NU KÖR VI

Galenpanna is the shit


packa mera

Nu har jag gått runt och packat i typ två timmar. Vet ni hur mycket jag kommer att ha med mig ner till Stockholm? Helt grovt mycket. Som jag tidigare kanske nämnt så har jag inte tvättat sen jag flyttade hit i typ september, vilket innebär att jag har en jäääklans massa smutstvätt att bära med mig. Tvätten fyller en stor IKEA-kasse, två papperskassar, en skitstor väska och en mindre väska.

Utöver det har jag ungefär två kassar julklappar, en resväska med random saker jag behöver, en till väska med random saker och så blir det ytterligare en papperskasse med plugg och lite mat från kylskåpet som riskerar att bli oätbar om jag lämnar den här. Och så min kudde förstås. Sjukt viktigt.

Egentligen vill jag ha med min massagestol, mitt täcke och min dator också... men det tror jag inte att pappa vill.


min smutstvätt

stor som en frikking älg

Ni minns min labbvecka? Den veckan då jag aldrig hade tid att handla och åt äckelmat hela tiden?

Jaaa precis, den.

Under den veckan sket jag även i att diska. När jag sedan tog tummen ur röven och gjorde det så flöt det här runt i diskhon:


man kan kanske säga att spindeln tog sig vatten över huvet när den gav sig på disken alldeles själv

En julklapp till er

Vill ni också ha lite julfeeling? Isåfall kan ni lyssna på min Awesome Christmas-lista på spotify. Klicka här bara.


åååh juuul åååh JUUUL

Igår var det julfeeling. Varför? För att:

1. Fia kom hit och jag bakade pepparkakor medan hon kokade knäck. Jag älskar att den enda pepparkaksformen jag har är en liten älg. Den är så söt. Mycket roligare än typ... hjärtan.

2. Vi lyssnade på julmusik under första halvan av bakeriet. Sedan tröttnade vi och satte på min DANSA KUDUROOO-lista.

3. DET SNÖADE UTE! Stora FETA snöflingor.

4. Allting luktade (även idag, faktiskt) pepparkaka.


älgälgälgälg

Julgasque

Förra veckan avslutades med julgasque på GH:s (outsiders: Gästrike-Hälsinge nation). Jag hade astrevliga bordskamrater, maten var sjuuukt god och det var några supernajsiga spex. Julklappsutdelning blev det också. Min hemliga julklapp var en ansiktsmask (som jag hittade i badrumsskåpet... jag hade kanske glömt att köpa en) och den julklappen som jag fick var en dumlechokladkaka (ÅÅH nu kom jag på att den ligger kvar i väskan.. frukost någon?) En heltrevlig middag helt enkelt!

När borden burits bort blev det lite partaj på dansgolvet. Det var dock ganska tomt så vi drog till Kalmars istället, de hade 04-släpp (Y). När vi kom dit hade de redan kommit till "en ut, en in". Mys. Men vi kom in.

Det var en helt okå klubb. Inte så bra musik, men billigt i baren. En fyra för 40, woopwoop. Några av oss stannade till halv fyra innan vi tyckte att det var dags att, så att säga, "tänka på refrängen" (var kommer det uttrycket ifrån? sjukt tantigt). Eftersom nästa buss skulle komma halv sju så tog jag och Malin taxi hem. Det var najs. När jag kom hem hittade jag en tomteskäggluva i min väska. OcksÅ nAjs.


Treornas luciatåg. Haha, det var awesome!


Jag och min bordsherre Sanna

en vecka terror

Nejmen hejsan! Det var längesen. Hur e leeget?

Med mig är det bra. Nu. Förra veckan var hemsk. Den värsta på länge faktiskt. Jag har inte varit så många timmar i skolan på en vecka typ... någonsin.

Måndag, tisdag, onsdag var det labb 14:15-20:00. Jag tänkte först att "Men gud vad härligt med sovmorgon", men nej. Jag blev tvungen att gå upp tidigt ändå för att förbereda inför varje labb. Det sög. Men sen tänkte jag att "Jaaamen man kanske kan få sluta lite tidigare någon av gångerna", men nej. Vi var kvar där till åtta, förutom på tisdagen. Då slutade vi kvart i nio. Det sög också. Mycket.

Samtidigt som vi hade de här labbarna var vi tvungna att svara på en miljon olika diskussionsfrågor och klura på dubbelt så många spektrum eftersom vi skulle ha allt detta på muntan som var på fredagen. Jag tänkte att "Nejmen det tar kanske inte jättelång tid. Kanske man hinner klart på onsdag och så är man ledig hela torsdagen". Men näääej. På torsdagen kom jag till skolan klockan ett för att tillsammans med hela klassen sitta i ett klassrum och gå igenom varenda fråga. Eftersom jag inte riktigt förstod allt, så blev jag tvungen att stanna kvar efteråt i alla fall. Och vi var klara klockan fem. Så jag och Anna satte oss sen i ett lunchrum (utan mat, så vi dog nästan) till klockan tio på kvällen. SEN tänkte jag att jag borde vara klar, men typ inte nej. Jag var tvungen att skriva in allting i mitt häfte, vilket tog en hel evighet (eftersom jag samtidigt behövde gå igenom alla spektrum igen) och jag var klar vid halv fem på MORGONEN. När började muntan då? Jomen det var typ klockan fekking åtta. Jag sov alltså i en och en halv timme (funderade faktiskt på att inte sova alls, var ganska pigg ändå, men jag somnade visst ändå) för att sedan åka tillbaka till skolan och öh... prata munta?

Så, som ni förstår, så var veckan hemsk. För utöver allt detta var jag tvungen att äta konstig äckelmat hela veckan eftersom jag aldrig hade tid att handla. En dag åt jag bara pasta med spenat till middag. VAD ÄR DET FÖR NÅGOT, VAA?

Åh. :(

Men ja, jag blev godkänd i alla fall.


Jag och en annan Anna på Värmlands. PartY.

RSS 2.0