Sofia provar (Y)

Produkt: Ballerina KLADDKAKAA!
Skillnader mellan vanlig Ballerina och Ballerina kladdkaka:
• Det var chokladkex istället för ljusa kex.
• Kladdkakesmet istället för choklad inuti.
• Det var meningen att man skulle doppa dom i mjölk.

Smakprov:
- Utan doppning i mjölk blev det fööör mycket chokladsmak.
- Med mjölkdoppning smakade det som sandwich (glassen, inte en smörgås). Riktigt gott (Y). (tummen upp)
- Med en klick grädde på smakade det chokladkaka med grädde... och då jag inte tycker om grädde speciellt mycket så tyckte jag inte heller att det var gott (N). (tummen ner)

Slutsats:
Doppa kladdkakeballerinan i mjölk, ät, njut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0