Bangbang kachingkaching, Sofia is alive again

Här sitter jag och skriver samhällskunskap för fulla muggar. Jag och Fia ska skriva en liten uppsats om "den nye lasermannen" där vi diskuterar om han var terrorist eller inte. Helt okej uppgift faktiskt, helt okej intressant ämne. Trots att det handlar om samhällskunskap ;)

Jag har fortfarande inte tagit tummen ur röver och gjort klart min labbrapport på grätzelsolcellen som skulle varit inne i onsdags, men jag måstemåstemåste skriva klart den idag. Det här funkar inte. Nu ska jag fanimej dra upp mig i solskenet igen och köra på. Fan heller att jag ska ge upp den sista fekking terminen.

Det ska gå. Det ska gå. Det ska gå.


Student typ nu tack

Hur är läget? Are you being snela hestar?

Me like.

Själv pluggar jag biologi = überkul. Not. Kanske intressant ämne, men att plugga inför ett prov är aldrig roligt. Nevah evahh. Jag känner dessutom att jag börjat tappa greppet helt, om allt. Skolan går neråt, jag orkar bara inte. Visst var jag lat förut, om man tänker på att börja med saker i tid, men nu är det bara löjligt. Rakt nedåt går det. Åh vad jag vill ta studenten.


Känner mig lite busig sådär.. som inte pluggar som jag ska

Last night I was out clubbing with Jonny boySå jäkla najs låt

Känn ingen sorg för mig

Förlåt människor... det har varit ett litet helvete här. Kursprov i Fysik B i onsdags, råplugg innan det. Därför har jag inte varit särskilt närvarande. Jag tycker att det är skittråkigt att jag blivit så dålig på att blogga. Tråkigt att jag inte längre har någon inspiration alls. När jag läser gamla inlägg så kan jag känna att "nejmen oj, där var jag allt lite fyndig", men nu? Nä. Pallar int.

Provet gick sämst btw..


och en drogbild på det.

Modemet har kolat

Tjenatjena fiskfena, nu äre så va, att modemet är stendött. Ingen signal, ingen blinkande liten lampa, ingen nånting. Det dog förra veckan och nu väntar vi på att ett nytt ska komma med posten. Fram till dess blir det mobilt på en dator. Detta innebär att jag, mina föräldrar och och mina tre syskon ska dela på en dator, med ett segare Internet. Blir inte så väldigt bra.

Jag lägger därför ned bloggandet tills vi fått ett nytt modem, vilket borde vara om inte allt för lång tid :)


(och här skulle jag ha lagt in någon fin bild eller så, men eftersom jag inte har Internet på min egen dator så finns inte heller några bilder att ta... morrrrrr).


vroom vrooooom!

RSS 2.0