NY VECKANS FRÅGA!

Vilken av mina kategorier är bäst?

RÖSTAAAA :D:D:D


Resultat från förra Veckans Fråga "Vem vill du slå på näsan med en gummiklubba?"

Varför älskar alla Håkan Hellström så himla mycket? Han kan ju inte sjunga. Och han är ful. Bajs.

Kommentarer
Postat av: Björkman

Gah! Du gör ju så mycket inlägg att man inte hinner kommentera :P Så du behöver inte be om ursäkt för att du svarar mig med lång kommentar, mina kommer ju bli minst lika långa om inte längre med alla saker jag vill kommentera tillbaka.



Radio ja, jag är ju ljudtekniker och detta var första riktiga jobbet, så nu har jag äntligen börjat samla på mig den där "erfarenheten" som alla arbetsgivare tycker att man ska besitta. Första foten inne i branschen :) Just detta jobbet var inte världens mest avancerade, men allt man får lära sig är bra!



Ja, men då har du fått vara ute i friska luften iallafall, även om jobba ju inte är det man vill göra mest på sommarn. Slavdrivare de där föräldrarna man har :P Jag har fortfarande vägg att tvätta.



Ursäkten om tyskan godtages! Men jag är ytterst sårad av Håkan Hellström-dissen! Ouch, den var ju total! Inte bra hörru, du har inte insett hans artisteri än tror jag. Nästan så jag inte vill upplysa om dina kära seriefigurer.. :P Men okej då, jag är snäll:

Långskånken är Katjakaj och den lille tjockisen är Bentebent.



Och ja, Maggio är så gammal, men håller med dig. I verkligheten ser hon dessutom ännu mer ut att vara yngre än 28.



Snart kan man göra en stor databas med alla långa kommentarer. Tur för dig att jag väger upp alla andra som inte kommenterar. Här kommer ju ännu en mindre novell.. Men det är inget som stör dig tror jag ;)

2009-08-17 @ 23:40:02
URL: http://borgar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0