WUHO!

Vati har köpt Twilight! (och för sista gången, Vati är min pappa - på ett annat språk, liksom). SÅ NU SKA VI TITTA PÅ DEEEEN :D:D:D:D:D:D Är lite småsur över att Edward inte är lika snygg i filmen som i boken... bröl.

When you can live forever, what do you live for?

Skjöt? Vafan?

HAHAHHAH, vet ni vad jag såg alldeles nyss? I ett tidigare inlägg har jag stavat "sköt" som "skjöt", bara för att det heter "skjuta". Jag trodde på det själv också. Hohohoooo så roligt. Bara för det så måste det stå kvar. (Hm, okej.. jag överdrev med skrattet inser jag nu. Det låter inte alls lika roligt som jag tänkte från början.)

...

Det funkade inte riktigt... :(

SOLARDAGS!

Tjoho gott folk!
25 grader i skuggan, merdevarmt i solen = soooolaaaa! I år experimenterar jag lite.. ett hjärta på magen. Finfint! Hoppas att det syns bara... en liten opermanent tatuering :D:D:D (är jag inte lite fiffig av mig?) (och jag vet... jag är inte den första som kommer på den här idén... men jag kan väl få känna mig lite smart?)

Sommarbilder kommer sen :D Vi har det asmysigt därute på altanen, jag och min familj :) Syrener, lövsångare, torra löv och svett.

Pinsamt var ordet

Under middagen igår kväll, plingade det på dörren. "Hej, jag kommer från Hässelby fotboll... blablabla... samlar in pengar... vill du köpa blommor?" Medan mamma irrar runt i jakt på pengar ropar pappa från köket till killen vid dörren "Vilken årskull är laget då?" "92:or" ... "Nejmen jaha, vi har ju en 92 här! Sofia, ska du inte ta en titt och se om du känner igen honom?"

Pinsamt.

Ska jag säga "Öhm... nej."? Nej... skulle inte tro det. Blir inte bättre. Så jag blev ju tvungen att traska ut i hallen. Titta upp, och självklart så är han skitsnygg. Pinsamt. Lyfter på ögonbrynen, "Nepp! Känner inte igen honom." Pinsamt. Går ut och skäms i köket. Pinsamt.


EDIT: Måste ju tillägga att jag för tillfället inte var särskilt vacker. En knut mitt på huvet som hamnat lite slarvigt på sniskan då jag var i princip nyvaken. Håret som inte satt fast i knuten stod åt lite olika håll. Alltså... vad tänkte jag på?

Nu kommer ett sånt där jobbigt inlägg

Ska jag köpa den?
199 eller 299 ... kommer inte ihåg.

Östen med Resten

Ge mig en kaka till kaffet


Videons höjdpunkter:
* 1:10 - snubben längst till vänster.. hans ben.
* Östens leopardkostym
* Deras kläder över huvud taget
* Frillorna!
* Kommentatorn i slutet: "Herrarnas egen benämning på det här är "surströmmingspop"
* NAMNET PÅ LÅTEN!

Nämen titta!

Jag har bytt profilbild. Är den inte vacker så sig? Sofia i sina bästa dar.

NY VECKANS FRÅGA

Om du var cool, vilken superkraft skulle du då ha?

Själv skulle jag vara tankeläsare :D Som Edward Cullen... hihiihi... jajajaaaa!


Restultaten från förra "veckans" fråga "Vilken skräckfilm är bäst?" (jag vet att den är apgammal):

YES! The Grudge kom sist! (okej, delad sist, men låt mig vara glad).

HOHOHO!

Idag på engelskan fick vi tillbaka våra kära uppsatser. Uppgiften var att skriva om något som har påverkat ens liv. Eko-Emma (a.k.a. Fisken) hade då skrivit om hennes första möte med hennes faster. "The first meeting with my aunt". (hahaha) (snart kommer det).... Fast hon stavade fel på "meeting" och skrev istället "meating". HAHAHAHHAH. Fattar ni inte? Ska jag behöva förklara allt här eller? "Meating"... direkt översatt "köttning".... Den första köttningen av min moster.

HAAAAHAHAHAHAHHA. Det tyckte jag var hystriskt roligt.

Ja...

På min burk står det glädje.


Jag tycker om den meningen. Den får mig att må bra. Väldigt bra.

...

Plus att jag kommer ha feta träningsvärken i benen imorn. Känner det redan nu... det smyger sig fram. Fan va skönt. Träningsvärk är bra, då vet man att man varit duktig. En liten påminnelse efteråt. Fast det kan tyckas att den påminnelsen varar några dagar för länge... och övergår till pina. Men vad fasen, det är väl värt det ändå? Ja. Det är det.

Okej, fan vad jag babblar. Vilket totalt otroligt onödigt inlägg. (och ja, jag ville skriva otroligt efter totalt. klaga inte.) (och ja, jag skrev med liten bokstav efter punkt, fy på mig.)

Vet ni vad...


... jag är nog lite olycklig trots allt.


Jag hade tråkigt, okej?

Vi lyssnade på fågelkvitter i en hel timme idag på biologilektionen. Om, och om, och om igen. Blä. Uttråkande efter ett tag, om än väldigt skönt att slippa allt skrivande. Det krävs inte direkt någon hjärnaktivitet. Just då. Stand by-funktionen, ni vet. Fast min kanske aldrig är på i alla fall. Jag har nog stängt av Stand by... sparar el, ni vet. Visst vet ni? Trodde väl det. I alla fall så kan jag ju lägga in mitt lilla klotter med tillhörande text från biologiblocket. Och ja, jag skrev snett.
KLOTTER? Nä. FINT!!! (3 utropstecken) ... (för att det är intressant)......
But... me like 'le dot'. Jaha? Bryr jag mig? Nej. Gör jag inte? Jo. Jag bryr mig såhär mycket:   .   Lika mycket som den pricken är värd. Jaha, vad säger du? Är den dyr? Jaha. Bryr jag mig? Nej. Pas du tout (en francais)....
Vad snett jag skriver............
Som sagt: me like 'le dot'.

Åh. Så roligt man kan ha. Inte precis så att någon kommer att läsa den här skiten. Så varför skriver jag? - För att jag tänker, din jävel. Jag har minsann en nedrans massa insida. Så jag skriver. För att lätta på trycket. Kissa med hjärnan, typ. Visst är det trevligt?

Blä.

Historiapluggeri på högvarv. Nada bloggande. Inte alls. Skjut mig isåfall. Fast försiktigt, tack...


Bilden har absolut ingenting med inlägget att göra. La bara in den för att lätta upp stämningen litegrann.

RSS 2.0