Operation Dagsverk!

Hejsvejj,

Idag är jag LEDIIIIG! :D WUHO, fast det är operation dagsverk, så vi måste tjäna ihop 100 kronor till de fattiga barnen i Afrika. Men ändå. Nu är jag klar :) Så jag har hela daaan kvar. Jag började halv 11 imorse, 3 timmar ! med fikapaus ^^, feta duktigt av mig :).
Idag är det ju valboooorg. Det bär nog av till Ekerö/Stenhamra. Fast alla människor är typ borta. Agnes den jäveln är i London och Lisa snurrar iväg till Göteborg, MÖGEL. Bara jag och Angela kvar. Haha, men vi får väl hitta på nåt skoj.

Nu ska jag bara sitta och ta det luuugnt, njuta av min lediga dag :) Hihi,
PUSSHEJ LEVERPASTEJ!

Family Guy




HAHAHA, är den inte BÄST? :D

EVA & ADAM!

JAAA, Eva & Adam gick på tv nyss! Hahahah, ÄKTA nostalgi! Herregud, jag har inte sett det på huuur länge som helst och så ploppar det upp nu! :D Shit vad små de va.. man tyckte typ att de va skitstora å coola när man var liten, dom är ju typ tretton! Haha, bästa bästa...

"Eva & Adam har äntligen blivit ihop! Men hur gör man när man är ihop? - HÅNGLAR!" HAHA.

image21

WUHO! :D

Sofia dissar Wedins

Dagens Ris går till Wedins's sopiga kvalité på sina grejer! :@ GAHH, vad sur jag blir. När jag äntligen hade hittat min fina väska, efter att ha letat. Så går den sönder redan när jag kommer hem! Så nästa dag åkte jag tillbaka och bytte den, tänkte att den kanske redan varit sönder från början. Men SEN, efter att jag haft den nya väskan i en vecka så stoppar jag ner både historiaboken OCH matteboken, ojojoj. Väskan var förjävla klen, den GICK SÖNDER IGEN. Merde, så idag bytte jag den igen. Fast bestämde mig för att byta den till en annan, så jag slipper komma tillbaka igen. Hoppas den håller.. mutter..

image20

En fin liten hög med puffris till Wedins, hihi :)

Sofia hissar Sveriges vårväder!

Dagens Ros går som väntat till SVERIGES HÄRLIGA VÅRVÄDER! Jag bara älskar våren, då när all snö försvunnit å solen kryper fram. Det är lagom varmt, inte sådär skitvarmt som de är på sommaren så man typ dör, utan alldeles lagom :).


ÄNTLIGEN SOL!

YIPPIIEEEE, solen är här! På riktigt nu, snön är borta forever å det är vååååår. Jag va tvungen å fira, så ja gick ut på vår lilla altan å solade ^^. Skitmysigt, sedan har jag legat där i princip hela dan. Lyssnat på musik, pluggat lite.. sköntskönt. Sen tog ja en fikapaus med hembakta muffins, übergott, å sen gick ja ner till solstolen igen för å mysa lite till.
Så nu har jag precis kommit ut ur härliga duschen så nu är jag sketafräsch! Man blir så fräsch av å sola, visst? Man blir brunare, friskare, å så är det ju massa kemikalier å grejer. Endorfiner! typ, mycket bra, mycket bra.
Men slut på de roliga, nu måste jag skriva klart min svenska och min no, WOHO.

Adioess, <3

Sofia dissar sin mage

Idag är det min kära mage som förtjänar en rispåse. Den mår illa hela tiden så jag inte kan äta :( Fast EFTERSOM att jag fick slippa skolan för en gångs skull tack vare den så får den ett paket pama minutris istället.. för det är mycket godare :). Tur i oturen mage!

image17

Alessandro Nivola is drop-dead gorgeous

Veckans hottie blir Alessandro Nivola, han som spelar i "The Eye" som jag såg på tidigare idag

image16

Iofs är han inte sådär värsting het, men han är väl söööt? :D

Ledig dag yyao :D

Hejsvej,

Idag har jag varit hemma från skolan, tralalaa härliga tider. Imorse mådde jag merde, mådde illa och hade ont i huvet.. så mutti&vati tyckte jag skulle sova. Jag sov några timmar till, men sen orkade jag inte ligga å dö i sängen längre så jag gick upp till min kära systeryster som låg i soffan. Hon har opererat tån så hon kan knappt gå... så hon är hemma hon mä :D. Jag rotade fram ett recept på pasta&skinksås från hemkunskapen som jag bestämde mig för att laga, kände mig som en mästerkock idag! Stod där å rörde i min lilla sås, den brändes lite i botten.. och skinkan i vårt kylskåp var inge god.. men iaf. Resultatet blev ju bra! MUMS, hihi, samtidigt kollade jag på filmen "The Eye" med Jessica Alba. Den va väldigt bra faktiskt, trodde att den skulle vara ganska b-aktig, fast iofs så brukar aldrig Alba va med i filmer som är dåliga vad jag vet..

Nu sitter jag här och tråkar lite.. borde egentligen göra svenska.. och slöjd och franska kanske också, herregud. NEJE, jag orkar inte, PROTEST! WUUUHO, det får bli endast svenska...

bajbaj lovers all around the woooorld :D<3

Sofia dissar sin glömskhet

Idag går Dagens Ris till min sugiga förmåga att komma ihåg behövande information ibland. Grattis högra hjärnhalva! (eller var nu den lilla delen sitter)


Lång dag, eller vad?

