pissplugg

Sitter och pluggar som en idiot och känner mig som en idiot. Blä vad mycket man ska kunna. För att härda ut serverade jag mig själv en kanna saft. Nu kissar jag även som en idiot. Hela tiden.

Tar liksom inte slut.

Håller mig glad med Rumäniens bidrag i Eurovision.
ZALELALELALEEIHHHH!

Fick ett intressant mail idagOhyes. I have a long lost lesbian lover.

kalas

Jag var i Stockholm i helgen och hade kul. Thomas och Fia fyllde 20 och det firade vi med lite Sommar!. Jag hade endast ätit några kalla plättar och chips till middag, men det gick fint ändå. Konstigt nog. På vägen in satte vi oss vid två män som hade en minigitarr och en lådvinspåse i händerna. De insisterade på att någon av oss skulle spela medan han sjöng på ett språk som jag tror var svenska. Det blev ganska fin stämning på tåget.

På Sommar! var det också ganska fin stämning. Folk droppade iväg under kvällen och till slut var vi bara några stycken kvar. Vid två drog vi till Donken och sen drog jag ensam därifrån hem. Vid tunnelbanan sprang jag på två snubbar. En av dem hette Taco. "Taco? Det är ju mat?" liksom.

Kom hem vid kvart över fyra och slängde mig i m&ps säng. Så sjukt skön.

När jag ska ut använder jag alltid mobilkameran som spegel, vilket resulterar i typ en triljon bilder på mig själv. Egoist? Näh.


på väg dit. ser fett bekymrad ut.


på väg hem. trött och typ... trött.

en nolla

Jag har nu mött mitt största failure i den här bloggen.

Det är noll människor som har frågat frågor.

Noll.

Jag känner mig...

naken, rädd, exposed

och lite, lite efterbliven.


När man har tråkigt skriver man listor

Namn: Sofia Elvira Nyberg
Ålder: 19
Längd: 1,64
Skostorlek: 36
Född: Stockholm
Bor: Uppsala
Gör just nu: Studerar biomedicin

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Lättlärd, barnslig, glad
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Dålig självdisciplin, lat, slösar för mycket pengar
Vad är du rädd för? Att bli gammal
Vad är du mest nöjd med hos dig själv? Att jag är mig själv, typ
Det roligaste jobbet du haft/har: Kyrkogården. SÅ JÄVLA KUL!
Har du körkort och egen bil? Nä, men jag har en fett fin cykel
När grät du senast? Öh. Jag vet inte.
När skrattade du senast? När jag tittade på Big Booty Bitches
Vem åkte du bil med sist? Anna (i en FET van, man kände sig typ bättre än alla andra för att man satt så högt upp)
Vem åt du mat med sist? Ingen. Jag är ensamvarg och äter min mat SJÄLV.
Vem sov du hos sist? Om man inte räknar hos mig så familjen i Stockholm
Vem sov hos dig sist? Måna och Sara… i Stockholm
Vad var du rädd för när du var liten? Att huset skulle brinna ner och att alla i min familj skulle dö förutom jag
Vad ville du, som liten, bli när du blev stor? Dagmamma eller brevbärare
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient? Sov en natt på sjukhuset när jag var liten och fick astmaproblem i samband med någon sjukdom.
Värsta smärtan du råkat ut för? Jag är inte tillräckligt hardcore för att ha upplevt någon vidare smärta.
Någonting som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Film, musik, random saker, människor
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen i ditt liv: Hm. När jag fått höra att folk har varit elaka mot mina systrar. Då vill jag slå nån.
Har du någonsin sportat? Gymnastik och judo
Vad finns alltid i din handväska? Plånbok, busskort, mobil, penna, lypsyl, spegel, hörlurar. Gillar btw inte ordet ”handväska”. Störtlöjligt.
Har du varit utomlands någon gång? Ja. Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Spanien, England, Andorra, Turkiet, Cypern.
Vilken plats var finast? Andorra var coolish
Största stad du varit i: London
Har du någonsin tagit eller provat droger? Nej
Rökt? Nej
Snusat? Nej
Druckit? Ja
Har du piercing eller tatuering? Hål i öronen (som sagt… inte så hardcore)
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask? Jag checkar hår, ögon, leende och klädstil. Glad, äkta, flummig. Och humor, herregud. (Och hur FET plånboken är, ofc. Vad är en snubbe utan en plånbok som inte är för fet för att trycka ner i hans skjortakavajochrödabyxor-byxor liksom.) Jag faller btw inte "pladask".
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång? Föga troligt
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång? Nej

Storstad eller landet? FÖRORTEEEN
Hamburgare eller pizza? Pizza
Kött eller fisk? Kött fyfan
Hund eller katt? Katt
Aftonbladet eller expressen? Aftonbladet
McDonalds eller MAX? McDonalds har godast hamburgare, MAX har godast nuggets och dipp.
Vin eller öl? Vin
Charter- eller skidsemester? Charter
Sverige eller utlandet? Sverige is the shit. Kan hälsa på något utland, men vill bo i Schweden.
Sport eller nyheter? Blä
Hockey eller fotboll? Men… fotboll isåfall.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar? Mörkhåriga
Sommar eller vinter? Sommar
Vår eller höst? Vår
Flyg eller tåg? Tåg
Bil eller buss? Bil (OMFG JAG DÖDAR MILJÖN)

Tips på nolleuppdrag

Till alla er blivande universitetstvåor som nollar i höst.

Nollan ska gå in i en mataffär och fråga: "Ursäkta, var har ni kånkelbär någonstans?"


