Alex Pettyfer & Martin are drop-dead gorgeous

Vecka 28 - Alex Pettyfer



Det är han som spelar i Stormbreaker, nån som sett? :)



Vecka 29 - Paradise Hotel-Martin


Påminner inte han om nån..?

Hemma igen

Hallå där blåbär,

Efter tre timmars bilresa kom jag äntligen hem från landet för några timmar sen. Under hela vägen satt vi och sjöng glatt till Greaseskivan som lillesyrran rotat fram. Det fick mig att komma ihåg när min klass i sexan spelade upp den musikalen för alla föräldrar&elever på mellanstadiet, haha. Jag var Rizzo när vi spelade upp för föräldrarna och var ju såklart tvungen att sjunga "Look at me I'm Sandra Dee" helt solo framför allihopa. Kulkul, hahah.. men jag faktiskt massor av beröm för min finfina insats!

Förutom att sjunga satt jag och letade (helt förgäves) efter en fotboll och en polisbil. Vi hade fått några "Sunes sommarpyssel" gratis från Statoil, som vi tänkte att vi kunde roa oss med lite smått på vägen hem. Där i fanns bl.a. bilbingo, där det är bilder på en massa saker som man ska leta upp och sen när man fått en rad skriker man "BINGO!", haha. Det slutade med att vi körde hela brickan och då hade jag bara polisbil & fotboll kvar när det var ungefär 10 mil kvar. Jag tyckte att jag borde ha fått hitta dom småsakerna men nej.. så jag förlorade.

Men skiitsamma, jag ska ju till Turkland imoooorn! :D MEGABÄST. Två übersköna veckor på playan, kommer vara neger när skolan börjar sen. Dessutom ligger den delen av Turkiet vi ska till i Asien, vilket jag tycker är lite coolt.. då jag bara varit inom Europa och rest förut. En ny upplevelse ^^
Hoppas ni här hemma får väder à la super, för det får jag garanterat. 40 grader i skuggan och 30 i vattnet.. klå det!

HEJDÅ, HARE SKOJ <3<3
2008-07-18
whyatt.com.au är bääääst :D

Kossor..?

Hejåhallå gott folk!

Blir ett litet snabbt inlägg nu, då Johanna satt inne på playahead i en kvart..

I alla fall så tänkte jag bara berätta om en ganska så skum upplevelse.. För några dagar sen så väcktes jag typ 5 på morgonen av nåt oljud utifrån. Haha, jag blev ganska rädd med tanke på att det lät som om 20 fåglar typ låg och dog där borta. Men sen får jag se kossor gå ute på vår äng! Hur normalt är det? De va runt 20 stycken som gick överallt över hela Orrekulla. Några på framsidan, baksidan, trädgårn, ängen.. några gick tillochmed ner mot dass. Haha, fyfan. Man tyckte att de kanske vandrade hit för att få lite färskt gräs att tugga på, men icke sa nicke. De tog bara en promenad. Dessutom så sket dom överallt på ängen. Tur att vi inte är där särskilt ofta, annars hade ägaren till de där korna fått komma och blaffa undan det där själv.

Faktiskt så kom han senare den dagen för att be om ursäkt och han erbjöd sig att ersätta om något gått sönder eller så. Men vi tyckte inte att det var såå farligt.. de var ju inte direkt mördarkossor som tog kål på halva familjen, så vi nöjde oss med att säga att han skulle se till att ha sina kor inlåsta i framtiden.

Nu måste jag gå, puss!

PÅ LANDET

Hej på er!
Nu sitter jag här, mitt ute i skogen, 2 mil från närmsta granne. Ganska härligt väder är det för tillfället, annars har det regnat utan uppehåll i ett helt dygn, plus lite åska i morse. Så.. vad har jag gjort här på Orrekulla?

På torsdagen när vi kom blev inte mycket gjort. Trötta efter bilresan blev det bara lite avskakning av lakan etc. och pappa fick dammsuga.. vi orkade INTE ta oss an vardagsrummet än.

På fredagen fick vi minsann lite mer gjort. Dagen började med att pappa klev in i vårt gemensamma sovrum (jag sover tillsammans med mina syskon) och skrek att det var dags att gå upp. Kollade på klockan och såg att den bara var runt 11, vlket är på tok för tidigt för mig på sommarlovet. Men iaf så drog jag mig upp ur sängen till frukostbordet. Efteråt var det tänkt att vi skulle börja skrubba golvet i vardagsrummet (pga fåglarna), men sen kom vi på att vi knappt hade någon mat, så vi drog in till civilisationen Kisa, haha. Precis när vi klivit ut bilen och gått några meter hörs en öronbedövande smäll. Fiifan va rädd jag blev! Jag trodde jag skulle dö. Några tiotal meter framför oss hade en timmerbil passerat och däcket hade exploderat! Herregud. Tycker synd om tanten som gick precis bredvid. I alla fall så gick vi till Apoteket Röda Näsan för att m&p skulle skaffa lite cider till sommarkvällarna. Sen blev det Konsum där vi köpte middagsmat och några kilo godis, hih.