Hej,

Idag har varit typ världens lääängsta dag. Jag började skolan klockan åtta imorse. skulle gått upp klockan 6, men drog mig i sängen till halv sju. Segar mig fram till spegeln å sminkar mig, upp till frukostbordet å slänger i mig nån äcklig macka, sen åker jag iväg med m&p till Hässelby Str. Jag sitter där på tunnelbanan och dör typ, menmen.. kommer till skolan å går uppför de där sketna trapporna som är typ en kilometer långa. Å herregud, tisdagar är så jobbiga, vi har nästan bara tråklektioner hela jävla daaaaan. Mentor - slöjd - franska - so - engelska. Tråk, tråk, TRÅK! Och som om de inte va nog me lektioner så har jag ju den där IGSCE halv 4 sen också, så när man tycker att man slutat så måste man tralla ner dit å sitta där en timme till. Iofs så gör jag ju det av min egna fria vilja, haha, men ändåå.. hemskt jobbigt.

Sedan trodde jag hade jag hade träning, av någon anledning. Jag brukar ju träna på torsdagar, men någon tisdag nånstans här skulle vi ha samträning med den yngre gruppen för att öva till våruppvisningen. Jag bara tog för givet att det var idag så jag gick ner till Brommaplan, köpte min lilla risifrutti, snodde en sked på pressbyrån och gick upp å satte mig i omklädningsrummet. Men då ingen i min grupp är där blir jag lite fundersam och tar fram mina informationspapper och då är det ju inte förrän NÄSTA tisdag det är. Så då har jag varit kvar i Bromma i en halvtimme extra (igen) helt i onödan, känns ju JIPPI. Mööhhh, jag försökte trösta mig med att det inte var så mycket att göra när jag kom hem sen, måste plugga till soförhöret på torsdag och skriva svenska romanskiten. Fast jag gjorde inte riktigt allt, men det får duga, skriver klart det på the lektion :D.

Iaf så bytte jag min nya väska på vägen, den gick sönder :(. Fast de va ingen fara, fick en helt ny, fin, hel. WOHO! Men NU ska jag iaf sova, efter att jag skrivit det här inlägget och "The Dagens".
Sååå, gouunatt puss<3

Sofia dissar IGCSE

Första Dagens Ris här! Och det kära priset går till.. bambambaram.. IGCSE! Japp, jag vet att det är en väldans bra kurs att gå, man lär sig mycket mer och är extra bra när man ska gå natur på gymnasiet. Men vafan, nu har vi fått ett häfte med saker vi måste kunna till proven.. det är 32 jävla sidor TRETTIOTVÅ! Och det är bara STÖDORD för vad vi ska kunna. Mr Lowrey säger att det mesta är saker vi redan kan, men inte jag såklart. Jag glömmer ju bort allting efter alla prov. ÅHH, MERDEE!



En STOR, FET, JÄVLA rispåse.

WOHO!

TJAA,

Japp, idag är det faktiskt lite WOHO-känsla sådär. Jag mår inte illa, har inte ont i huvet, har inte tooooo much to do. Det börja med att jag slutade 20 över 11 istället för halv 3, hahah, SUCKERS andra gruppen är. Fast iofs så måste vi i bildgruppen åka iväg till moderna muséet på onsdag, hipp hipp. Så på vägen hem åkte jag förbi wedins och köpte en väska. Ska se om jag kan hitta en bild på den...
image13
Japp, där är den, fast min är brun. De va den som jag inte tyckte om när ja va inne i stan me Achnesa, men jag ångrade mig! :D Wuho, så nu har jag bara 22 kronor kvar på mitt konto, hahaha.

Nu sitter jag bara här och väntar på att Prison Break ska börja :')
Så, adioes <3

Sofia hissar sina syskon!

Dagens Ros går till mina kära syskon! För att dom va så duktiga i tävlingen ^^ Är jag inte givmild så säg?


The week-end

Tjahaaa,

Jag har haft nada tillfälle att skriva så.. jao.. vad har jag gjort i helgen? :D
I fredas åkte jag hem till Mattiias, sov över, vi åkte på bio på lördan, han sov över hos mig och idag har jag varit på mina småsyskons gymnastiktävling. Very nice week-end you know. Men nu har jag för jävla ont i huvet och är trött.. har inte sovit sådär fullt ut som man ska göra när man är ledig liksom.

Men iaf, tävlingen gick braoo! Saras&Johannas grupp var yngst i tävlingen.. 96-97, dom tävlade mot 18åringar, inte särskilt rättvist. Så de förväntade sig att komma sist, 15/15 men de lyckades klå ett lag, WUHO! :D Så fjortonde plats blev det till sist, plus att de klådde grabbarna 94-95 typ, very nice work giiiirls.

FILMEN, juste.. filmen! Waz hette den .. den va bra faktiskt, 3 tummar av 5. De va en som va ganska schnugg me i filmen.. fina muskler, haha. Men seriöst, en film utan snygging är inge kul å kolla på. Allvarligt talat.. nämn någon film där det inte finns någon liten rosa punkt sådära? Juste! :D Hiiihh, lägger in en bild på han dåråå..

image10

Hm, inte den bästa bild jag kunde hitta, men iaf!
Nu ska jag sovaa, gonatt pusshej

RSS 2.0