Ledig dag.. igen!

Mahahahaaa, idag va vi lediga igen, höhö. De är så nedrans skönt på vårterminen. Det är så himla många långhelger och toast-dagar så man slipper så mkt ^^. Fast iofs så måste man ju plugga en massa hemma, man man förhoppningsvis så överlever man ju det.
Så. Vad har jag gjort idag? Joho, jag började dagen med att vakna klockan 10 (vill inte gå upp för sent, då är hela dan borta sen, då blir man ledsen) och läste ut min bok som jag börja på igår. Edies dagbok heter den, nån som läst? Det finns tre stycken, nu är jag på sista å dom är asabraa :) Det är precis såna böcker som jag tycker om, där man kan känna igen sig i alla problem och tankar. Såna kan ju hjälpa en i sitt eget tilltrasslade liv också, inte sant?
Menmen, sen gick jag upp för frukooost. Pappsen låg i soffan och jag tralla in till köket och plockade fram min hemgjorda kräm som jag igår. Såndär bärkräm vi gjorde i hemkunskapen förut, megagood ^^, hihi. Jag haade ju tänkt att jag skulle ut och sola efter det, men ajajaj, det übervarma vädret har försvunnit. Hata kalla vindar från Norrland. Så jag satt kvar inne vid min kära dator i några timmar istället. Vilket liv man har.
Jaa.. sen dess har jag väl kanske suttit här till och från, har pluggat en massa också, faktiskt! Har religionsprov på torsdag och jag har planer på att höja mitt VG, så jag är ute i god tid den här gången :). Måndagar är min matdag dårå, så vid kvart över fem var jag tvungen att tjocka upp till köket iaf för att laga korvstroganoff och makaroner. Och eftersom att jag är en riktig mästerkock så blev det naturligtvis sketagott, haha. Så nu är jag mätter och glader, fortfarande..

Nu har ju faktiskt 2 and ½ men börjat! Det hade ju jag tänkt å kolla på.. attans, missar början.
Menmen, hejdå cornpornlovers, <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0