Hejdå Stockholm, tjolahopp Falun

Jag ska till Falun. City of the Falukorv. Rödstugornas hemland. Fiskens landställe :D. Den enda gången som jag varit i Falun var när jag skulle hämta Ida på ett läger när jag var liten. Tror jag. Annars har jag bara åkt neråt. Så detta ska bli ett litet äventyr :D

Vi ska paddla kanoooooot. Fett tufft? Jees bananas.

Tåget går 15:45. Jag och vati åker om sisådär 10 minuter för att hinna med lite grejor på vägen till Centralen. Och så lägger man till lite extra tid så att man inte riskerar att missa tåget (p.g.a. förvirring bland perrongerna). Jag lovar att vi kommer vara jätte-i-tid, men så kommer tåget typ jätte-för-sent. Så blir det när en Nyberg åker tåg.

Hur som helst så hinner jag inte göra så mycket mer nu. Måste packa det sista lilla innan jag stänger av le computer (franska), vilket betyder att jag inte hinner svara på din kommentar, Mr. Björkman. Det får bli när jag kommer hem på söndagkväll ;D Om jag inte gör det från någon dator där uppe i skogen förstås. Höhö.

Iiiii alla fall. Det var allt för mig för denna gång. TTFN :DD

(ta ta for now)


En Sofia som smörjer in benen med solkräm vid poolen på Gran Canaria.

Kommentarer
Postat av: Björkman

Ofta! Är tillräckligt speechless över att du ska till just Falun. Fan att du inte ska dit i mitten av augusti istället.. Oh well, have fun, vi hörs..

2010-07-23 @ 22:38:14
URL: http://borgar.blogg.se/
Postat av: Joel

Måste vara ett långt svar du planerat där... Eftersom du hade tid att skriva in det i texten, björkman får nog känna sig dissad ;)

2010-07-25 @ 12:42:18
URL: http://joelsunderbara.blogg.se/
Postat av: Björkman

@Joel: Björkman känner sig aldrig dissad ;)

2010-07-25 @ 13:49:02
URL: http://borgar.blogg.se/
Postat av: J O H A N N A

mahaha tänker jag INTE göra :D

2010-07-26 @ 22:00:08
URL: http://justjohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0