hm

Jag hittade en orange godis i min nattduksbordslåda nyss. Jag åt den. Den smakade tvål.

Kan jag ha sett så fel?

Kommentarer
Postat av: Mutti

Inträffade detta i samband med att du letade efter glasögonen i lådan? I så fall förstår jag. Du får helt enkelt göra som andra halvblinda och utnyttja andra sinnen. Luktar den tvål är det inte godis. Känns den lite hal och såpig är det inte godis. Låter den "lödderlödderlödder" är det inte godis. Sist men inte minst, smakar den tvål är det inte godis. Tyvärr. Men du blir ju ren och fin i magen.

2010-04-20 @ 19:22:06
Postat av: Björkman

Jajemensan, det är de härliga pajsarna! Ett gäng knäppa göteborgare.. finns några så'na här i världen (A). Jaså, men då rekommenderar jag den! Speciellt låten "Vinna med min kvinna" är en av de finaste :) Men "Öken" var helt klart den som fick mig att vilja ha skivan som liten. Alltid lika roligt när man nämnde den för farmor eftersom hon tyckte Broberg var kass och uttalade titeln överdrivet för att visa sitt missnöje: "Usch, det är ÖÖUUKEN!" (Hmm.. det låter roligare i huvudet än nu när jag skrev det)



Tack! :D Det beslutades efter lång vånda att testa denna frisyr och ja.. det känns rätt gött :) Den enda som inte uppskattat den hittills är min kära bror som tycker det är för långt för att vara kort frisyr..



Måste för övrigt instämma med din mor ang. tvålgodiset.. För egen del brukar jag undersöka iallafall litegrann innan jag stoppar något i munnen. Men du skriver ju inget om att du tyckte det smakade äckligt så.. gillar du tvål är det ju inget att klaga på! Mer än att jag inte tror att det är så värst nyttigt. Såg den verkligen så oemotståndlig ut? :P

2010-04-20 @ 23:01:22
URL: http://borgar.blogg.se/
Postat av: Sofia

Mutti: Haha neeej.. den såg bara god ut. Hahaha låter lödderlödderlödder? Det skulle jag vilja höra :D

2010-04-25 @ 19:33:22
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0