langar lite mattips

Igår lagade jag riktig mat för första gången på en vecka. Baconrullade kycklingfiléer fyllda med philadelphiaost och soltorkade tomater. Det är megalätt, går snabbt (om man inte räknar tiden de är inne i ugnen) och är asgott.


Du behöver: kycklingfiléer, soltorkade tomater, philadelphiaost (jag har den med vitlök&örter), bacon och lite salt&peppar.

1. Hacka de soltorkade tomaterna.


2. Häll ner de hackade tomaterna i philadelphiaosten och blanda så det blir fint.


3. Slajsa filéerna som du gör när du skär upp en baguette, typ (eller en njure.. ni fattar) och smeta in all röra.

4. Linda bacon runt dem och salta&peppra lite (bacon är redan ganska salt).


6. Släng in i ugnen på 175 grader i sisådär en halvtimme, ni får hålla lite koll.

7. Det ska se ut ungefär som på bilden när det är klart. Och så ska det lukta gott.


Servera med ris, slemmet från ugnsformen och typ.. minitomater :D

Kommentarer
Postat av: fisk

skaffa en matkategori!! mer sånt här! :D ni pluggande typer gör rätt i att dela med er till kommande plugghästsgenerationer ;D

2012-01-23 @ 20:17:51
Postat av: Johanna

Håller med s.k Fisk! Mera mat :)

2012-01-23 @ 20:31:18
URL: http://lillskit.webblogg.se/
Postat av: Björkman

Fick äntligen ändan ur vagnen och lagade till efter ditt recept, men herregud människa.. man var ju mätt efter en! Tryckte ner halva den andra för att det var så gott. Resten får sålla sig till salladen jag ska röra ihop imorrn.

Prima tips, tackar!

2012-01-30 @ 22:05:13
URL: http://borgar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0