När vi stod vid kassan och skulle betala så såg vi förstasidan på Expressen: Kajsa 41, hjälte när kvinna blev mirakelräddad ur eldhavet i villan. Och gissa vad, det handlade om huset som brann hemma i Hässelby i torsdags. Mamma, pappa, Ida hade sett branden när de åkte till tunnelbanan på morgonen, och sen senare på dagen när vi åkte förbi igen stod det bara upp två svarta stolpar. Det lite coola var att den här Kajsa 41 är min lillesyrras kompis mamma, haha.
Jaja, nog om Kisa. Senare på kvällen sattes studsmattan upp och sen fick vi höra mormors historia om hur kossor hade traskat omkring och skitit i vår trädgård. Allt skumt händer här...

Hela lördagen gick i princip till att skrubba halva golvet i vardagsrummet. Först med såpa, torka av, med rent vatten, torka av, med rent vatten igen, torka av. Evighetsarbete typ. Resten av golvet blev gjort igår, på söndagen, och sen satte vi oss nöjda framför TV:n och kollade på "Proof of Life" med Russell Crowe, ganska bra film.

Idag, måndag, har jag inte gjort mycket mer än min dagliga styrka, sprungit 20 min och läst "En prinsessas dagbok 2". Jättebra böcker faktiskt, läs dom!

Nu måste jag låta över datorn till Johanna, vi får inte så lång tid var här, som tidigare nämnt. Varje minut kostar.
Så hejdå, ses snart I hope. Puss!

Känner mig tvungen att lägga in en sista serie innan jag drar!

Enjoy, haha!

Chace Crawford is drop-dead gorgeous



(då jag kommer missa några veckor så lägger jag iaf in den här)

Hejdåå!

Jahaja, nu är det äntligen dags att börja sommarlovet "på riktigt". Tidigare har man ju bara slöat runt, men nu ska vi äntligen till landet, kommer väl bli skönt.. vi har bra solplats där ^^. Vi ska åka snart, vid tre typ. Då åker vi och hämtar mutti i stan och sen bär det iväg till de större vägarna och Östergötland. Det är tur att vi har en sån proffsig bil med playstation&allt, så man kan sysselsätta sig med nånting, haha. Även fast det bara är 30 mil (tar ungefär 3 timmar) så orkar man ju inte bara sitta och glo ut från fönstret hela resan. Nejnej, jag och mina syskon Sara&Johanna (Ida stannar hemma en vecka för att sommarjobba på Statoil) ska försöka rota fram nåt roligt, gammalt tvspel nånstans.. det kanske blir Crash Bandicoot? :D Haha, nostalgi typ.

Jaja, vi får se vad det blir.. nu ska jag bara packa ihop de sista grejerna. Hoppas att jag inte glömmer nåt viktigt.. skulle vara typiskt mig. Mobilen! Fasen, den hade jag inte packat ner än, haha, och iPoden ligger på laddning. Vilken tur att jag satt här vid datorn och kunde hitta den dåå :) Hehe.

Det här inlägget blir väl ett hejdå-inlägg. Eftersom att jag är på landet så har vi inget bra internet, utan vi måste hålla på och betala för alla minutrar vi är online, så vi får typ .. ynka 5 minuter var eller nånting då&då. Förhoppningsvis blir det nåt snabbt, gulligt inlägg då.. annars ses vi om 2v, och sen efter 2v till!

GOODBYE, KISSES&HUGS <3

Dagens serie, 3 juli


Paradise Hotel

Haha, helt otroligt. Jag har fastnat för Paradise Hotel! Det är ett såntdär typiskt program man inte ska kolla på, de är ändå bara en massa skitsnack, helt onödigt. Men ändå så är det ganska spännande, nåt som gör att man måste fortsätta titta, för att se hur det går med alla förhållanden, vilka som åker ut och varför och allt, visst? Det jobbigaste är att programmet går 21:50 på TV400 varje kväll, det vill säga: det går samtidigt som ett program slutar och ett annat börjar på en annan, mer normal kanal. Hur ska man göra då liksom? Jag får helt enkelt prioritera, ikväll blev det Paradise före Project Runway, som jag iofs inte är suuuperintresserad av, så det gjorde inte så mycket..
Jag vet inte om det va någon som såg den säsongen av Paradise Hotel. Det är nämligen från 2005, så jag kommer ihåg nån person då jag såg nåt avsnitt redan då. De man kommer ihåg är väl Olinda och sen kommer jag ihåg han med föredetta Beckham-frillan.. Gregory! 

