va gla'

Efter att ha totalmisslyckats med middagen (jag brände sönder hela första omgången med falukorv, stuvningen till mina makaroner brändes i botten plus att den blev äcklig och så jag gjorde alldeles för mycket överkokta makaroner) så var jag lite trött och deppig. Men sen såg jag den här videon och blev på lite bättre humör.


RSS 2.0