Jag skulle i alla fall tycka att det var hysteriskt roligt.

det rinner vita blodkroppar från mig

Jag gör typ ingenting annat än sitter och snyter mig idag. Blev nyfiken på vart allt snor kommer ifrån så jag googlade.

118118 sa såhär: "Snor är den vätska som bildas av slemhinnorna i näsan. Det består till störst del av vita blodkroppar, som är kroppens virusbekämpare. Under förkylning eller sjukdom ökar snorproduceringen då många vita blodkroppar dör. Kroppen kan producera cirka en halvliter snor på ett dygn!"

Då kan jag säga att jag producerat minst det dubbla. Minst.

Och så är det ju faktiskt sjukt sorgligt att så många ska behöva dö bara för att jag är sjuk. Ska nog begrava alla mina snorpapper ute i trädgården sen. Verkar som the right thing to do.

Fråga whatevah you wantish

Eftersom jag har superdupermegatråkigt med mina signalvägar här så tänkte jag att vi kunde köra en liten frågestund. Det brukar inte bli särskilt många, men det är kul ändå.

FRÅGA PÅ! :))


1 av 5 toasters

Asså... nej. Bambi sög. Det hände typ ingenting och sångerna var jättedåliga. Åh. Jag är besviken.


"Fågel"

Sitter och solar benen genom fönstret. Folk som går förbi tittar lite konstigt, men äsch. Det är ju fett med skönt. Kollar Bambi samtidigt. Har aldrig egentligen gillat den filmen men jag ger den en ny chans, den kanske överraskar mig.


yeah. fat nolifer.

Vet ni hur tjock och patetisk man känner sig när man går till ICA för att köpa chips och dipp och möts av samma unga kille i kassan som igår när man gick till ICA för att köpa glass? Jag kände hur hans blick bara SKREK

"Stackars, stackars lilla nolifer som inte har något bättre för sig på helgerna än att sitta och tjocka i sin ensamhet. Och jag vet att du köpte den där zucchinin bara för att få folk att tro att du inte är så tjock egentligen, men vi alla vet var de där chipsen kommer att sätta sig."

Jag hostade lite i ett försök att få honom att förstå att jag är för sjuk för att ha kul.

Lodish

Är i FETA pluggmodet just nu. Tog visserligen två Disneyfilmer och lite glass att komma dit, men ändå. Det går bra nu kompis. Jag fattar till och med vad jag håller på med, vilket känns helt underbart. Lovar dock att jag kommer panika en aning när jag skriver själva referatet sen. Just nu läser och översätter jag texten i Lodish och går (för femtiofjortonde gången) igenom föreläsningen med GPCR, samtidigt som jag hela tiden tänker på vad najs det skulle vara att se en till Disney. Ser fram emot en filmkväll ikväll. Funtar på att antingen börja kolla Alcatraz eller om det blir någon film. Disneydisney kanske. Ska nog traska iväg och köpa lite chips också. Och så är jag lite sugen på choklad... eller smörpopcorn. Eller mer daimglass.

Åh. Det är för enkelt att glida ifrån ämnet. Kan jag inte få hålla redovisning om chips och film istället?


Bilder på när jag posar med min Lodish:
Han är så söt.

Dark Shadows

Kom nyss hem efter att ha kollat Dark Shadows. Eftersom jag precis skrev vad jag tyckte om den på fb så blir det lite halvweird att jag skriver det igen här eftersom jag misstänker att de flesta av läsarna av den här bloggen kommer från fb. Men om så nu inte är fallet så kan jag vara jättesnäll och lägga in en copy/paste:

"Den var rätt så bra. Älska tim burton och hans miljöer o.s.v., johnny depp awesome som vanligt, storyn okej, men ogilla att det var lite för mycket weirdness (till och med för mig). Men jaa, jag säger väl som alltid när det gäller burton och depp: se den ;) Kan tänka mig att det kanske är en sån film som man gillar mer om man ser den fler gånger."

Damdamdamdam!

Och så vill jag lägga till att början av filmen kanske inte är den bästa jag varit med om direkt. Åh. Jag är fett kluven vad gäller den här filmen. Måste se den fler gånger.

Hursom.

På vägen hem köpte jag daimglass och jordgubbar, trots att jag precis satt i mig en påse lantchips under bion. Call me fat men jag tröstäter. Är sjuk, patetisk och ynklig. Nu blir det mer film. Kan inte bestämma mig för Lilo & Stitch, Joy Ride 2 eller Bourne Supremacy. Eller om det blir någon helt annan. Crazy Stupid Love kanske. En liten dos av Gosling botar typ vad som helst.

Bloglovin (IGEN!?)

Tje-tje-tjeeenare! Tänkte bara säga (ännu en gång) att ni väldigt gärna får lägga till mig på Bloglovin, om ni nu håller på med sånt (annars kan ni ju lika gärna börja, alltid kul att prova nya saker). Klicka HÄR för att komma dit och sätt igång ba. I KNOW YOU WANT IT.

Sen så kan jag meddela att jag även finns på Instagram (vilket i och för sig står till höger i menyn, men ändå). Sofiaelvira heter jag där. Kachingkaching. YEEEEAH I KNOW YOU WANT IT.

Jag blir fett med klad hest.


happy face

Jag har precis tackat ja till att vara med i en studie om TV-tittande. Tänkte att det inte är så ansträngande eftersom det är typ det enda jag gör ändå (jag har fett med liv). Som ersättning får man fem biobiljetter.

CINEMA FLOOOOOW!

RSS 2.0