Klockorna ringer ut, Sofia säger tut

Snart är skolan slut. Sjutton skoldagar kvar. Plus att flera lektioner blir inställda såhär på slutet.. när de inte behövs. Såå skönt. 9 juni... det gillar vi (Y)

15:e blir det Gran Canaria för lilla mig. En vecka bort till Spanien. Blue Village Playa Feliz i Bahía Feliz. Låter ju skitbra (Y)

(bara för att suktas/retas/för att det är coolt/för att jag längtar:)




Kommentarer
Postat av: Björkman

Ähum, nu ska vi inte ta i här! 47000 var det bara (A)

Ny fråga.. Zvårt. Favvosport? Vad folk ska göra i sommar (typ vara på landet, resa utomlands, kolla på VM, stanna hemma, grilla som fan osv eller kombinationer)?



Absolutely! Misstolkningar dödar tristessen. Och får farser och tv-såpor att ha en handling :P



Fan vad trist :S Korsband är ju inga korttidsskador direkt..

Haha, äh jag tycker väl inte allt Naturarmojs är tråkigt heller. Biologi gillade jag faktiskt. Och solsystemet och planeter.

Ta det du tror du kommer ha mest nytta av inom en framtid som forensiker?



Haha, snuskiga.. ja det kan de säkert bli. Om man är den typen av person eller vad man ska säga. Vet inte om du syftar på snuskig som att folk hånglar och ligger runt eller som i att det är mindre bra hygieniskt med tältande och eventuellt gyttjigt smutsigt där man bor. Eller du kanske menar både och? Min erfarenhet av festivaler är nästintill obefintlig också, men mitt mål är inte direkt att ligga runt om vi säger så då. Det har aldrig varit och kommer aldrig vara min grej. Boendet däremot beror la på om man hittar en bra tältplats och får bra grannar :P



Olofsbo, en pärla på västkusten! Ligger strax utanför Falkenberg och är främst en sommarort med få boende året om. Jag har varit där varje sommar sedan jag var liten och sett glada sommardyrkande personer komma och gå. Erik, som jag också nämner ofta i bloggen, Martin och jag lärde känna varandra där och umgås fortfarande på somrarna. Eller iaf jag o Erik på senare år då Martin svikit :P

Kom gärna och hälsa på i sommar! Vill du slippa stress och press och bara koppla av så är Olofsbo rätta stället. Vi har både lång sandstrand, affär, pizzeria och strandcafé på gångavstånd så vi lider aldrig någon nöd.

Olofsbo - När du vill vara dig själv för en stund.



Sålde jag in det bra eller? :P

2010-05-16 @ 23:54:59
URL: http://borgar.blogg.se/
Postat av: emilystrange

det borde vara olagligt att lägga ut sådana härliga bilder.

*drömmer mig bort

2010-05-17 @ 01:07:30
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: emilystrange

svar: svar: hahaa, ja all god mat är livsfarlig att kolla på om man är hungrig. och jag är utsvulten på sol, därför är soliga bilder livsfarliga för mig.

2010-05-17 @ 15:12:37
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: doris

dit skulle jag också ha åkt! men familjen valde små pittoreska stranbungalows istället(... med kackelackor i!) det var trevligt ändå, så ni kommer antagligen få ännu trevligare! :)

2010-05-19 @ 22:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0