      

De är ju faktiskt ganska lika, inte sant? (klicka för att se större)

Ben Barnes & Björn Gustafsson are drop-dead gorgeous

Naej, nu kom jag på att jag glömt lägga in "Veckans heting" två veckor i rad.. attans. Men jag lägger in två på samma gång nu då...

VECKA 25 - Ben Barnes



Ben Barnes är han som kommer att spela Prins Caspian i "Narnia: Prins Caspian", lite het.. inte sant?



VECKA 26 - Björn Gustafsson



Han är ju bara den sötaste komiker som existerat. Dessutom läste jag idag att han kanske kommer spela en av huvudrollerna i "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen", hahaha, kul!

Sommaren för mig

På torsdag åker jag ner till landet i 2v och måste tillbringa de första dagarna till att skrubba sönder vardagsrummet då två puckade kajor RAMLAT in i vår skorsten och flugit omkring å dött därinne. Jävligt fräscht. Jag kommer kräva att vi sanerar hela huset tjufyra ggr innan jag ens rör något inne i det där rummet, fyfan. Hur ointelligent kan en varelse vara? De kunde väl ansträngt sig för att hitta vägen ut igen? Herregud, ju mer man tänker på det desto äckligare blir det.. så let's think about something else...
Tänk på ett pålägg! .. Nå.. vilket tänkte du på?
(Kalles Kaviar-reklamen, för de som inte vet)

Nejmen okej nu. Jag skriver om något trevligt.. som Turkiet! Om 2v bär det av till härliga Turkiet. Vädret kommer vara förjävla fantastiskt - 40grader, i skuggan. Sen är det 30grader i vattnet också, herreguuuud va skönt. Ska bli skönt att doppa sig i varmt havsvatten, än sålänge har jag inte kommit längre än till badkaret.
Jag älskade att bada när jag var liten, sprang ner till Allmänna badet 24/7 hela sommarlovet, jag fick aldrig nog. Men nu på senare år så har jag inte haft någon lust längre, känns som att det bara är en massa småungar som springer omkring och skvätter sand&vatten på en när man solar, och vattnet är inte särskilt varmt heller. Känns bara onödigt när man kan bada hemma, eller sola på verandan, som är toppenbra. Så.. jag har hållit mig till hemmet, bara besökt stranden en gång, iofs ganska sorgligt, men jag orkar inte tänka på det.. för snart kommer jag ju sola&bada varenda daaaag in Turkey, WOHO!

Jag kom på tidigare idag att det var dags att börja packa för den resan redan nu, då vi kommer åka till landet först, och sen i princip direkt därifrån till flygplatsen, så vi måste ha allting klappat&klart vad gäller packningen redan innan vi åker till landet.. i övermorn. Jag har skrivit en lista på en massa kläder jag ska ha med mig, och när man ser allt man plockat ihop så ser det ut som ingenting! Skitlite för 2v, även fast man packat ner hur mkt som helst egentligen.. man blir nästan orolig att det inte kommer räcka. Det kommer ju inte finnas tillgång till tvättmaskin direkt, aja.. får väl klämma ner några extra linnen kanske..
Slutpratat om Turkiet och allt vad det innebär.. så, vad har jag gjort på lovet hittills? Jag har såsat runt, njutit av sommaren och varit i Linköping! Mkt trevligt var det, med mamma. Jag köpte upp varenda liten slant jag fick och nu har jag en massa nya kläder i garderoben. Jag vet inte om jag lägger in bilder.. orkar inte.. hehe. Men jag kan säga att allt var fint iaf :) Det blev bl.a. två par skor, en väska, två tröjor.. jaa.. å mkt mer.

Nu sitter jag här och har precis kollat på en komedi som gick på tv.. vet inte vad den heter, men den va väl okej. Jag hade tänkt zappa runt bland kanalerna tills jag hittade något värt att titta på, men sen fastnade jag här istället, när jag egentligen bara skulle kolla ett nummer på hitta.se. Jag känner mig duktig som undvikit datorn i ett par dar, inte likt mig. Men nu ska jag nog ändå dra vidare till sängen och mysa.

Godnatt, have a great night <3

RSS 2.0