Maskar i Hässelby...

... är inte speciellt smarta, har jag kommit fram till. Hur kommer det sig att när man ser en mask, så ligger de alltid i en vattenpöl? Borde de inte ha lärt sig av sina gammelgammelföräldrars misstag och sluta plaska i pölar? Maskar, ni kan inte simma. Ni kan inte gå på vatten. Ni kan inte andas under vatten. Ni är små. Ni drunknar. Get it? INTE PLASKA!

(inte för att någon egentligen bryr sig om en mask dör... utom möjligtvis maskens föräldrar)

Hässelbys maskbad med tre masklik i:


Mask 1 (tjockis)


Mask 2 och 3 (mindre tjockis och bebis)


Det är ju för tusan en hel maskfamilj. Är det möjligt att alla i familjen var lika dumma? Nej. Det är nåt lurt på gång. Det luktar MASSMORD!

Kommentarer
Postat av: Mutti

maskmord

2010-04-30 @ 19:56:42
Postat av: fisk

maskmord va precis min tanke det med!

men jag kan meddela att maskar i innerstan inte heller är speciellt smarta.. nån dag nyligen när det hade regnat låg det utan överdrift minst tjugo maskar på trottoaren, man fick gå i slalom för att inte trampa på dom.. men man undrar ju hur tjugo maskar kan tänka exakt likadant och sprida ut sig på trottoaren när de i vanliga fall ska befinna sig i jorden? självmordsbenägna?

2010-05-01 @ 16:13:59
Postat av: Sofia

Mutti: Hahaha, det där var faktiskt roligt!



Fisk: Hmm.. det är något med maskar alltså. De kanske inte har någon hjärna? Självmordbenägna vore iofs inte så konstigt. De äter ju typ bajs. ELLER så finns det en hemlig masksekt som tar kollektivt självmord när deras maskjesus inte återuppstår som beräknat!

2010-05-01 @ 19:14:29
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0